#پیتزا_بدون_فر
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری پودر بکینگ پودر
برای کاور
فلفل و فلفل سبزو کنسرو ذرت و سوسیس و کالباس
در ظرف مناسبی تخم مرغ،ماست، کره رو خوب هم برنید ،آرد و نمک ،پودر بیکینگ الک شده رو اضافه می کنیم، تا یک خمیر نرم داشته باشیم ، ««ارد را کمی کم کم اضافه کنیم تا خمیر سفت نشود»» ، نیم ساعت استراحت میدهیم،خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده ، آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم پخش میکنیم ، سوسیس ، سس را اضافه کرده و مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دهید ، در ضمن من از مواد اولیه ای که دارم استفاده کردم و نیمی از خمیر را در فریزر برای استفاده های بعدی برداشته ام.همچنین می توانید در صورت تمایل آن را در فریزر نگه دارید.
!!.نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف.کمی نچسب داشته باشید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_خرمایی
.
مواد مورد نیاز برای تقریبا ۱۴عدد شیرینی خرمایی:
کره۵۰گرم
روغن مایع ۲ق غذاخوری
شکر ۲ ق غذاخوری
تخم مرغ نصف(کامل هم میتونه باشه)
وانیل نصف ق چای خوری
آرد یک و نیم پیمانه (لیوان فرانسه)(آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه زیاد نزنید خمیر لطافتشو از دست میده)
برای رنگ گرفتن خمیرتونم میتونید چند قطره رنگ خوراکی زرد و چند قطره زعفرون اضافه کنید
.
مواد داخل خمیر
خرما ۱۰عدد
گردو نصف لیوان
دارچین ۱یا۲ ق چای خوری ........
کره و روغن و شکر رو ۷دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ و وانیل اضافه کنید دو دقیقه هم بزنید
آرد رو با قاشق کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر منسجم بشه و به دست نچسبه
خمیر رو داخل یک کیسه فریزر پهن کنید تا یک دست و نازک بشه و بعد با چاقو به ۷ قسمت (مثل عکس )برش بزنید و مواد رو داخلش بزارید و رول کنید
مواد داخلش خرما رو پوست کنید با گردو و دارچین داخل میکسر بریزید تا یه حالت یک دست پیدا کنه
برای رو مال شیرینی هم زرده تخم مرغ و زعفرون رو مخلوط کنید و با فرچه روش بکشید .
فر رو ۱۵دقیقه قبل روشن منید تا گرم بشه من شیرینی رو داخل تستر با دمای ۱۶۰ ۱۵دقیقه گریل بالا و ده دقیقه گریل پایین گذاشتم،باید حالا با هر وسیله ای ک میزارید بپزه حواستون باشه که وقتی طلایی شد روش و از حالت رنگ خمیری درومد امادست♥️🌺
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_کاری_مرغ
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
کاری 6 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.
مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه #شربت_سه_رنگ🥂 :
برای لایه اول . ۱٫۵ لیوان شکر و ۲ لیوان اب . مقداری گلاب و ابلیمو
لایه دوم . ۳ تا ق س پر تخم شربتی و اب
لایه سوم هم چند قاشق گل ختمی خبازی و اب سرد
طرز تهیه :
چون شربت زعفرونی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه فقط نکته شربت در اینه که اولا همونطور که گفتم غلیظ باشه و دوما بزاریدش داخل یخچال تا کاملا خنک بشه من برای هر پارچ ۱٫۵ پیمانه شکر با دولیوان و مقداری گلاب و زعفرون و ابلیمو استفاده کردم.
لایه دوم که تخم شربتی و خاکشیر نکته اش اینه که میزان تخم شربتی باید زیاد باشه و بزارید کاملا لعاب بده من از ۳ ق تخم استفاده کردم
لایه بعدی هم که گل ختمی خبازی یا بنفشه هست که میتونید از عطاری ها تهیه کنید و فوق العاده برای رفع عطش خوبه رو داخل اب سرد خیس کنید و اجازه بدین تا رنگ ابی زیباش رو پس بده وبعد به لایه اخر اضافه کنید واگر دردست رس نداشتید یا دوست نداشتید میتونید به لایه اخر آب ورنگ خوراکی اضافه کنید و نوش جان😌👌
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بلدرچین
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید😉
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_لوبیا_سبز و گردو درست کردم، که نه تنها، تر و تازه و خوشمزه است بلکه مناسب فصل زمستون هم هست.
لوبیا سبزُ، ۵ دقیقه با آب نمک جوشوندم و بلانچ کردم.
گذاشتم حسابی آبش بره.بعد با ۱/۴ پیاز قرمز خلالی شده و نصف فنجون گردو خرد شده مخلوطش کردم.
برای سُسِش:
۲ قاشق روغن زیتون+۱ قاشق سرکه سفید+۱ حبه سیر(یا پودر سیر)+یه مشت برگ نعنا+نمک و فلفل، توی میکسر ریختم و حسابی مخلوط کردم و یه ساعت گذاشتم توی یخچال تا حسابی جا بیفته.
موقع سرو همه مواد به سس آغشته کردم و کمی پنیر فتا خرد شده روش پاشیدم😘که دیگه نگو و نپرس!👌 📍لوبیا سبز سرشار از آنتی اکسیدان و امگا ۳ هست و خاصیت ضد التهابی داره.مناسب همه افرادِ، مخصوصا بیماران قلبی و عروقی👌.هر ۱۰۰ گرمش فقط ۳۰ کالری داره و فیبر فراوانی داره.سرشار از ویتامین k و A هست، بنابراین کسانی که که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند باید احتیاط کنند...
پ.ن دوستان دستور #کوکوسبزی راقبلا داخلکانال گذاشتمسرچ کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شلکینه
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو.
نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن.
میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید.
#غذای_محلی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شربت نعناع
مواد لازم: شكر يك كيلو ،آب پنج ليوان، برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) ،آبليموي تازه سه ق غذاخوري
طرز تهيه:آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد. بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد(نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد.وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه سرو کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
🥗 کیک مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
خیارشور ۲ عدد
جعفری خورد شده
ماست چکیده ۱ لیوان
سس مایونز ۲ قاشق
مغز گردو ۸ عدد
نمک و فلفل
پنیر لبنه
پیازچه ۵ عدد
نان تست تازه
قالب کمربندی
طرز تهیه:
سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی قاطی میکنیم و هم میزنیم، بعد مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه و حسابی هم میزنیم میزاریم یه گوشه. نون تست رو سعی کنین از نون فانتزی ها تازه تهیه کنین، تا هم نرم باشه و هم دورش رو بشه راحت جدا کرد. دور نون تست رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار، بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب برش میدیم، بعد یه لایه نون لایه بعد از موادمون میریزیم تا ته، اخر سر هم نون میزاریم و روشو سس سفید میزنیم. بعد نیم ساعت میزاریم یخچال، بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم، دورش رو سس میمالیم و روی کیک رو با گوجه و جعفری و خیارشور تزیین میکنیم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
❤️❤️❤️❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تن_ماهی
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
تن ماهی ۲قوطی,حتما۳۰دقیقه بجوشونید
هویچ رنده شده۱عدد
پیازچه۸شاخه
خیارشور۴عدد
فلفل سبز تند۲عدد
جعفری تازه ی خرد شده۲ق غ
فلفل سیاه نصف ق چ
آب لیموترش تازه نصف لیمو
نان تست تفریبایک بسته
سس مایونز به مقدارلازم(من سس مایونزو با ماست چکیده مخلوط کردم)
هویچ رو رنده میکنیم,پیازچه و فلفل سبزتند وخیارشور رو خرد میکنیم وبعد تن ماهی رو باز میکنیم و روغنش رو میگیریم وبه مواداضافه میکنیم وجعفری رو اضافه میکنیم وبعد سس مایونز وآبلیمو وفلفل سیاه رو هم اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم,بعد ظرف موردنظر رو انتخاب میکنیم ونان تست هارو میچینیم وطبقه طبقه ازمواد تن ماهی مون میریزیم میتونین مابین طبقات سس مایونز هم بزنیدکه من نزدم,دراخر با سس مایونز میپوشونیم وتزیین میکنیم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه های #نمکی و #کنجدی
.
مواد لازم:
کره ...................... 125 گرم(همدما با اتاق)
روغن مایع ............. 1 فنجان
تخممرغ ................ 1 عدد(زرده را برای رومال کوکیها نگه میداریم.)
سرکه .................... 1 قاشق غذاخوری
شکر ..................... 1 قاشق مرباخوری
کنجد .................... 2 قاشق غذاخوری(بوداده)
سیاهدانه ............... 1 قاشق غذاخوری
نمک ..................... 1 قاشق چایخوری
آرد ....................... به مقدار لازم
.
طرز تهیه:
#کره ، #روغن مایع و #سفیده ی #تخم_مرغ را در #ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط میکنیم سپس #سرکه ، #شکر و #نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و #کنجد بوداده و #سیاه_دانه را اضافه میکنیم و در آخر #آرد را کمکم و به صورت کنترل شده به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمیچسبد. از خمیر تکههایی جدا کرده و با دست یا #قالب شکل میدهیم و در #سینی #فر که داخل آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، میچینیم. سطح تمام #کوکی ها را به #زرده ی تخم_مرغ آغشته کرده و سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجهی سانتیگراد #روشن کرده، قرار میدهیم تا کوکیها بپزد و روی آنها #طلایی شود.
.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و #سفره تون پُر برکت.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
❤️❤️❤️❤️
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛