💫 آشپز بانو 💜
کیک ساده
#کیک_ساده
تخم مرغ 5عدد زرده و سفیده جدا
شکر آسیاب شده یک و نیم لیوان(دسته دار فرانسوی)
وانیل یک دوم قاشق چ
روغن مایع سه چهارم ل
شیر ولرم 1لیوان
آرد سفید قنادی 2ونیم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق غ سرصاف
اول از هر کاری لازمه بگم من برای اندازه گیری دقیق مواد از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم.
کف قالب مورد نظرتان را با روغن جدا کننده کاملا چرب کنید در این صورت دیگر نیازی به استفاده از کاغذ روغنی و یا آرد پاشی نخواهید داشت...به این صورت که 1 ق غذاخوری روغن جامد و 1ق غ آرد را مخلوط کرده و با فرچه کف و دیواره های قالب مورد نظرتون رو آغشته به آن کنید.
سفیده های تخم مرغ را به همراه یک پنس نمک به مدت 10دقیقه با دور تند همزن هم بزنین تا حسابی کف کنه و سفید رنگ بشه طوری که وقتی ظرفتون رو سرو ته میکنین از ظرف نریزه...
زرده ها رو به همراه وانیل و شکری که از قبل آسیاب کردین مخلوط کرده و با دور تند همزن حسابی هم بزنین تا کرم رنگ بشه و لطیف و یکدست...
حال روغن مایع رو افزوده و سپس شیر ولرم(هر کدام را به مدت یک دقیقه و به صورت جدا گانه هم بزنین)مواد که کاملا یکدست شد آرد و بکینگ پودری که از قبل سه بار الک نمودید رو طی سه الی چهار مرحله داخل مواد بریزید وبه آرامی و در یک جهت هم بزنین.
دوستان گلم توجه داشته باشید موقع اضافه کردن آرد به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید.برای اینکار یا از مفتول دستی و یا لیسک کمک بگیرین.
نکته مهم دیگه این هست که آرد رو فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.هیچ گلوله آردی داخل مواد نمونه کافیه....
در مرحله پایانی سفیده های تخم مرغ را طی 3مرحله داخل مواد بریزید و به آرامی و در یک جهت موادتون رو مخلوط کنید.
ازهم زدن بیش از اندازه سفیده ها خود داری کنید وگرنه پف کیکتون میخوابه.
مواد کیک رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید و داخل فری که از یک ربع قبل با دمای180درجه حسابی گرم شده، به مدت40دقیقه بپزید.
عزیزان نیم ساعت اول پخت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید.
برای اطمینان از مغز پخت شدن کیکتون یک عدد خلال چوبی رو داخل کیک فرو کنید اگر تمیز از داخل کیک بیرون اومد نشون میده که کیکتون کاملا پخته شده.
برای خارج کردن کیک از داخل قالب نیز ده دقیقه الی یک ربع صبر کنید تا کیکتون از داغی بیفته بعد می بینید که کیک خیلی راحت از قالب جدا میشه
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کــتلـت_بــازاری🌹😍👇
#شیرازی
مواد لازم
سیب زمینی ــــــــــ نیم کیلو
آب ــــــــــ یک لیوان
ڪره ـــــــــ بیست گرم
زردچوبه ــــــ یڪ قاشق چایخورے
نمڪ و فلفل و آویشن و پودرسیر نصف قاشق چایخورے
آرد یک لیوان سرخالی
پودرسوخارے سه قاشق غذاخورے
تخم مرغ ـــــــــــ یک عدد
روغن ــــ برای سرخ کردن به میزان لازم .
🌹نڪات
سیب زمینی حتما با گوشت کوب له کنید رنده زده خوب نمیشه .
کرم اب بزارید جوش ریز بزنه بعد ارد اضافه کنید بجای کره می تونید دو قاشق روغن مایع استفاده کنید
وقتی آرد داخل آب در حال جوش ریخت سریع بهم بزنید تا گلوله نشه آرد حتما به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم باز و بسته کنید
.قبل پختن آرد حتما سیب زمینی له کنید کنار بزارید بعد پختن آرد یه مقداری ازداغی افتاد اضافه کنید به سیب زمینی پخته نیاز نیست کاملا خنک بشه .
⏪یک تخم مرغ کافی موقع سرخ کردن احساس کردید شل یا به دست میچسبه یک قاشق دیگه پودر سوخاری اضافه کنید
. موقع برداشت خمیر کتلت اصلا بدست به آب نزنید فقط روغن بزنید
#آشپزی_مدرن🌹
❁🍟🥦🍔
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تاس_کباب
🥣 ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد، گوشت و ادویه را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم و می گذاریم ۳ ساعت روی اجاق بماند تا نیم پز شود.
سپس در ظرف مورد نظر یک ردیف پیاز حلقه شده، گوشت، سیب زمینی، هویج سرخ شده، بادمجان (در صورت تمایل)، گوجه فرنگی و چند عدد آلو و گرد لیمو را روی هم می چینیم.
سپس دو قاشق رب که با کمی روغن تفت داده شده و سه لیوان از آب گوشت را به مخلوط فوق اضافه کرده و روی آن ها فویل کشیده و می گذاریم درون فر تا به مدت ۴۵ دقیقه خوب بپزد و جا بیفتد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپكهاي_مرغ_سوخاري
#سوخاری
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كنید و بعد بذارید کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد کنید وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زده و تو ي روغن سرخ كنید
من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم
سيب زميني رو پوست گرفته و دو يا سه سانتي برش داده و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كنید و بعد در روغن سرخش كنید و شويد روش بپاشید
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_نخود_و_بادمجان
موادلازم
نخود خیسانده خام ۱۰۰گرم
بادمجان ۲عدد
سیب زمینی خام ۱عدد
پیاز متوسط ۲عدد
گردو ۱۵۰ گرم
پیازچه ۱۰۰گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نمک،فلفل،دارچین و زردچوبه و زعفران مقداری
تخم مرغ ۵تا۶عدد
طرز تهیه
نخود،بادمجان،سیب زمینی،پیاز و گردو را با هم چرخ کنید سپس پیازچه خرد شده، گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه و زعفران را هم اضافه کرده و در آخر تخم مرغ ها را در حین هم زدن اضافه کنید.بعد تابه ای که در آن کمی روغن ریخته اید،قرار داده و دو طرف آن را سرخ کنید
نوش جان 💖
✿┅┅┄┄
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_مخلوط
#پلو_شوشتری
#غذای_محلی
برنج 3پیمانه
گوشت چرخ کرده 200گرم
شوید خرد شده 100گرم
پیاز 3عدد متوسط
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
نمک و فلفل و ادویه دلخواه بمیزان لازم
زعفران
ابتدا پیاز رو رنده کرده و نصفش رو داخل گوشت چرخ کرده ریخته و قلقلی های کوچک درست میکنیم و در ماهیتابه سرخ میکنیم
لوبیا را هم با کمی آب و نمک میزاریم تا بپزه
وقتی قلقلی ها سرخ شد از تابه خارج میکنیم و بقیه پیاز رو تفت داده و قلقلی سرخ شده و شوید خرد شده و لوبیای پخته شده رو همراه نمک و فلفل و زعفران دم کرده اضافه میکنیم .
برنج رو آبکش کرده و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه چیده و لایه لایه برنج رو با مواد آماده شده مخلوط میکنیم و دم میزاریم
نکته:به جای گوشت چرخ کرده میتونیم از مرغ و گوشت تکه ای هم استفاده کرد.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_گوشت_و_پنیر
#فینگر_فود
#بورک
فقط کافیه نون یوفکای آماده رو از سوپرمارکت تهیه کنید برش مثلثی یا گردشو بگیرید که کارتون راحتتر باشه ، مایه دلخواهتونو آماده کنید که من مایه ماکارونی+پنیر پیتزای رنده شده+ قارچ رو آماده کردم روی هر ورق خمیر مقداری ماست رو با فرچه بمالید مخلوط گوشت و پنیر رو یک طرف نان بگذارید و خمیر رو رول کنید ، رولها رو کنار هم در ظرف پیرکسی که کمی چرب کردید بچینید روی رولها رو مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زده شده بمالید و پیرکس رو برای حدو
د بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر گرم شده با حرارت صدوهشتاد درجه بزارید تا روی خمیر طلایی بشه بعد هم نوش جان کنید
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک
#خوراک_گوشت_و_قارچ
غذای نونی
.
۱عدد پیاز رو خرد کرده داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم رو اضافه کرده خوب سرخ که کردم فلفل دلمه خرد شده و قارچ چندتا دونه خرد شده رو اضافه کرده خوب که تفت خرد و آبش خشک شد کمی رب زده. یه مشت #گوجه_گیلاسی و یه مشت غوره ترش داخل اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه و آویشن و پودرسیر زده در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده بشه
دوعدد بادمجون هم که دلخواهیه سرخ کرده روش میزاریم میتونین به جاش سیبزمینی سرخ کرده بزارین
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_زرشك
♦️از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
🔸پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_گوجه_جزیره
مواد لازم:
🟡ماهی ————— 400 گرم
🟡میگو ————— 300 گرم
🟡گشنیز ————— 40 شاخه
🟡پیاز ————— 400 گرم
🟡پودرسیر ————— 1 ق غ
🟡ادویه کاری ————— 1 ق غ
🟡گوجه فرنگی ————— 800 گرم
طرز تهیه:
🔸ابتدا پیاز و گشنیز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم .
🔸کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه می کنیم تا کمی پخته شود .
🔸بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه می کنیم .
گوجه فرنگی را رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه می کنیم .
🔸سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه می کنیم .
حدود 25 دقیقه خورشت باید بپزد .
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_لبنانی_تبوله
مواد لازم
بلغور گندم خرد شده نصف پیمانه
پیاز"قرمز نگینی خرد شده یک عدد
خیار نگینی خردشده چهار عدد
گوجه نگینی خردشده سه عدد
جعفری تازه خردشده ۱۰۰گرم
نعناع تازه خردشده چهار قاشق غذاخوری
لیموی تازه دوعدد
پیازچه ریزخرد شده چهار شاخه
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
بلغور گندم را در آب جوش به مدت دوساعت خیس کنید و بعد درصافی ریخته و کمی فشاربدین تا آب اضافی اون خارج بشه. بعد گوجه فرنگی و خیار و پیازو پیازچه را نگینی خرد کنیدو جعفری و نعناع را ریزخرد کنید بعد داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید وبلغور گندم خیس خرده را با روغن زیتون و آبلیموی تازه و نمک و فلفل مخلوط کنید. این ترکیب را داخل یخچال به مدت یکساعت بگزارید تا مطعم مواد به خورد همدیگه بره و حالا یه سالاد خوشمزه لبنانی و البته بسیار سالم داریم. امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید و ذائقه بچه هامون را به این نوع سالادهای سالم عادت بدیم
نوش جان 💗
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛