#سیب_زمینی_پنیری_کرانچی 🥓 😋
▫️سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم
▫️پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم
▫️نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم
▫️جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ
▫️نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه)
🔸همه رو با هم مخلوط و خمیر رو مطابق تصویر عکس بعدی باز کنید بین دو نایلون و برش زده در روغن داغ سرخ کنید
♦️سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید .و دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه ،لازم نیست مثل من برشته کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥪اشتباهاتی در اصول پختن مرغ
🥘🥘🥘🥘
🍗در آب نمک نخواباندن گوشت
همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.
🍗پختن مرغ از طرف غلط
برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.
🍗 سرخ نکردن پوست مرغ
می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.
🍗 دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ
دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.
🍗 بلافاصله خوردن مرغ آماده
همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍨بستنی موزی بدون شکر
🍌دستور این بستنی خیلی ساده است و شما میتونید با اضافه کردن کاکائو یا انجیر و میوه های خشک دیگه
و فندق و بادام و پسته خورد شده سرو کنید. یا کمی عسل یا مالت یا شیره خرما بریزید.
اصل این بستنی اینه که موز رو تکه تکه کرده در پلاستیک توی فریزر بذارید تا یخ بزنه.
حداقل 6 ساعت
🧋🧋🧋
موزهای یخ زده رو در مخلوط کن خوب له کنید تا به صورت بستنی دربیاد و با هر یک از موادی که در بالا گفتم سرو می کنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🫔#رول_پنیر_و_فلفل_کبابی
🌮خمیر هزارلا
🌮1 عدد تخم مرغ
🌮1 ق غ آب
🌮1/2 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز کبابی
🌮1/2 پیمانه پنیر خامه ای با طعم سیر
🌮1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
🌮2 ق غ جعفری خردشده
🧆فر را بادمای 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
تخم مرغ را در یک کاسه با آب خوب مخلوط میکنیم.
روی سطح میز آرد می پاشیم و خمیر را روی آن پهن میکنیم.
مخلوط تخم مرغ و آب را با برس روی سطح خمیر میمالیم.
پنیر خامه ای را روی سطح خمیر پهن میکنیم.
تکه های فلفل کبابی رو روی پنیر ها پخش میکنیم.
پنیر پارمزان و جعفری را روی تمام مواد پخش میکنیم.
خمیر رو لوله میکنیم و با کارد خیلی تیز به صورت حلقه هایی با ضخامت 1 سانت میبریم و روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم و سطح رول ها رو مخلوط آب و تخم مرغ میزنیم.
18 تا 20 دقیقه در فر می پزیم.
گرم یا در دمای اتاق سرو میکنیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_خورده_شیشه 🍭 😋
🔸ابتدا سه طعم پودر ژله مختلف را با ۱/۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ذرات آن کاملا حل شوند.
ژله های آب کرده را داخل ظرف های مستطیلی بریزید و بگذارید یخچال برای مدت ۳ الی ۴ ساعت تا خوب سفت شوند.
در این فاصله یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید در دمای محیط کاملا خنک شود .
سپس یک لیوان بستنی وانیلی آب شده یا شیر که حدود یک ساعت در دمای محیط مانده باشد را به ژله آلوئه ورا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا ژله هایی که درست کردید را به صورت مکعب برش بزنید و بریزید داخل قالب و ژله آلوئه ورابستنی را به آن اضافه کنید.
قالب را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس در ظرف سرو برگردانید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_مغزدانه آفتابگردان
🍪🍩تخمهی آفتابگردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن است. کوکی مغزدانه آفتابگردان شیرینی خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم خمیر:
آرد: 200 گرم
کره : 150 گرم
پودر شکر: 100 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: یک ق چای خوری
جوش شیرین: یک دوم ق چای خوری
مغز دانه آفتابگردان: 2 ق سوپ خوری
مغز کدوتنبل: 2 ق سوپ خوری
دانه کنجد: یک ق سوپ خوری
🍪🍪طرز تهیه
آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید. خمیر را ورز داده و در سلفون بپیچید و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و آنها را با فاصله در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. با فشار دادن ته لیوان روی آنها، کمی پهن شان کنید. مغز دانه آفتابگردان و دانه کنجد را روی آنها بپاشید و آنها را کمی در خمیر فشار دهید. کوکی ها را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥪مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب
🍕مواد لازم
🥪نان تست: 6 عدد
🥪تخم مرغ: یک عدد
🥪ژامبون (خردشده): 3 ورقه
🥪پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
🥪فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
🥪پیازچه (خردشده): یک عدد
🥪برگ جعفری (خردشده): برای سرو
🥘طرز تهیه
نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.
تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥤#شربت_ژله_تخم_شربتی
طرز تهیه🍹
🍯یه بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارین من ژله انگور و انتخاب کردم با دو لیوان آب جوش کاملا حل کنید اگر هنوز ژله شفاف نشده بن ماری کنید تا کاملا حل بشه.
🥃یکم تو دمای محیط بمونه تا دماش بیفته بعد میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه دقت کنین که نباید کامل ببنده باید حالت رقیق داشته باشه
بعد تو یه ظرف دیگه دو لیوان آب بهمراه نصف لیوان شکر و تخم شربتی که از قبل یه مقدار خیس دادیم مخلوط میکنیم
🍹شربتی که آماده کردیم و با ژله نیم بند مخلوط میکنیم میزاریم یخچال.(این شربته و مثل ژله سفت نمیشه عزيزان ژله فقط کمی بهش غلظت میده تا تخم شربتی ته نشین نشه)
شربتمون آمادس
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودرقندالک شده ۱ لیوان
آردسفید ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خردشده نصف لیوان
پودرهل نوک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسه است
زرده ها وپودرقند و هل و وانیل رو باهمزن برقی میزنیم تا کرمرنگ و کشداربشه بعدآرد رو اضافه میکنیم یه دور دیگه باهمزن میزنیم و درآخر گردو رو اضافه میکنیم و بالیسک مخلوط میکنیم کف سینی کاغذروغنی پهن میکنیم و از مواد داخل قیف ریخته و با فاصله روی سینی پایپ میکنیم من از قیف استفاده نکردم با قاشق مرباخوری از مواد شیرینی بافاصله روی سینی دونه دونه گذاشتم و بعد در فر از قبل گرم شده روی درجه ۱۶۰ به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم
✔درجه حرارت فر در این شیرینی نسبت به شیرینی های دیگه باید کم باشه چون این شیرینی زود میسوزه
✔پودرهل زیاد نزنید که رنگشو تیره میکنه
✔بعدازپخت دست به شیرینی ها نزنید تا خنک بشن
✔بجای پودرقند از شکر اسیاب شده یا دانه ریز میتونید استفاده کنید
✔سفیده های تخم مرغ رو هم دریخچال یا فریزر بذارید برای مصارف دیگتون
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قندهای_رنگی
رنگ خوراکی به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چایخوری
شکر ۲ فنجان
نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین... و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد..
یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد.
موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم
من از سه رنگ روی هم استفاده کردم و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم من با کمک چاقو اونها رو به شکل مربع برش زدم.
در نهایت قندها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه من روی بخاری با شعله کم قرار دادم تا قندها سفت شدن.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
🎂 دلت میخواد همه این کیک ها👆بدون کلاس رفتن و هزینه کردن یاد بگیری؟؟😱😱
💫 باور نداری آموزش تمامییییی اینها تو این کانال #رایگان🤑🤑و #مرحله ایه و تو هیچچچ کانالی پیداش نمیکنی🤩🤩
💫واسه #ولنتاین ❤️کلی ایده های #تک و #خاص داریم که تا حالا تو عمرت ندیدی 😳😳
خودت بیا ببین تا باور کنی 🏃♀🏃♀🏃♀👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56
هدایت شده از 💫 آشپز بانو 💜
#سورپرایز امروز ما اینجاست😍👇🏼
۷۰مدل #شیرینی_خشک با #فر #بدون #فر #مجلسی
#مخصوص_نوروز
#نکات_ترفند_پخت_کیک
#علت_پف_نکردن_کیک
بانو شما هم امسال #شیرینی_عیدوخودت درست کن وهمه رو سورپرایز کن 😍
https://eitaa.com/joinchat/2669215798C99b384fb56