eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد برنج الک شده 50 گرم آرد شیرینی 50 گرم کره 60 گرم وانیل کمی زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند دو ق غ کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در آخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر آن طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید نکات میتونید کمی سفیده هم اضافه کنید تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم اسفناج بخار پز نيم كيلو آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم پياز ١ عدد متوسط زعفران به ميزان لازم طرز تهيه:ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود)حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم.نوش 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🧆ماکارونی را درون آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می‌کنیم. ماکارونی را همراه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می‌کنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می‌دهیم، سپس در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍳ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب می‌کنیم. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم. حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه😻 ۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق چ وانیل نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین) آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد ‏ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول گوشت رو با ١/٢ ق غ خ روغن تفت داده و يك عدد پياز نگينى خرد شده همراه نمك و زردچوبه اضافه و تفت داده و به مقدار لازم اب روش ميريزيم و ميزاريم پخت بشه بعد پخت لوبيا نيم پخت كه از قبل اماده كرديم همراه ليمو عمانى رو بهش اضافه حالا مقدارى پياز داغ درست كرده و سبزى خشك رو اضافه و در حد يك تفت دادن سبزى تر هم اضافه و خاموش باهم كه مخلوط شد به خورشت اضافه و ميزاريم بت حرارت ملايم پخت بشه (يه نكته بگم براتون كه : اگر دوست دارين خورشت شما لعاب داشته باشه يك ق غ خ ارد رو به ١/٣ پيمانه اب مخلوط و همراه سبزى اضافه) تا جا بيافته : و با يك تهديگ زعفرانى و سالاد شيرازى 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بهترینا🤩 براتون یه خوشمزه آوردم که مطمئنم خوشتون میاد🤗حتما برای خودتون یا کوچولوهاتون درست کنید و لذتشو ببرید. ⁉️سوال: طعم ژله ی مورد علاقتون چیه؟!😁 پف پفی(دورنگ) یک بسته پودر ژله دلخواه(من طالبی استفاده کردم)+ یک قاشق غذا خوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب سرد یک بسته پودر ژله دلخواه(من شاتوت استفاده کردم) + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب پودر نارگیل مقداری 🔻آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
سلام بهترینا🤩 براتون یه خوشمزه آوردم که مطمئنم خوشتون میاد🤗حتما برای خودتون یا کوچولوهاتون درست کنید
ژله طالبی و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بپاشید و مواد را داخل ظرف بریزید رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار. حالا ژله شاتوت رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی طالبی بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و یا از قالب استفاده کنید و در پودر نارگیل بزنید. 🔻در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه نوش جانتون ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7 سیب زمینی 1 پیاز 2 هویج 2 سینه مرغ 1 لیتر / 4.04 فنجان شیر 5 قاشق غذاخوری آرد روغن نمک فلفل پنیر روش سیب زمینی را خورد کرده، نمک ، فلفل و روغن آفتابگردان بریزید. روی یک ورقه پخت قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پیازها را سرخ کنید ، سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید ، سپس هویج رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنیدبعد از پخته شدن روی سیب زمینی های پخته شده ،بریزید روغن آفتابگردان را در یک قابلمه گرم کنید. در آرد بریزید و مخلوط کنید ، شیر را اضافه کنید. سس را داخل قالب در بالای بریزید. 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت پخت. مرغ را با پنیر بپاشید و 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / قرار دهید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای نارگیل ساخته شده در منزل نارنگی 1 کیلویی 3.5 فنجان شکر دانه ریز 1 لیوان آب پرتقال آب نصف لیمو 1 قاشق چای خوری کره. . طرز تهیه: الیاف سفید نارنگی تمیز شده و پوست کنده می شود. به صورت برش برش داده می شود. داخل ظرف گذاشته می شود. پودر قند روی آن ریخته می شود. 1 لیوان آب نارنگی فشرده شده به آن اضافه می شود. ظرف را به اجاق بزارید. می ماند تا روی حرارت کم بپزد. وقتی جوش آمد ، کف ها را گرفته می شود. آب نصف لیمو فشرده شده است. کره اضافه می شود. بخشی از مربا را در یک کاسه گرفته و قوام آن هنگام سرد شدن بررسی می شود. اگه‌خوب شد خاموشش کنید بعد ار دوساعت با شعله نلایم‌تستش کنید مربا در شیشه پر‌کنید و برعکس کنید تا دوساعت به این ترتیب مربا برای مدت طولانی خراب نخواهد شد. .... ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ما با کمترین قیمت ممکن ✅ ⭕️متنوع ترین اجناس رو عرضه میکنیم ⭕️ 120000♨️ 49000❌ 75000♨️ 85000❌ 58000♨️ http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 اینقدر این کانال اون کانال نرو از خود تولیدی خرید کن ⭕️⭕️⭕️
💫 آشپز بانو 💜
#ارسال_مستقیم_از_تولیدی ✅ما با کمترین قیمت ممکن ✅ ⭕️متنوع ترین اجناس رو عرضه میکنیم ⭕️ #پالتو_جدی
شروع حراج فصل♨️♨️♨️💯💯💯 واقعی پالتو های 50 تومتی همه مدل مانتو و بافت فقط 50و60 هزار تومن😍 🔴️لینک کانال👇👇👇😍😎 http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047 ❌با کمترین. قیمت ❌ 🔴بالاترین. کیفیت🔴