eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
💫 آشپز بانو 💜
#لگیمات #لقیمات #لقمه_قاضی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. رسما دلم ضعف رفتتتت🤤🤤😥😥 😊😉 ، رسپیش عالی و بی نقصه حتما امتحان کنید    آرد سفید یک ونیم پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی پودر نشاسته یکسوم پیمانه شیر خشک دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه) ،اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد  پودر مخمر یک قاشق مرباخوری سرصاف روغن مایع. ۴ قاشق غذاخوری شربت بار یا عسل یا شکر. یک ق غ آب ولرم. سه چهارم پیمانه (۱/۲ پ+ یک چهارم پ) تخم مرغ متوسط یک عدد وانیل نوک قاشق چ نمک نوک قاشق چ مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب،تخم مرغ،روغن،شربت رو اضافه و سه دقیقه هم بزنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه درتابه روغن زیادبریزیدو بذارید رو حرارت متوسط تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد در قیف یکبار مصرف بریزید ،نیازی به ماسوره نیست سر قیف رو با قیچی بچینید ،هر چی سوراخ سر قیف بزرگتر باشه لگیمات درشتتر میشه و پختش بیشتر طول میکشه،من ماسوره گرد ساده گذاشتم ولقیمات های کوچولو درست کردم ،سپس قیچی رو در روغن داغ بزنید وباهاش خمیرو در روغن داغ بندازید مطابق فیلم، خمیر در روغن پف می‌کنه و گرد میشه باقاشق لگیماتهارو در روغن حرکت بدین تا یکدست سرخ بشه ،  بعدش دو سه ثانیه روی دستمال کاغذی بذارید روغنشو بگیره و بعد در شربت ولرم بندازید،سپس در صافی بذارید تا شربت اضافیش بره ،من شربت از قبل داشتم ولی به همه ی لگیمات نرسید ،منم باقیشو در پودر قند زدم ،اتفاقا پودر قندیشو خییلی بیشتردوستداشتم مزه ش مثل دونات بود ک روش پراز پودرقنده و بافتش پوک و ترده ،عااالی بود😋😋  : یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با نصف پیمانه مخلوط اب و گلاب، یک ق غ زعفران دم کرده و نوک قاشق چ جوهر لیمو روی حرارت خیلی کم مخلوط میکنیم ووقتی ک شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد ،بزارید دو دقیقه بجوشه بعد حرارت و خاموش و دربش رو بذارید تا ولرم بشه 🔴نکته مهم:هربار خمیر رو هم بزنید و پفش رو بگیریدو فقط به اندازه ظرفیت تابه ازخمیر بردارید و داخل قیف بریزید، چون اضافی خمیرک در قیف بمونه پف می‌کنه وظاهر لقیمات خوب نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماکارونی فرمی ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد هویج متوسط ۲ عدد قارچ متوسط ۴عدد پیاز ۲ عدد رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری پر نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم روغن پنج قاشق غذاخوری سیب زمینی ۲ عدد متوسط زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید وگوشت چرخ کرده  را اضافه کنید وبزارید تفت بخورد هویج ،قارچ ،فلفل دلمه را نگینی کنید و به مواد اضافه کرده وبزارید خوب تفت بخورد نمک ،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده ورب گوجه وقتی قشنگ تفت خورد درشو بزارید وحرارت را کم کنید ماکارونی فرمی رابا آب و روغن  بپزید وقتی آماده شد سیب زمینی را ورقه ای کرده وبا دو قاشق روغن کف قابلمه بزارید یک ردیف ماکارونی ویک ردیف مواد گوشتی را اضافه کنید  وزعفران دم‌کرده را روی ماکارونی ریخته ونیم ساعت با حرارت کم دم کنید میتوانید سویا را جایگزین گوشت کنید که ماکارونی شما کاملا گیاهی باشه یک پیمانه سویا ریز خشک را با آب خیس کنید و بعد نیم ساعت آبکش کنید و دوبار آب زنید جایگزین گوشت کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺اگه عاشق گل و گیاهی و با دیدنشون حال دلت خوب میشه؛👩🌾 اگه میخای هیچوقت گلهات خشک نشن و همه بهت بگن: "چقــــدر گل به دستت میاد"☺️ 🌸 بیا 》کانال "گل-من و تو"😌 تا اینجا تخصصی با اسامی و نحوه نگهداری شون و البتهههه با روش دوستی با گلها 💕، آشناتون کنیم..👌 https://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71 میخوای گلخونه داشته باشی 🌺 استعداد گل کاری داری 🌺 بیا اینجا👆👆👆
_ مخلوط گوشت سینه و ران مرغ چرخ شده 800 گرم "هر سیخ 100 گرم لازم داره،بستگی به تعداد نفراتتون داره که خودتون باید تنظیم کنید" _پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد متوسط _3 حبه متوسط سیر رنده شده _زعفران غلیظ۴ ق غ _نمک ،فلفل،پاپریکا،پودرزنجبیل _کره نرم شده 100گرم "میشه به جای استفاده کره چند تیکه کوچک دنبه با مرغ چرخ کرد" همه مواد رو باهم مخلوط کنید مواد رو به سیخ بکشید در حین به سیخ کشیدن دست هاتونو رو با آب پیاز یا آب معمولی خیس کنید برای نیوفتادن گوشت سره آتیش باید آب پیازو خوب گرفته باشید زعفرون هم غلیظ باشه که مواد خیلی شل نشه سیخ هاتونم وقتی شستین کامل خشک کنید که مواد بچسبه به سیخ.. سیخارو بچینید تو سینی و بزارید یخچال ۱ ساعت استراحت کنه استراحتم نکرد خیالی نیست😆 بعد روی کباب پز یا ذغال با حرارت متوسط رو به بالا که اب نندازه و از سیخ جدا نشه کباب کنید تا خوشرنگ و طلایی بشه کباب کوبیده مرغ رو درکنار گوجه کبابی و چلوی ساده سرو کنید. پ.ن1 :میتونید مثل رستوران ها موقع سرو کباب ترکیب کره و زعفرون روی کباب هاتون بمالید. پ.ن2 :کره در دستور برای به تعادل رسوندن چربی کبابه پس حذف نکنید البته چرخ کردن چند تیکه دنبه با مرغ به نظر من عالیه و جایگزین خوبی برای کره است،من کره زدم طعم خوبیم بهش داده بود.. پ.ن3 : پیاله ها از بالا به پایین:سالاد،سس گوجه،سس قارچ لطفا به روم نیارید که یخوردش رو سوزوندم😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💗 💗امروز تون شاد 🌸ان شاءالله 💗قلبتون لبریزاز مهربانی 🌸وجودتون 💗سرشاراز سلامتی 🌸زندگی تون 💗پراز عشق و محبت 🌸همراه با عاقبت بخیری 💗شروع صبحتون پر برکت
ارد سفید 3 لیوان پودر شیر خشک نصف لیوان شکر 3 ق غ ماست یک سوم لیوان روغن یک چهارم لیوان اب 1 لیوان نمک کمی بکینگ پودر 1 ق چ خمیر مایه 1 ق غ . تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام 👩🏼‍🍳🙋🏼‍♀️ فرنچ تست داریم ، هم تنبلونست هم طعم بی نظیری داره ! خوبیشم اینه که هروقت نون باگت یا تست حالت مونده میگیره و عذاب وجدان دور ریختنشو داریم میتونیم فرنچ تستش کنیم و اینم بگم که با نون مونده و بیات شده خیلی بهتر میشه😎برای صبحانه و عصرونه میتونید درست کنید و با انواع میوه ، خامه ، مربا و عسل ، شکلات و حتی بستنی میل کنید . هم با نوشیدنی گرم خوبه هم آبمیوه ی طبیعی . من با میوه و دارچین و دنت بیسکوییتی خوردم چون این مدت خیلی نوتلا خورده بودیم🤦🏼‍♀️ مواد لازم : شیر ۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر دارچین در صورت تمایل کره برای سرخ کردن نون تست یا باگت برش خورده طرز تهیه: همه ی مواد رو با هم حسابی مخلوط کنید ، تست هارو توی مواد بغلتونید و توی کره ی آب شده سرخ کنید . در نهایت با یکی از چیزایی که بالا گفتم میل کنید 🤤 این مقدار مواد برای ۱۰ تا ۱۲ تست کوچک اردور کافیه. اگه بیشتر میخواید مواد رو دو برابر کنید 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پببینید چی اوردم براتون یعنی راحت خوشمزه بی دردسر 😋😋😋 با نوتلا🍫 و عسل 🍯شیره افرا🥞 ترکیبش عالی میشه 🤤🤤 دستورش رو میزارم درست کنید و نوش جان کنید 😍 مواد لازم برای تهیه پنکیک : ارد ۱ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه شیر۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری تخم مرغ ۲ عدد طرزتهیه : شکر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم تا حجمش دو برابر بشه بعد شیر و بعد روغن رو اضافه و با همزن دستی بزنید وارد و بکینگ پودر رو الک کنید و اضافه کنید یک تابه نچسب انتخاب کنید داغ که شد بدون چرب کردن با ملاقه مواد روبریزین وقتی شروع به حباب زدن کرد و حفره حفره شد اروم دور تا دورش رو جدا کنید و برش گردونید و بعد نیم تا یک دقیقه امادس 🙂 سعی کنید خیلی کلفت یا نازک پنکیک رو نگیرید تزئین کنید😍 و نوش جان کنید 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😳😳👇👇 دوست داری یوسفهای خوش رنگ وپرپشت داشته باشی وراهشو بلد نیستی😢 یا شمعدونیهات نمیده اصلا یا گلهاش میریزه ودوام نداره🙁 🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺 راهکارش اینجاست پراز مطالب راجع به همه نوع آپارتمانی 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3199860739C903d7c0b71 🦋اگه میخای هیچوقت گلهات نشن و همه بهت بگن: "چقــــدر گل به دستت میاد"☺️ 🌸 بیا بزرگترین کانال کشور🌵🌱
🥰 یه شیرینی اسپانیایی خووووشمزه و راحت😍 طرز تهیه ا لیوان آرد ۱لیوان آب ۱۰۰گرم کره وانیل نوک ق چ نمک نوک ق چ شکر ۲ ق غ ۳ عدد تخم مرغ آب و کره و نمک و شکر و وانیل رو بریزید توی قابلمه کوچیک و اجازه بدین جوش بیاد وقتی شروع به قل قل کرد آرد الک شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنید و اجازه بدین از حرارت بیوفته و تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید باهمزن خوب مخلوط کنید تا خمیر یه دست بشه و گوله گوله نباشه بعد بریزید توی قیف ماسوره دار و توی روغن دااااغ سرخ کنید اندازه شیرینی ها استاندارد ده سانته ولی سلیقه ایه من هم با ماسوره ریز زدم هم درشت فرقی نمیکنه وقتی یه دست سرخ شدن روی دستمال روغن اضافش رو بگیرید و توی مخلوط شکر و دارچین بغلطونید(سلیقه ای) و با گاناش یا شکلات آب شده یا نوتلا نوش جان کنید❤🥰 ❣گل من و تو ❣ 🍃🌹 @golemanoto 😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇 🌺😍 @gole_khane
تهچين با و # مواد لازم : كتف و بال ... شش عدد برنج... دوپيمانه تخم مرغ...دو عدد ماست..شش قاشق غذاخوري روغن...دوقاشق غذاخوري زعفران... بمقدار لازم زرشك و خلال پسته... بمقدار كافي . از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه. برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه. زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه . خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. . توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين يكساعت زمان ميديم براي پخت. تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانومهایی که خونشون رفتوامدزیاده و دنبال ایده برای هستن بیان فقط😎 🏡 چیدمان تزیینات ویژه مهمونی👨👩👧👦 بدو که ظرفیت محدوده🏃♀ http://eitaa.com/joinchat/2378039301C163a6aa0c3 چیدمان جهیزیه وازدست ندین👆