💫 آشپز بانو 💜
#پیراشکی مخصوص #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍
.
اینم یه #پیراشکی خوشمزه با بافت فوقالعاده نرم
.
2 فنجان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 فنجان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
نزدیک 1 قاشق غذا خوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 تخم مرغ (یک عدد فقط زرده) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 فنجان آرد (باید یک خمیر نرم باشد. ممکن است نصف فنجان آب اضافه هم بکنید)
شوید خرد شده یا جعفری
🌸 🌸 🌸 🌸 آماده سازی: مخمر و شکر را درون ظرف قرار می دهیم شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بزارید 5 دقیقه بمونه. آب را روی آن بریزید.روغن و یک عدد تخم مرغ و نمک و شوید یا جعفری را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کرده و یک خمیر نرم ورز دهید (حدود 10 دقیقه ورز دهید). خمیر را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند. مقدار کمی روغن در ظرفی که خمیر رو قرار میدید بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) بعد از نیم ساعت خمیر پف کرده رو ورز بدید تا پفش بخابه و توپ به اندازه کف دست درست کنید و روی هر توپ رو مقداری کره بمالید و رول کنید سپس ، انتهای آن را به هم بچسبانید. داخل سینی فر بگذارید . 1 قاشق چایخوری پودر قند داخل زرده تخم مرغ بریزید ، هم بزنید و بمالید رو خمیرها و بیست دقیقه بزارید بمونه تا تخمیر انجام بشه. به طور متوسط دما 180-190 درجه است. وقتی پخته شده (روش قهوه ای طلایی شد) از فر بیرون بیارید
توجه: برای تازه تر نگه داشتنش ، آن را در ظروف بسته یا کیسه یخچال نگه دارید
حتما درست کنید عالیههه 😍 سوالی بود در خدمتم....
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه_سبز☝️☝️
مواد لازم
گوجه سبز – 1 کیلوگرم
سرکه – نیم لیتر
نمک – 1 قاشق چای خوری
نعناع یا ترخون تازه – یک دسته

دستور تهیه ترشی گوجه سبز
ابتدا گوجه سبز ها را بشویید و دم آنها را بگیرید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.
کف ظرف مورد نظر نعناع یا ترخون بریزید و گوجه سبز ها را به آن اضافه کنید.
سرکه و نمک را بجوشانید و پس از خنک شدن روی گوجهسبز ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.
سپس مجددا یک لایه نعناع یا ترخون بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
ظرف حاوی ترشی را در جای خنک قرار دهید.
پس از گذشت 2 هفته ترشی آلوچه شما آماده است.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا بوتیکی
آرد سفید قنادی ۱کیلو
پودر قند ۴۰۰گرم
کره ۳۰۰گرم
روغن مایع یا روغن نیمه جامد ۲۰۰
گرم پودر زنجبیل ۲قاشق غذاخوری سر پر
پودر هل ۱قاشق غذاخوری سر پر
زعفران ساییده هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم 🌹🌹🌹
ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک کاپوچینو
مواد لازم برای۴ نفر
مواد اصلی
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کاپوچینو ۱ بسته
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- مواد خشک رو باهم مخلوط کنین.
۲- بعد تخم مرغ و شیر رو اضافه کنین و حسابی مخلوط کنین تا یک دست شه.
۳- بعد از مواد یک قاشق درون تابه ی کوچک ریخته و میپزیم.
سایر نکات
پیمونه لیوان دسته دار فرانسوی هست.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی کرانچی
مواد لازم برای۲ نفر
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پاپریکا به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
شیر به مقدار لازم
پودر سوخاری (ترجیحا نارنجی) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینی رو به صورت درشت وضخیم خلال کنید نیم ساعت داخل آب سرد استراحت بدید
۲- یک قابلمه رو روی شعله گذاشته مقداری آب با کمی نمک بهش اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد سیب زمینی رو داخلش بریزید حدود۵تا۸ دقیقه بسته به ضخامت سیب زمینی اجازه بدید بجوشه بعد آبکش کنید
دقت کنید سیب زمینی نباید حالت لهیده بگیره باید بعد جوشیدن هم مقداری سفت باشه اواسط جوشیدن چک کنید
۳- سپس سیب زمینی رو روی دستمال تمیز قرار بدید تا کاملا خشک وسرد بشه. آرد رو با تمام ادویه ها مخلوط کنید
۴- حالا شیر رو کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا غلظت مایه مثل ماست بشه نه سفت تر نه شل تر
۵- سیب زمینی ها رو داخل این مایه بغلطونید
۶- سپس داخل پودر سوخاری بزنید. داخل روغن سرخ کنید
سایر نکات
این مقدار موادی که نوشتم برای یک عدد سیب زمینی بزرگ کافیه
میزان همه ادویه ها طبق سلیقه خودتونه میتونید کم یا زیاد کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوکوم پرتقال
مواد لازم برای۴ نفر
کره ۲ قاشق مربا خوری
آب پرتقال ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر نشاسته گندم(نشاسته گل) ۲ قاشق غذا خوری سرپر
طرز تهیه
۱- آب پرتقال+شکر+پودر نشاسته را روی حرارت ملایم قرار داده مدام هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
۲- غلظت مواد مثل مسقطی که شد ،کره را اضافه و هم بزنید تا جذب شود.
۳- کف قالب مورد نظر را خیس کرده و مواد را در قالب بریزید و 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و ببندد.
۴- سپس به اندازه دلخواه برش زده در پودر نشاسته ذرت یا نارگیل بغلتانید.
سایر نکات
◀حتما از پودر نشاسته گندم استفاده کنید تا لوکوم انسجام مناسب داشته باشه،نشاسته ذرت مناسب نیست و اون قوام مورد نظر رو به شما نمیده.
◀من از شربت غلیظ پرتقال سن ایچ استفاده کردم و کمی شرب رو با آب رقیق و برای لوکوم استفاده کردم
◀آب پرتقال طبیعی اون طعم دلخواه رو به شما نمیده
◀از هر شربت با هر طعم و رنگی میتونید استفاده کنید.
◀لوکوم رو بعد از آماده شدن در پودر نشاسته ذرت یا پودر نارگیل بغلتونید
◀در یخچال تا دو هفته میشه نگهداری کرد
◀غلظت مواد دقیقا مثل مسقطی باشه...دقت کنید مواد رو رقیق برندارید تا اوکوم انسجام کافی داشته باشه.
◀حرارت ملایم باشه...حدود یکساعت زمان میبره تا مواد غلیظ بشه
◀نشاسته گل همون نشاسته گندم هست
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#شامی کباب #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌
.
شامی کباب یا #کتلت گوشت#
.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته می تونيد برای ۴ نفر شامی کباب تهیه کنید.
.
مواد لازم شامی کباب گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد روغن مایه به اندازه کافی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی .
.
طرز تهیه شامی کباب
اول سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.
.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند.
اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید. .
برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.
پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن کتلت ها گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید ، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید. .
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی😍♥️
عکس هارو ورق بزنید🙈
#مواد_لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
خورشت هویج تبریزی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت هویج تبریزی .
.
#خورش هویج تبریزی اصل را با هویج خلالیشده تهیه میکنند. پس اگر میخواهید اصالت دستور را حفظ کنید هویج را رنده نکنید. هویج را به جای سرخ کردن، آبپز نکنید زیرا دراینصورت، طعم خورش هویج عوض شده و کمی شیرین میشود. به جای گوشت گوسفند میتوانید از گوشت گوساله یا مرغ نیز استفاده کنید. .
بعضی افراد به جای آبلیمو یا آبغوره، 1-2 قاشق غوره کوچک یا غورهغوره به خورش هویج اضافه میکنند. این به سلیقه شما بستگی دارد. . . چاشنی اصلی خورش هویج تبریزی؛ زعفران و آبلیمو یا آبغوره است. بعضی افراد مقداری آلو بخارای خیسشده نیز درون این خورش استفاده میکنند که البته این مورد هم سلیقهای است اما بهتر است بدانید که اضافهکردن آلو به خورش هویج، رنگ خورش را تیره میکند. به جای استفاده از رب گوجهفرنگی، میتوان در انتها چند عدد گوجهفرنگی رسیده را از وسط برش داده و به خورش هویج اضافه کرد. .
تا چند جوش بزند و آبپز شود. البته این کار، ظاهر خورش را از حالت مجلسی در میآورد.. اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید میتوانید . در انتها 1-2 قاشق شکر نیز به خورش اضافه کنید. رب گوجهفرنگی این غذا نباید زیاد باشد زیرا هویجهای خورش کمی حالت لهشده پیدا میکنند و خورش بیشازحد طعم رب میگیرد . درصورتیکه از لیمو عمانی در پخت این خورش استفاده میکنید حواستان به مقدار آبلیمو باشد. زیرا این خورش نباید طعم خیلی ترش داشته باشد. .
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را با مرغ (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد. .
ولی من ورژن تهرانی درست کردم هویج هارو سرخ و با شکر و آبغوره پختم و آلو و گوجه فرنگی نریختم این خورشت سلیقه ایه ترش یا شیرین .
#خورشت_هویج_مرغ
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۸، سیر قلیه (گیلان)
مواد لازم:
برگ سیر تازه 3 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
لپه 1 فنجان
مرغ یا اردک نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم.
زمانی که رنگ پیازها طلایی شد، به این مخلوط لپه، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دهیم.
گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج می کنیم. بعد در ماهی تابه ای جداگانه سرخ می نماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن می افزاییم.
این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم با مقداری آب کاملا بپزد.
بعد از پخت کامل غذا تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد، تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده (تا حدی که سفیده و زرده مخلوط شود) و به این مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛