eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۲، رشته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
۱۲، #آش رشته #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۲، آش رشته مواد لازم برای پخت آش رشته : سبزی مخصوص آش ( تره - جعفری - اسفناج - گشنیز ) : 1 کیلو (خرد شده) رشته آش : نصف بسته حبوبات ( نخود - لوبیا - عدس ) : از هر کدام نصف لیوان نعناع خشک : 2 قاشق غذاخوری کشک پیاز سیر روغن زرد چوبه، نمک و فلفل تذکر: مقدار موادی که ذکر نشده است دلخواه می باشد و به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. طرز تهیه آش رشته : حبوبات را از شب قبل در آب خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.) درون قابلمه ای بزرگ آب بریزید و صبر کنید تا بجوش آید سپس نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودید را در آن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم نیم پز شود (کمی نرم شود) سپس عدس را اضافه کنید.(چون زمان پخت عدس کوتاه تر است، آن را دیرتر اضافه می کنیم.) پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی شوند. وقتی عدس هم پخته شد، سبزی را به همراه نصف سیر داغ و پیاز داغ به حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. (در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند.) وقتی آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.(حدودا 15 الی 20 دقیقه برای پختن رشته کافی است.) 5 دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید نمک و فلفل آن را اندازه کنید. (توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود.) بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیافتد سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ ، نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمایید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#خوراک#زبان #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم زبان گوساله : ۱ عدد جعفری خرد شده : ۱ پیمانه تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری پیاز : ۱ عدد چوب دارچین : ۱ قطعه سیر : ۱ حبه برگ بو : ۳ عدد زنجبیل : ۱قطعه کوچک هل : ۳ عدد رب : ۱ قاشق غذا خوری نمک و زردچوبه : به میزان لازم تره فرنگی : به میزان لازم طرز تهیه خوراک زبان  توجه داشته باشید که در انتهای زبان گوساله مقدار زیادی چربی وجود دارد که این نوع چربی ها از نوع اشباع شده هستند و شما باید این چربی ها را از زبان گوساله جدا کنید. سپس پرز های سطح زبان را با کمک برس تمیز کنید و زبان را به خوبی بشویید. در مرحله بعدی طرز تهیه خوراک زبان پیاز ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب زبان گوساله را به همراه دارچین و هل و تخم گشنیز و برگ بو و زنجبیل و نمک و زردچوبه و پیاز خرد شده و تره فرنگی بریزید و سپس مقداری آب بر روی این مواد ریخته و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا خوراک زبان پخته شود. در مرحله بعدی پخت خوراک زبان بعد از پخته شدن زبان دارچین و زنجبیل و برگ بو را از قابلمه جدا کنید و دور بریزید. خوراک زبان را از قابلمه خارج کنید و پوست آن را بکنید. سپس جعفری خرد شده رابه همراه رب به آب خوراک اضافه نمایید. می توانید جعفری و رب را تفت دهید و بعد به خوراک اضافه کنید ولی چون خوراک زبان چرب است معمولا این مواد را بدون سرخ کردن به خوراک اضافه می کنند. خوراک زبان را در درون دیس مناسبی قرار دهید سس جعفری را می توانید بر روی خوراک زبان بریزید و یا می توانید زبان را بعد از جدا کردن پوست آن در درون سس بیاندازید و سپس آن را از درون سس مخصوص خارج کنید و در درون دیس قرار دهید و با هویج و سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات دلخواه آن را تزیین کنید. طرز تهیه سس گوجه فرنگی : 50 گرم کره ی پاستوریزه را در ظرف مناسبی روی حرارت آب کنید و 2 قاشق سوپخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و آب (بهتر است از آبی که زبان در آن پخته شده، استفاده شود) را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. می توانید به این سس 250 گرم قارچ رنده شده که سرخ شده اضافه کنید. سپس سس را روی زبان بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#شوید پلو #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۷، شوید لوبیا با گوشت قیمه شیرازی یک غذای محلی و فوق العاده! با سالاد شیرازی و آب نارنج هم که دیگر حرف ندارد. مواد لازم برای 6 نفر: لوبیا چشم بلبلی یا نخود فرنگی: یک لیوان شوید تازه: نیم کیلو ( از شوید خشک هم می‌توان استفاده کرد.) برنج: 4 پیمانه رب گوجه: 5 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده:کمی گوشت قیمه‌ای: حدود 600 گرم پیاز: دو عدد متوسط نمک و فلفل:به میزان لازم روغن=کمی ساقه سیر تازه یا حبه سیر: چند عدد به دلخواه ( در آب خیسانده و پوست کنده و ریز یا رنده می‌کنیم) ادویه مخلوط و معطر: یک قاشق غذاخوری دستور تهیه لوبیا را از یکی دو روز قبل خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید و با آب کم روی شعله ملایم بپزید تا آب آن بخوردش برود. ( یا نخود فرنگی را از غلاف جدا و دانه کنید و بشویید و کنار بگذارید). برنج را پاک کرده و از 2 ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس خرد کنید . گوشت گوساله بدون چربی را که مناسب قیمه باشد کوچک و به اندازه قیمه ای خرد کنید و بشویید. پیازرا پوست کنده و در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کرده و کمی مجددا تفت دهید تا رنگش عوض شود در همین حین کمی ادویه مخلوط و زعفران و سپس رب گوجه را اضافه کنید و با کمی آب آنرا بپزید . گوشت قیمه زودتر میپزد. پس از پختن گوشت حالا لوبیای چشم بلبلی پخته شده ( یا نخود فرنگی) را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید ( با چاشنی آبلیمو ). آنرا بچشید و وقتی جوشید آب آن کم شد خاموش کنید . رب آن را هم هرچه بیشتر بزنید با زعفران و شوید هماهنگی ایجاد کرده و خوش رنگ‌تر می‌شود . آب را بجوشانید و برنج را بریزید و بپزید و سپس آبکش کنید . شوید و سیر را می‌توانید هم در لحظه آخر به آب جوشان برنج اضافه کنید و هم میتوانید سیر و شوید را پس از آبکش کردن برنج و هنگام کشیدن آن داخل قابلمه لایه به لایه همراه با مواد پخته شده اضافه کنید . کمی زعفران و روغن داغ همراه با کره یا روغن حیوانی هم برای کشیدن برنج لازم دارید. این غذا معمولا با انواع ترشیجات و نارنج تازه و یا سالاد شیرازی سرو می‌شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق آرد یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و زیره مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم تا جایی که بدست نچسبه و در این مرحله مواد میانی را آماده میکنیم به این صورت که یک پیاز را خرد کرده و کمی تفت میدیم و قارچ و فلفل دلمه خرد شده و کمی جعفری خرد شده همه را با هم تفت میدهیم گوشت را روی سلفون پهن میکنیم مواد میانی را وسط گوشت گذاشته با کمکه سلفون گوشت را رول میکنیم و سر وتهه گوشت را حسابی باهم میچسبونیم تا موقع سرخ کردن رولت ما باز نشود حالا رولت را یکساعت داخل یخچال میزاریم و بعد در تابه کمی روغن ریخته و گوشت را سرخ میکنیم در ظرف دیگر پیاز داغ درست میکنیم کمی زردچوبه وفلفل ویک قاشق رب گوجه و دوعدد گوجه پوره شده با هم تفت میدیم و دو لیوان آب میریزیم به جوش که آمد رولت را درون سس قرار میدیم با حرارت ملایم میزاریم تا بپزه و جابیفته و بسیار خوشمزه و لذیذ میشه میتونید با نون یا پلو سرو کنید و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۶، تیمچه خوراک سنتی بدون گوشت بادمجان بزرگ 6 عدد .  گوجه فرنگی متوسط 6 عدد .  پیاز متوسط 3 عدد .  سیر 4 حبه . روغن نصف لیوان .  نمک 1 قاشق چایخوری .  زردچوبه 1 قاشق چایخوری طرز تهیه: بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و روغن را در تابه ای بریزید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند، بادمجان را اضافه کنید و هم بزنید تا تقریبا قهوه ای و نیمه سرخ شوند. حالا گوجه فرنگی ها رابشوئید و آنها را روی بقیه مواد رنده کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و کم کم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا مواد کمی با هم بجوشند و غذا آماده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پروردگارا🙏 در هفتمین روز از ماه پُر برکت رمضان 🌙 برای همه دوستان و عزیزانم آرامش الهی سلامت و تندرستی دلی شاد و قلبی مهربان گشایش امور توفیق هدایت الهی معنویت روز افزون وعشق وایمان حقیقی بخودت رامیطلبم🙏 🌺🍃🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ١ كيلو ، نثار ٧٠٠الي٧٥٠گرم، كره شكلي٤٠٠ گرم ، روغن مايع نينا ٣٠٠ الي ٣٥٠ گرم، هل ٦٠ گرم ، گلاب ا ليوان  زعفران نيم مثقال  اول كره ها رو ميداريم تو حرارت خيلي كم آب شه بعد آرد رو الك ميكنيم و سپس روغن مايع نينا رو ميزنيم و توي حرارت سرخش ميكنيم مواد يه حالت پف و حباب بخودش ميگيره وقتي پف مواد خوابيد از روي حرارت وقتي مواد ولرم شد نثار رو اضافه ميكنيم بعد زعفران و بعد هل رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم و اگه دوس داشتي گردو هم اضافه كنبر ميداريم تا خنك  يا ولر بشه ❣گل من و تو ❣ 🍃🌹 @golemanoto 😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇 🌺😍 @gole_khane
اب مرغ 4 لیوان , سیر 10 عدد  , کره 25 گرم  , پیاز 1 عدد , روغن 1 قاشق غذاخوری , ارد 3 قاشق غذاخوری , سرکه 1 قاشق غذاخوری , زرده تخم مرغ 2 عدد , نمک مقدار لازم    طرز تهیه : ✏️✏️✏️ کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد. استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛