#ذرت_مکزیکی😍♥️
عکس هارو ورق بزنید🙈
#مواد_لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
خورشت هویج تبریزی #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت هویج تبریزی .
.
#خورش هویج تبریزی اصل را با هویج خلالیشده تهیه میکنند. پس اگر میخواهید اصالت دستور را حفظ کنید هویج را رنده نکنید. هویج را به جای سرخ کردن، آبپز نکنید زیرا دراینصورت، طعم خورش هویج عوض شده و کمی شیرین میشود. به جای گوشت گوسفند میتوانید از گوشت گوساله یا مرغ نیز استفاده کنید. .
بعضی افراد به جای آبلیمو یا آبغوره، 1-2 قاشق غوره کوچک یا غورهغوره به خورش هویج اضافه میکنند. این به سلیقه شما بستگی دارد. . . چاشنی اصلی خورش هویج تبریزی؛ زعفران و آبلیمو یا آبغوره است. بعضی افراد مقداری آلو بخارای خیسشده نیز درون این خورش استفاده میکنند که البته این مورد هم سلیقهای است اما بهتر است بدانید که اضافهکردن آلو به خورش هویج، رنگ خورش را تیره میکند. به جای استفاده از رب گوجهفرنگی، میتوان در انتها چند عدد گوجهفرنگی رسیده را از وسط برش داده و به خورش هویج اضافه کرد. .
تا چند جوش بزند و آبپز شود. البته این کار، ظاهر خورش را از حالت مجلسی در میآورد.. اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید میتوانید . در انتها 1-2 قاشق شکر نیز به خورش اضافه کنید. رب گوجهفرنگی این غذا نباید زیاد باشد زیرا هویجهای خورش کمی حالت لهشده پیدا میکنند و خورش بیشازحد طعم رب میگیرد . درصورتیکه از لیمو عمانی در پخت این خورش استفاده میکنید حواستان به مقدار آبلیمو باشد. زیرا این خورش نباید طعم خیلی ترش داشته باشد. .
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را با مرغ (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد. .
ولی من ورژن تهرانی درست کردم هویج هارو سرخ و با شکر و آبغوره پختم و آلو و گوجه فرنگی نریختم این خورشت سلیقه ایه ترش یا شیرین .
#خورشت_هویج_مرغ
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۸، سیر قلیه (گیلان)
مواد لازم:
برگ سیر تازه 3 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
لپه 1 فنجان
مرغ یا اردک نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم.
زمانی که رنگ پیازها طلایی شد، به این مخلوط لپه، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دهیم.
گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج می کنیم. بعد در ماهی تابه ای جداگانه سرخ می نماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن می افزاییم.
این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم با مقداری آب کاملا بپزد.
بعد از پخت کامل غذا تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد، تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده (تا حدی که سفیده و زرده مخلوط شود) و به این مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.
بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
۱۲، #آش رشته #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۲، آش رشته
مواد لازم برای پخت آش رشته :
سبزی مخصوص آش ( تره - جعفری - اسفناج - گشنیز ) : 1 کیلو (خرد شده)
رشته آش : نصف بسته
حبوبات ( نخود - لوبیا - عدس ) : از هر کدام نصف لیوان
نعناع خشک : 2 قاشق غذاخوری
کشک
پیاز
سیر
روغن
زرد چوبه، نمک و فلفل
تذکر: مقدار موادی که ذکر نشده است دلخواه می باشد و به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را از شب قبل در آب خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.) درون قابلمه ای بزرگ آب بریزید و صبر کنید تا بجوش آید سپس نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودید را در آن ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم نیم پز شود (کمی نرم شود) سپس عدس را اضافه کنید.(چون زمان پخت عدس کوتاه تر است، آن را دیرتر اضافه می کنیم.) پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی شوند. وقتی عدس هم پخته شد، سبزی را به همراه نصف سیر داغ و پیاز داغ به حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. (در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند.) وقتی آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.(حدودا 15 الی 20 دقیقه برای پختن رشته کافی است.) 5 دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید نمک و فلفل آن را اندازه کنید. (توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود.) بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیافتد سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با نعناع داغ ، نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمایید.
نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#خوراک#زبان #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
زبان گوساله : ۱ عدد
جعفری خرد شده : ۱ پیمانه
تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
پیاز : ۱ عدد
چوب دارچین : ۱ قطعه
سیر : ۱ حبه
برگ بو : ۳ عدد
زنجبیل : ۱قطعه کوچک
هل : ۳ عدد
رب : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
تره فرنگی : به میزان لازم
طرز تهیه خوراک زبان توجه داشته باشید که در انتهای زبان گوساله مقدار زیادی چربی وجود دارد که این نوع چربی ها از نوع اشباع شده هستند و شما باید این چربی ها را از زبان گوساله جدا کنید. سپس پرز های سطح زبان را با کمک برس تمیز کنید و زبان را به خوبی بشویید. در مرحله بعدی طرز تهیه خوراک زبان پیاز ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب زبان گوساله را به همراه دارچین و هل و تخم گشنیز و برگ بو و زنجبیل و نمک و زردچوبه و پیاز خرد شده و تره فرنگی بریزید و سپس مقداری آب بر روی این مواد ریخته و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا خوراک زبان پخته شود.
در مرحله بعدی پخت خوراک زبان بعد از پخته شدن زبان دارچین و زنجبیل و برگ بو را از قابلمه جدا کنید و دور بریزید. خوراک زبان را از قابلمه خارج کنید و پوست آن را بکنید. سپس جعفری خرد شده رابه همراه رب به آب خوراک اضافه نمایید. می توانید جعفری و رب را تفت دهید و بعد به خوراک اضافه کنید ولی چون خوراک زبان چرب است معمولا این مواد را بدون سرخ کردن به خوراک اضافه می کنند. خوراک زبان را در درون دیس مناسبی قرار دهید سس جعفری را می توانید بر روی خوراک زبان بریزید و یا می توانید زبان را بعد از جدا کردن پوست آن در درون سس بیاندازید و سپس آن را از درون سس مخصوص خارج کنید و در درون دیس قرار دهید و با هویج و سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات دلخواه آن را تزیین کنید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی :
50 گرم کره ی پاستوریزه را در ظرف مناسبی روی حرارت آب کنید و 2 قاشق سوپخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و آب (بهتر است از آبی که زبان در آن پخته شده، استفاده شود) را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود. می توانید به این سس 250 گرم قارچ رنده شده که سرخ شده اضافه کنید. سپس سس را روی زبان بریزید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#شوید پلو #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۷، شوید لوبیا با گوشت قیمه شیرازی
یک غذای محلی و فوق العاده! با سالاد شیرازی و آب نارنج هم که دیگر حرف ندارد.
مواد لازم برای 6 نفر:
لوبیا چشم بلبلی یا نخود فرنگی: یک لیوان
شوید تازه: نیم کیلو ( از شوید خشک هم میتوان استفاده کرد.) برنج: 4 پیمانه
رب گوجه: 5 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده:کمی
گوشت قیمهای: حدود 600 گرم
پیاز: دو عدد متوسط
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن=کمی
ساقه سیر تازه یا حبه سیر: چند عدد به دلخواه ( در آب خیسانده و پوست کنده و ریز یا رنده میکنیم)
ادویه مخلوط و معطر: یک قاشق غذاخوری
دستور تهیه
لوبیا را از یکی دو روز قبل خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید و با آب کم روی شعله ملایم بپزید تا آب آن بخوردش برود. ( یا نخود فرنگی را از غلاف جدا و دانه کنید و بشویید و کنار بگذارید). برنج را پاک کرده و از 2 ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس خرد کنید . گوشت گوساله بدون چربی را که مناسب قیمه باشد کوچک و به اندازه قیمه ای خرد کنید و بشویید.
پیازرا پوست کنده و در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کرده و کمی مجددا تفت دهید تا رنگش عوض شود در همین حین کمی ادویه مخلوط و زعفران و سپس رب گوجه را اضافه کنید و با کمی آب آنرا بپزید . گوشت قیمه زودتر میپزد.
پس از پختن گوشت حالا لوبیای چشم بلبلی پخته شده ( یا نخود فرنگی) را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید ( با چاشنی آبلیمو ). آنرا بچشید و وقتی جوشید آب آن کم شد خاموش کنید . رب آن را هم هرچه بیشتر بزنید با زعفران و شوید هماهنگی ایجاد کرده و خوش رنگتر میشود .
آب را بجوشانید و برنج را بریزید و بپزید و سپس آبکش کنید . شوید و سیر را میتوانید هم در لحظه آخر به آب جوشان برنج اضافه کنید و هم میتوانید سیر و شوید را پس از آبکش کردن برنج و هنگام کشیدن آن داخل قابلمه لایه به لایه همراه با مواد پخته شده اضافه کنید .
کمی زعفران و روغن داغ همراه با کره یا روغن حیوانی هم برای کشیدن برنج لازم دارید. این غذا معمولا با انواع ترشیجات و نارنج تازه و یا سالاد شیرازی سرو میشود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق آرد یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و زیره مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم تا جایی که بدست نچسبه
و در این مرحله مواد میانی را آماده میکنیم
به این صورت که یک پیاز را خرد کرده و کمی تفت میدیم و قارچ و فلفل دلمه خرد شده و کمی جعفری خرد شده همه را با هم تفت میدهیم
گوشت را روی سلفون پهن میکنیم مواد میانی را وسط گوشت گذاشته با کمکه سلفون گوشت را رول میکنیم و سر وتهه گوشت را حسابی باهم میچسبونیم تا موقع سرخ کردن رولت ما باز نشود
حالا رولت را یکساعت داخل یخچال میزاریم
و بعد در تابه کمی روغن ریخته و گوشت را سرخ میکنیم
در ظرف دیگر پیاز داغ درست میکنیم کمی زردچوبه وفلفل ویک قاشق رب گوجه و دوعدد گوجه پوره شده با هم تفت میدیم و دو لیوان آب میریزیم به جوش که آمد رولت را درون سس قرار میدیم با حرارت ملایم میزاریم تا بپزه و جابیفته و بسیار خوشمزه و لذیذ میشه میتونید با نون یا پلو سرو کنید و نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۶، تیمچه
خوراک سنتی بدون گوشت
بادمجان بزرگ 6 عدد . گوجه فرنگی متوسط 6 عدد . پیاز متوسط 3 عدد . سیر 4 حبه . روغن نصف لیوان . نمک 1 قاشق چایخوری . زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و روغن را در تابه ای بریزید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند، بادمجان را اضافه کنید و هم بزنید تا تقریبا قهوه ای و نیمه سرخ شوند.
حالا گوجه فرنگی ها رابشوئید و آنها را روی بقیه مواد رنده کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و کم کم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا مواد کمی با هم بجوشند و غذا آماده شود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛