eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برنج یك‌دوم پیمانه لپه یك‌سوم پیمانه سبزی آش (تره، جعفری، شوید، گشنیز و اسفناج) 250 گرم نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم قرص عصاره‌ی گوشت بره 2 عدد آب گوجه‌فرنگی 750 میلی‌لیتر نعناداغ 3 قاشق سوپخوری پیازداغ 3 قاشق سوپخوری گلپر 1 قاشق چایخوری روش تهیه آش گوجه‌فرنگی برنج و لپه را بخیسانید و همراه با سبزی آش، نمك، فلفل، زردچوبه، قرص بره و آب گوجه‌فرنگی، در ظرف نسوزی بریزید. آن‌گاه آن را در دستگاه مایكروویو بگذارید و با قدرت 900 وات یا 100 درصد، به مدت تقریبی 25 دقیقه، بدون درپوش بپزید. سپس ظرف را از مایكروویو بیرون آورید و مواد را خوب هم بزنید. حالا نعناداغ و پیازداغ را اضافه كنید. دوباره آن را در مایكروویو قرار دهید. و با قدرت متوسط، ده‌دقیقه‌ی دیگر بپزید تا كاملاً جا بیفتد. اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با نعناداغ و گلپر تزئین كنید. یادآوری: می‌توانید به‌جای آب گوجه‌فرنگی، از 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی و 750 میلی‌لیتر آب استفاده كنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━
طرز تهیه: ابتدا توي ظرف مورد نظر دو رديف بسكوييت(پتي بور) و بزنيد توي شير و توي ظرف بپچينيد. براي لايه بعدي دو پاكت پودر خامه + نصف پيمانه شير سرد + يك ق چ خ وانيل + يك عدد خامه صبحانه و چند ق غ خ شير عسلي با هم مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا تقريبا فرم بگيرد و بريزيد روي بسكوييت و بزاريد يخچال خودشو بگيره. براي اخرين لايه هم ١٢٥ گرم خامه + يك ق غ خ كره + يك ق غذا خ پودر كاكايو و چند ق غ خ سس شكلات هيروشي با هم مخلوط كنيد و روي حرارت كاملا ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا نرم و يكدست شود. مواد شكلاتي رو از حرارت كه افتاد اروم اروم روي مواد كرمي بريزيد و بمدت چند ساعت بزاريد يخچال سپس تزئين كنيد. آشپـزی کنـید👩‍🍳🍖 بــا دل و جـووون😍🍕 هـمـراه کـانـال خـودتـون😋🍟 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_ترکی_بازلاما آب گرم ۱و۱/۴ پیمانه پودر مخمر فعال ۲و۱/۴ ق چ شکر ۱ ق غ ماست ۳/۴ پیمانه روغن زیتون ۲ ق غ نمک ۱ ق غ آرد ۳و۳/۴ پیمانه جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه آب گرم را با شکر و پودر مخمر مخلوط کنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرم گذاشته مخلوط بعد از این مدت کف میکند و حباب دار می شود ماست و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید آرد و جعفری را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر به دست آید حدود سه تا چهار دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید خمیر را به ده قسمت تقسیم کنید سینی را آرد پاشی کرده چانه ها را در آن بچینید و روی انها را با حوله بپوشانید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تابه ای را روی حرارت گذاشته تا گرم شود با کمی روغن زیتون چرب کنید چانه را با وردنه به شکل دایره ای ۲۰ سانتی پهن کنید و در تابه داغ گذاشته با برس روی نان را روغن زیتون بمالید و یک تا یک و نیم دقیقه صبر کنید تا یک سمت نان بپزد روی نان حباب ایجاد شود و دور آن طلایی شود سمت دیگر را با همین مدت زمان بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ 😍😍 ✍مواد لازم خمیر مایه ۱ق س شکر۱/۴پیمانه شیر ۱پیمانه روغن مایع یاکره ۳۰گرم تخم مرغ۱عدد نمک۱ق چ آرد حدود ۴۰۰گرم به اندازه ایی که خمیر به دست نچسبد. ✍مواد میانی شکر۱/۲پیمانه دارچین ۱ق س کاکائو ۱ق س  گردو ۵۰گرم ریز خرد شده جوزهندی۱/۴ق چ  🍜طرز تهیه خمیر مایه رو با ۱قاشق مربا خوری شکر و آب ولرم با هم مخلوط,کردم روی اون درگذاشتم در جای گرم قرار دادم تا پف کنه .تمام مواد رو به غیراز آرد با هم مخلوط,کردم خمیر مایه رو به مواد اضافه کردم بعد آرد رو به تدریج اضافه کرده تا زمانی که خمیربه دست نچسبید.یک قاشق روغن مایع داخل ظرف ریختم خمیر رو داخل ظرف قرار دادم بعد روی اون رو پوشوندم و نیم ساعت استراحت دادم تا حجمش دو برابر شد. مواد میانی را با هم مخلوط کردم خمیر رو باز کردم مواد رو د روی اون ریختم و اون رو به صورت رول بستن و دو سر اون رو به کمک کمی آب به هم چسبوندم به داخل سینی چرب گذاشتم و به فاصله یک و نیم الی دو سانت برش زدم و کمی برشها رو کج کردم رو ی نون رو با یک عدد تخم مرغ و یک قاشق روغن مایع رو مال کردم روی خمیر رو پوشوندم نیم ساعت دیگه استراحت دادم. مایکروفر را از قبل با درجه ۱۸۰سانتیگراد گرم کردم,بعد نون رو به مدت نیم ساعت در مایکروفر قرار دادم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به همه شما... برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید) امیدوارم که لذت برده باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧄 😋 🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم 2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از دستگاه خارج کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت بامیه من با دوتا پياز، پياز داغ حسابي درست كردم. بهش دوتا سير له شده اضافه كردم و تفت دادم كه عطر سير بلند شه. حالا گوشت خُرد شده ي گوسفندي رو اضافه كردمو تفتش دادم. بهش دوتا قاشق رب خونگي، فلفل، پودر پاپريكا و زردچوبه زدم، تفت دادمو آب ريختم روش و گذاشتم بپزه. تو اين فاصله باميه هارو پاك كردم. فقط حواسم بود دمشو خيلي از ته نگيرم كه خورش ليز نشه! من باميه رو هيچوقت تفت نميدم. همونطوري به گوشت پخته شده اضافه ميكنم. به خورش مقداري زعفرون آب شده و نمك زدم و اينجا اگه دلتون خواست بهش غوره اضافه كنيد اگرم نه كه همون شكلي بذاريد بپزه. حدود بيست دقيقه زمان لازمه كه باميه ها و غوره ها خوب نرم شن و بپزن اما شكلشون تغيير نكنه. خورش رو بعد از اينكه باميه هارو ريختين هم نزنيد بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
200گرم مرغ خام نصف ق چ خ زنجبیل فلفل تند سس سویا 2 ق س سیر 2حبه سفیده تخم مرغ 1 عدد کنجد نصف پیمانه نان تست به میزان لازم سینه مرغ و چرخ کنید من این دفعه توغذاساز ریختم که خیلی راضی بودم بعدهمه مواد رو باهم مخلوط میکنیم .از مواد ب اندازه 1ق غ روی نون تست میمالیم، بعدبه سفیده تخم مرغ زده توی ظرف کنجد میریزیم ،تا سطح رویش را کنجد بگیردسمت کنجدیش روسرخ میکنیم.اندازه روغن ب حدی باشه ک روی کنجد رو بگیره مرغ و نه خیلی کم ونه خیلی زیادبمالید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮 🔴مواد لازم ▫️ارد سفید ۲ لیوان ▫️کره ۱۰۰ گرم ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️شکر یک و نیم لیوان ▫️شیر سه لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️هل ساییده نصف ق م ▫️زعفران دمکر‌ده غلیظ ۴ ق غ 🔴طرز تهیه 🔸اول ارد رو الک کنید و با حرارت کم تفت بدین ۳۰ دقیقه با حرارت کم و‌مدام هم زدن و بعد باز دوباره الک کنید و کره و روغن رو اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین ۱۵ دقیقه دیگه هم هم بزتید تا رنگ اردتون شتری رنگ بشه ( یا نسکافه ای) 🔸شربت رو هم به اینصورت اماده کنید شکر+ شیر+گلاب روی حرارت احتیاجی نیست بجوشه شکر که حل شد هل و زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و ارد که تفتش کامل شد شیره رو کم کم در سه مرحله اضافه کنید از زمانی که شیره رو‌میریزید تا جمع شدن حلوا با حرارت کم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبره بعد حلوا رو به صورت دلخواه تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ملاقه ای تخم مرغ یک عدد ماست چهار ق غ آب یک چهارم لیوان نمک یک ق چ بکینگ پودر یک ق چ آرد یک لیوان سر خالی روغن مایع سه ق غ همه مواد به غیر آرد رو مخلوط میکنیم یکدست شد آرد میزنیم خمیر نون باید غلظت ماست داشته باشه اگر خیلی غلیظ بود کمی آب بزنید اگر هم شل شد یکم آرد بزنید تابه نچسب رو کمی چرب کنید و خوب بزارید روی شعله بزرگ با حرارت ملایم داغ بشه از مواد خمیر داخلش بریزید و خوب پخش کنید من کمی کنجد هم روش زدم در تابه رو بزارید سه چهار دقیقه طول میکشه بپزه بعد بر گردانید طرف دیگه هم بپزه دو دقیقه باشه آماده میشه نکته ..بافت این نون شبیه نون تافتون یا لواش نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ ‍ ۲قاشق آرد برنج‌ رو با۲لیوان شیر نارگیلی.۴قاشق شکر(اگه شیر نارگیل شیرین باشه.شکر کمتری استفاده کنید)کمی کره رو حرارت قرار میدیم مدام هم میزنیم تا ته نگیره واواخر پخت یک چهارم پیمانه گلاب ریخته هم زده تا به غلظت لازم برسه داخل ظرف ریخته و با پودر نارگیل تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛