#کبه
برنج ۲ پیمانه،سیب زمینی ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد،گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد،زرشک ۳ قاشق غ
گردوی خورد شده ۳ قاشق غ
جعفری خورد شده ۳ قاشق غ
قارچ به میزان دلخواه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز
۲ پیمانه برنج و یه سیب زمینی متوسط رو با یه مقدار نمک و زردچوبه بزارین بپزه فقط آبشو یکم بیشتر بریزین که برنجتون حالت شفته بشه،بعد با چرخ گوشت یا گوشت کوب برقی له کنید و یه تخم مرغ بزنید بزارین تو یخچال تا کاملا سرد بشه
تو این فاصله مواد میانیشو حاضر کنین، اول پیازو با نمک و زردچوبه تفت بدین گوشت چرخکرده رو اضافه کنین یکم که تفت خورد زرشک،گردو و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنین،به قارچتون یه قاشق آبلیمو بزنین که سیاه نشه و با یه مقدار کره با شعله ی زیاد تفت بدین که آب نندازه بعد به بقیه ی مواد اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر جعفری خورد شده رو اضافه کنین و شعله رو خاموش کنین بزارین مواد خوب سرد بشه
مرحله ی آخر برنج و سیب زمینی له شده رو از یخچال خارج کنین،یه ظرف آبم کنار دستتون بزارین که بتونین دستتونو نمناک کنین مواد به دستتون نچسبه، به اندازه های نارنگی از برنج له شده بردارین و کف دستتون باز کنین و از مواد میانی داخلش بزارین و دوباره ببندین و تو روغن داغ با شعله ی کم سرخ کنین...
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#نان بستنی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای نان بستنی
سینی فر برای پخت نون بستنی ۳۵در ۴۰بود
تخم مرغ 4 عدد
شكر نصف لیوان
آرد یک لیوان
شیر یک سوم لیوان
وانيل به مقدار لازم
بکینگ پودر نصف ق.چایخوری
پودر کاکائو 1ق.غ
ابتدادرجه ٢٠٠فر را روشن كرده تا گرم شود
کف قالبتونوراکاغذ روغنی بیندازید
طرزتهيه :
تخم مرغها را با شكر و وانیل مخلوط كرده و خوب با همزن ميزنيم تا حجیم و کشدار بشە بعد شیر را اضافه ميكنيم بعد كمى مخلوط شد،
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الك كرده آرام آرام به مايه اضافه كرده و باز هم با همزن خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود و مایه یکدستی داشته باشیم.
مهمترین نکته درپخت این نان هم زدن همه مراحل باهمزن برقی است چون برعکس سایرکیکهامیخواهیم تاپف کیک گرفته شودو خیلی پف نکند وخیلی ضخیم نشود.
بعدمایه کیک راداخل قالب ریخته ،و بالیسک یاقاشق خوب ویکنواخت مایه رادرهمه جای قالب پخش کنیدتانان یکدستی داشته باشید.قالب رادرفرازقبل گرم به مدت 10دقیقه، باز بسته به دمای فرمتفاوت قراردهید تابپزدوطلایی شود،همین که پخت وبه خلال دندان نچسبیدکافی است.
اگرروی نان سفید بودکمی گریل کنیدتاطلایی شودفقط گریل بیش ازاندازه موجب خشک وسفت شدن کیک می شود کە موقع کار بشکند
قالب لوف با طول ۲۶و عرض ۸سانت را کمی خیس کردە و کیسە فریزیر را باز کردە و داخل قالب میندازیم چون بستنی نشت کنە میچسبە،بعد نان بستنی را مطابق عکس با قالب اندازه و برش میزنیم و داخل قالب میزاریم
و بستنی را داخلش میریزیم من میخواستم روی بستنی یعنی چهار طرف را نان بستنی بزارم اما کیکم کم اومد چون قالبم بزرگ بود
(میتونید از کیک هم استفادە کنید ولی چون میرە داخل فریزیر کیک سفت میشە اما این نون سفت نمیشە)
بستنی توت فرنگی را دە دقیقە قبل از یخچال خارج کنید تا کمی شل بشە و با مقداری توت فرنگی و گردو خورد شدە ترکیب کردە و داخل قالب و توی نان میریزیم و میزاریم داخل فریزیر تا ببندد
قبل از برش دەدقیقە در دمای محیط بزارید .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#پیراشکی مخصوص #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍
.
اینم یه #پیراشکی خوشمزه با بافت فوقالعاده نرم
.
2 فنجان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
نزدیک 1 قاشق غذا خوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 تخم مرغ (یک عدد فقط زرده) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 فنجان آرد (باید یک خمیر نرم باشد. ممکن است نصف فنجان آب اضافه هم بکنید)
شوید خرد شده یا جعفری
🌸 🌸 🌸 🌸 آماده سازی: مخمر و شکر را درون ظرف قرار می دهیم شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بزارید 5 دقیقه بمونه. آب را روی آن بریزید.روغن و یک عدد تخم مرغ و نمک و شوید یا جعفری را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کرده و یک خمیر نرم ورز دهید (حدود 10 دقیقه ورز دهید). خمیر را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند. مقدار کمی روغن در ظرفی که خمیر رو قرار میدید بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) بعد از نیم ساعت خمیر پف کرده رو ورز بدید تا پفش بخابه و توپ به اندازه کف دست درست کنید و روی هر توپ رو مقداری کره بمالید و رول کنید سپس ، انتهای آن را به هم بچسبانید. داخل سینی فر بگذارید . 1 قاشق چایخوری پودر قند داخل زرده تخم مرغ بریزید ، هم بزنید و بمالید رو خمیرها و بیست دقیقه بزارید بمونه تا تخمیر انجام بشه. به طور متوسط دما 180-190 درجه است. وقتی پخته شده (روش قهوه ای طلایی شد) از فر بیرون بیارید
توجه: برای تازه تر نگه داشتنش ، آن را در ظروف بسته یا کیسه یخچال نگه دارید
حتما درست کنید عالیههه 😍 سوالی بود در خدمتم....
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه_سبز☝️☝️
مواد لازم
گوجه سبز – 1 کیلوگرم
سرکه – نیم لیتر
نمک – 1 قاشق چای خوری
نعناع یا ترخون تازه – یک دسته

دستور تهیه ترشی گوجه سبز
ابتدا گوجه سبز ها را بشویید و دم آنها را بگیرید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
کف ظرف مورد نظر نعناع یا ترخون بریزید و گوجه سبز ها را به آن اضافه کنید.
سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجهسبز ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.
سپس مجددا یک لایه نعناع یا ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید.
پس از گذشت 2 هفته ترشی آلوچه شما آماده است.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا بوتیکی
آرد سفید قنادی ۱کیلو
پودر قند ۴۰۰گرم
کره ۳۰۰گرم
روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰
گرم پودر زنجبیل ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر هل ۱قاشق غذاخوری سر پر
زعفران ساییده هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم 🌹🌹🌹
ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک کاپوچینو
مواد لازم برای۴ نفر
مواد اصلی
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کاپوچینو ۱ بسته
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- مواد خشک رو باهم مخلوط کنین.
۲- بعد تخم مرغ و شیر رو اضافه کنین و حسابی مخلوط کنین تا یک دست شه.
۳- بعد از مواد یک قاشق درون تابه ی کوچک ریخته و میپزیم.
سایر نکات
پیمونه لیوان دسته دار فرانسوی هست.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی کرانچی
مواد لازم برای۲ نفر
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پاپریکا به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
شیر به مقدار لازم
پودر سوخاری (ترجیحا نارنجی) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینی رو به صورت درشت وضخیم خلال کنید نیم ساعت داخل آب سرد استراحت بدید
۲- یک قابلمه رو روی شعله گذاشته مقداری آب با کمی نمک بهش اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد سیب زمینی رو داخلش بریزید حدود۵تا۸ دقیقه بسته به ضخامت سیب زمینی اجازه بدید بجوشه بعد آبکش کنید
دقت کنید سیب زمینی نباید حالت لهیده بگیره باید بعد جوشیدن هم مقداری سفت باشه اواسط جوشیدن چک کنید
۳- سپس سیب زمینی رو روی دستمال تمیز قرار بدید تا کاملا خشک وسرد بشه. آرد رو با تمام ادویه ها مخلوط کنید
۴- حالا شیر رو کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا غلظت مایه مثل ماست بشه نه سفت تر نه شل تر
۵- سیب زمینی ها رو داخل این مایه بغلطونید
۶- سپس داخل پودر سوخاری بزنید. داخل روغن سرخ کنید
سایر نکات
این مقدار موادی که نوشتم برای یک عدد سیب زمینی بزرگ کافیه
میزان همه ادویه ها طبق سلیقه خودتونه میتونید کم یا زیاد کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوکوم پرتقال
مواد لازم برای۴ نفر
کره ۲ قاشق مربا خوری
آب پرتقال ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته گندم(نشاسته گل) ۲ قاشق غذا خوری سرپر
طرز تهیه
۱- آب پرتقال+شکر+پودر نشاسته را روی حرارت ملایم قرار داده مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
۲- غلظت مواد مثل مسقطی که شد ،کره را اضافه و هم بزنید تا جذب شود.
۳- کف قالب مورد نظر را خیس کرده و مواد را در قالب بریزید و 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و ببندد.
۴- سپس به اندازه دلخواه برش زده در پودر نشاسته ذرت یا نارگیل بغلتانید.
سایر نکات
◀حتما از پودر نشاسته گندم استفاده کنید تا لوکوم انسجام مناسب داشته باشه،نشاسته ذرت مناسب نیست و اون قوام مورد نظر رو به شما نمیده.
◀من از شربت غلیظ پرتقال سن ایچ استفاده کردم و کمی شرب رو با آب رقیق و برای لوکوم استفاده کردم
◀آب پرتقال طبیعی اون طعم دلخواه رو به شما نمیده
◀از هر شربت با هر طعم و رنگی میتونید استفاده کنید.
◀لوکوم رو بعد از آماده شدن در پودر نشاسته ذرت یا پودر نارگیل بغلتونید
◀در یخچال تا دو هفته میشه نگهداری کرد
◀غلظت مواد دقیقا مثل مسقطی باشه...دقت کنید مواد رو رقیق برندارید تا اوکوم انسجام کافی داشته باشه.
◀حرارت ملایم باشه...حدود یکساعت زمان میبره تا مواد غلیظ بشه
◀نشاسته گل همون نشاسته گندم هست
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#شامی کباب #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌
.
شامی کباب یا #کتلت گوشت#
.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته می تونيد برای ۴ نفر شامی کباب تهیه کنید.
.
مواد لازم شامی کباب گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد روغن مایه به اندازه کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی .
.
طرز تهیه شامی کباب
اول سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند.
اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید. .
برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.
پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن کتلت ها گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید ، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید. .
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛