eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🍂 صبحی پر از لبخند خدا 🧡 🍁یه حس خوب 🍂یه صبح خوب 🍁یه روز خوب 🍂و کلی خبرهای خوب 🍁همه اینها 🍂آرزوی منه برای شما عزیزان 🍁امـروزتـون قشنگ 🍂و سرشار از آرامش 🍁و پـراز مـوفقـیت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش بدون 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون خمیر مایه😍 همونطور که میبینید خیلی راحت ‌و آسونه و اصلا سخت نیست ، بگم بهتون که همزن ندارین هم مهم نیست،با دست هم بزنین😊 من پیتزای گوشت پختم بدون ژامبون و سوسیس،و شما هر موادی دوس دارین میتونین اضافه کنین دلبخواهیه. مواد لازم : ماست یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق چ آب نصف لیوان روغن مایه یک سوم لیوان آرد گندم(همون شیرینی پزی) یک لیوان و نیم(نکته مهم اینکه موقع اضافه کردن آرد ، با قاشق کم کم اضافه کنین تا جایی که خمیر نرم و لطیف بشه و به دست نچسبه) ❌مهم❌ مواد گوشتی یا مرغی از قبل حاضر شده دلمه نگینی پنیر پیتزا طرز تهیه : اول از همه بکینگ پودر رو به ماست اضافه و هم میزنیم تا کمتر از یک دقیقه اسفنجی بشه و پف کنه ، داخل یه ظرف میریزیمش ، آب و روغن و آرد رو بهش اضافه و هم میزنیم،آرد رو قاشق قاشق اضافه کنین،خمیر نرم و لطیف که به دست اومد میتونین یه استراحت دوم هم بدین بهش(اگه بدین خیلی بهتره)،خمیرو داخل قالب پیتزا پهن کنین،قالب چرب بشه حتما،با چنگال رو خمیرحفره ایجاد کنین،قابلمه بزرگ که قالب پیتزا توش جا بشه انتخاب کنین ، دم کنی بزارین درشو ، یک جسم فلزی مث رینگ داخل وسط قابلمه بزارین،خمیر پیتزا رو بزارین داخل قابلمه روی رینگ فلزی،در قابلمه رو بزایم تا ۵ دقیقه که خمیر نیم پز بشه،بعد نیم پز شدن،اول سس گوجه بعد پنیر بعد مواد گوشتی و دلمه و بعد دوباره پنیر و دلمه در آخر(این مواد دلبخواهیه)،بذارین داخل قابلمه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که بپزه و پنیراش آب بشه،دقت کنین که بپزه،چک کنین اگه بپخته باز بذارین.بعد پخت بزارین از داغی بیوفته بعد با چاقو برش بدین. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد برنج الک شده 50 گرم آرد شیرینی 50 گرم کره 60 گرم وانیل کمی زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند دو ق غ کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در آخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر آن طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید نکات میتونید کمی سفیده هم اضافه کنید تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم اسفناج بخار پز نيم كيلو آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم پياز ١ عدد متوسط زعفران به ميزان لازم طرز تهيه:ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود)حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم.نوش 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🧆ماکارونی را درون آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می‌کنیم. ماکارونی را همراه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می‌کنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می‌دهیم، سپس در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍳ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب می‌کنیم. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم. حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه😻 ۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق چ وانیل نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین) آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد ‏ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول گوشت رو با ١/٢ ق غ خ روغن تفت داده و يك عدد پياز نگينى خرد شده همراه نمك و زردچوبه اضافه و تفت داده و به مقدار لازم اب روش ميريزيم و ميزاريم پخت بشه بعد پخت لوبيا نيم پخت كه از قبل اماده كرديم همراه ليمو عمانى رو بهش اضافه حالا مقدارى پياز داغ درست كرده و سبزى خشك رو اضافه و در حد يك تفت دادن سبزى تر هم اضافه و خاموش باهم كه مخلوط شد به خورشت اضافه و ميزاريم بت حرارت ملايم پخت بشه (يه نكته بگم براتون كه : اگر دوست دارين خورشت شما لعاب داشته باشه يك ق غ خ ارد رو به ١/٣ پيمانه اب مخلوط و همراه سبزى اضافه) تا جا بيافته : و با يك تهديگ زعفرانى و سالاد شيرازى 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بهترینا🤩 براتون یه خوشمزه آوردم که مطمئنم خوشتون میاد🤗حتما برای خودتون یا کوچولوهاتون درست کنید و لذتشو ببرید. ⁉️سوال: طعم ژله ی مورد علاقتون چیه؟!😁 پف پفی(دورنگ) یک بسته پودر ژله دلخواه(من طالبی استفاده کردم)+ یک قاشق غذا خوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب سرد یک بسته پودر ژله دلخواه(من شاتوت استفاده کردم) + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب پودر نارگیل مقداری 🔻آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
سلام بهترینا🤩 براتون یه خوشمزه آوردم که مطمئنم خوشتون میاد🤗حتما برای خودتون یا کوچولوهاتون درست کنید
ژله طالبی و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بپاشید و مواد را داخل ظرف بریزید رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار. حالا ژله شاتوت رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی طالبی بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و یا از قالب استفاده کنید و در پودر نارگیل بزنید. 🔻در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه نوش جانتون ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7 سیب زمینی 1 پیاز 2 هویج 2 سینه مرغ 1 لیتر / 4.04 فنجان شیر 5 قاشق غذاخوری آرد روغن نمک فلفل پنیر روش سیب زمینی را خورد کرده، نمک ، فلفل و روغن آفتابگردان بریزید. روی یک ورقه پخت قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پیازها را سرخ کنید ، سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید ، سپس هویج رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنیدبعد از پخته شدن روی سیب زمینی های پخته شده ،بریزید روغن آفتابگردان را در یک قابلمه گرم کنید. در آرد بریزید و مخلوط کنید ، شیر را اضافه کنید. سس را داخل قالب در بالای بریزید. 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت پخت. مرغ را با پنیر بپاشید و 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / قرار دهید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛