eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۳ عدد ماست ۲۴۵ گرم پنیر چدار یا موتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه کمی مواد میانی: گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۱ عدد خیارشور ۳ عدد پیاز قرمزکوچک ۱ عدد کاهو به میزان لازم (چند برگ) نمک ، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم برای سس: ماست ۲ ق غ سس کچاپ ۱ ق غ سس خردل ۱ ق غ طرزتهیه : تخم مرغ ها ، ماست ، پنیر را به همراه ادویه ها با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آن را کف سینی فر کاغذ انداخته بریزید به طوری که یک لایه نازک روی سینی را بگیرد.در فربا دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه تا طلایی شود بپزید.اجازه دهید خنک شود. برای تهیه مواد میانی : گوشت چرخکرده را بدون روغن تفت دهید نمک و فلفل بریزید و از روی حرارت بردارید. خیارشور و گوجه و پیاز و کاهو خرد کنید و کنار بگذارید. برای تهیه سس همه مواد را با هم مخلوط کنید. رولت خنک شده را از سینی خارج کنید،نیمی از سس را روی آن پخش کنید گوشت سرخ شده را روی آن بریزید و روی آن سبزیجات خرد شده و در آخر باقی مانده سس و به آرامی رول کنید. 🦋🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لایه ای🔻 مواد لازم برای دو عدد نان 1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد 2 لیوان شیر 1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت) 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری مواد میانی🔻 125 گرم کره نصف استکان روغن مایع طرز تهیه🔻 2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر ​​را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به ۸ چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.ن🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 2 عدد نعنا خشک 1 ق غ رب انار ملس 3 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
● اول از همه گوشت رو با پیاز و فلفل و زردچوبه و روغن تفت دادم، بعد یه قاشق رب گوجه (اختیاری) اضافه کردم تا با هم سرخ بشن. آب اضافه کردم و گذاشتم تا نیم پز بشه. بعد از اون بِه های خرد شده رو با دو قاشق رب انار و یه قاشق شکر و یه کوچولو زعفرون و دارچین اضافه کردم تا کامل بپزه. آخرای پخت بهش آلوها رو اضافه کردم🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 😋 🔸میگو های پاک شده را در ظرفی ریخته دو عدد پیاز ودو حبه سیرریز خرد شده را به همراه نمک ابلیمو فلفل سیاه وپاپریکا وکمی زردچوبه وزعفران دم شده به ان اضافه کرده وخوب مخلوط کنید ودر ظرف را گذاشته ویک ساعت در یخچال بذارید بعد با کمی کره ان را تفت دهید دو تا هویج خلالی شده را با کمی اب پخته وبعد مقداری پیاز داغ وکمی کره اضافه کرده وهویج را تفت دهید سپس دو ق غ جعفری خرد شده و مقداری زرشک هم اضافه کرده میگو ها را هم افزوده چند دقیقه تفت داده واز روی حرارت بردارید برنج را ابکش کرده و از این ترکیب لابه لای برنج ریخته ویا موقع سرو از ان استفاده کنید ترکیبات سالاد هم که کاملا مشخصه شامل خیار کلم بروکلی پخته شده نخود فرنگی پخته شده ذرت پخته شده و پیاز بنفش و گوجه گیلاسی با ابلیمو وروغن زیتون 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺ فقط چند نکته از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات اناری عزیزان این شگلات ها خیلی راحت درست میشه تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه ☺ فقط چند نکته از ظرف استیل برای آب کردن شکلات استفاده کنید به هیچ عنوان با آب تماس نداشته باشه باید فقط با بخار آب روان شه از قاشق تمیز برای هم زدن استفاده کنید قاشق خیس نباشه رو کاغذ روغنی با لیوان دایره های بکشید شگلات آب شده رو از مرکز دایره بریزد وبا پشت قاشق به حالت دایره وار بزنید تا یکدست پهن شه کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به هیییییچچچچچ وجهههههه از روغن مایع یا خامه داخل شگلات استفاده نکنید فقط شگلات باشه توش دمای محیط یک ساعته سفت میشه آجیلی که رو شگلات میریزید اختیاریه عزیزان وقتی شگلات رو بخار آب گذاشتی مرتب بزنید تا از هم باز شن وقتی داره روان میشه گاز رو خاموش کنید ومرتب بزنید تا یکدست شه از داغی که افتاد بریزید تو قیف کاغذی آگه قیف هم نداشتید با قاشق بریزید من کمی هم رو بیسکویت ساقه طلای شگلات ریختم خیلی خوشمزه بود امتحان کنید😋🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍆 بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید. برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را  اماده و پخته شده را روی بادمجانها ریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند. برای روی بادمجانها 150 گرم گوشت خرد شده و پخته شده را در تابه تفت دهید وسپس  روی ان کمی کره و رب ویک عدد گوجه کوچک پوست گرفته خرد شده و فلفل و نمک بریزید و دوباره تفت دهید و در آخر این مخلوط را روی بادمجانها بریزید و با جعفری تزیین کنید و سرو کنید. 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🥖 😋 🔸دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل دلمه رنگی و ذرت و کنی جعفری خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم  روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید 🥖 🔸برای بورک اسفناج دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی پیاز کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 جگر سفید و جگر قرمز رو به قطعات کوچیک خرد میکنیم کمی روغن اضافه میکنیم و با یک پیاز خرد شده با شعله کم تفت میدیم تا آروم آروم هم بپزه و هم سرخ بشه کمی که رنگش عوض شد یه گوجه رو خرد کرده و اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم تا خوب سرخ بشه.نمک و فلفل هم در انتها اضافه میکنیم 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
خوووشمزه😋😋😋‌ پیاز گوشت نخود لوبیا برنج عدس زردچوبه فلفل سیاه و قرمز روغن نمک سبزی آش نعنا پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم. نوووش جان 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛