.
سلام دوستان وقت بخیر
کیک کاسترد
آرد سفید 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ
پودر کاسترد 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه سرخالی
وانیل 1/4 ق چ
شیر ولرم 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
پودر شکر جهت تزیین 1 ق غ
طرز تهیه
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید.
قالب گرد 23 سانتی را با روغن کاملا جامد چرب کرده سپس ارد پاشی کنید و حتما بتکانید که آرد اضافه گرفته بشه.
2 ق غ از آرد را کم کنید و با 2 ق غ پودر کاسترد دستورجایگزین کنید. سپس به همراه بکینگ پودر دو بار از الک رد کنید و کنار بذارید.
تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید حدود 3 دقیقه بعد درحالیکه همزن کار میکنه شیر ولرم رو قاشق قاشق اضافه کنید .بعد از هر قاشق شیر که اضافه میکنید خوب هم بزنید بعد قاشق بعدی را اضافه کنید تا حجم مواد دوبرابر شود .
روغن رو اضافه کرده کمی هم بزنید.
همزن رو کنار گذاشته آرد و کاسترد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کرده با لیسک فولد کنید.سپس در قالب بریزید.
قالب رو چند بار روی میز کار بکوبید تا حباب های داخل خمیر گرفته بشه سپس در فر گرم به مدت 50 الی 55 دقیقه قرار دهید که این مدت بستگی به فر هم داره هر وقت خلال چوبی از کیک تمیز بیرون بیاد پخت کیک کافیه ولی یادتون باشه قبل از نیم ساعت هیچ وقت در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه.
کیک رو بعد از خنک شدن به دلخواه با پودر شکر تزیین کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دستور_آشپزی
#شکلات_نارگیلی
مواد لازم
▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
▫️وانیل کمی در صورت تمایل
▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
طرز تهیه🍬
🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مک_اند_چیز
مواد لازمـ :
پاستا یا ماکارونی فرمی: یک بسته
خامه سنگین: یک سوم لیوان(طرز تهیه خامه سنگین و پایین براتون میگم)
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم لیوان
جوزهندی: به میزان دلخواه و اختیاری
جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه و اختیاری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه خامه سنگین:
یکی از مهمترین دلایل خوشمزگی پاستا،مک اند چیز و...در رستوران ها استفاده از خامه سنگینه:
شیر یک لیوان
کره نصف لیوان
شیر را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد...کره را روی حرارت غیر مستقیم و به روش بنماری اب کنید تا نسوزد...به محض اب شدن ان را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود(نباید بجوشد همین که اب شود کافی است)حالا شیر را در یک ظرف مناسب بریزید...کره را به ان اضافه کنید...این ترکیب را با همزن دستی یا برقی به مدت دو تا سه دقیقه نه بیشتر بزنید.
طرز تهیه مک اند چیز:
در یک قابلمه بزرگ اب را به جوش اورید...سپس در ان مقداری نمک و یک قاشق روغن بریزید...پاستا را در اب بریزید و طبق زمانبندی روی بسته ان را بپزید(بهتر است یک دقیقه کمتر از زمان بندی روی بسته باشد)سپس ان را ابکش کنید...یک قابلمه روی شعله بگذارید و خامه سنگین را در ان بریزید و حدود دو دقیقه روی شعله ملایم هم بزنید...سپس پنیر چدار رنده شده را اضافه و انقدر هم بزنید تا اب شود...در مرحله بعد پاستا را اضافه کرده و حسابی با پنیر و خامه مخلوط کنید...در صورت دلخواه جعفری ساطوری شده روی مک اند چیز ریخته و ان را سرو کنید...
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیوانی
برا این دسرم از بیسکوبیت #لیدی_فینگر استفاده کردم شما میتونید از هر نوع کیک خورد شده دیگه ای استفاده کنید یا بیسکوبیت
اول بیسکوبیتارو با نسکافه مرطوب کردم و خوردش کردم و ته لیوان ریختم
یک بسته #پودینگ توت فرنگی رو طبق دستور روش درست کردم و ریختم رو بیسکوبیتا
بعد تخم شربتی رو که با شیر یا آب خیسونده بودم رو تو مرحله بعد ریختم اصلش با دانه "چیا " هست که جایگزینش تخم شربتی میشه استفاده کرد
لابه لای لایه ها شکلات چیپسی و انار هم ریختم
به شیشه لیوان هم کیوی و موز چسبوندم
لایه بعد باز بیسکوبیت پتی بور کاکائویی و لیدی فینگر خورد شده ریختم و روشو با سس شکلاتی و انار تزیین کردم😋
(ترتیب لایه ها سلیقه ای هستش)
نوش جان
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️
مواد لازم بورک پنیر و سبزی
پنیر سفید: ۲۰۰ گرم
ریحان تازه: ۱ دسته
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد خام: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی تازه: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
خمیر بورک: ۱ بسته
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه بورک پنیر و سبزی
تابه را روی اجاق داغ کنید و یک قاشق از کنجدها را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. مراقب باشید که کنجدها نسوزند.
فلفل چیلی را ریز خرد کنید و پنیر سفید را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید. ریحانها را هم ساطوری کنید و در یک کاسه این مواد را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کنجدهای برشته شده مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، ماست، تخم مرغ و یک قاشق روغن زیتون را مخلوط کرده و کمی بزنید.
یک لایه بورک را پهن کنید، با برس رویش یک قاشق از ترکیب ماست و تخم مرغ و روغن بکشید، یک لایه دیگر را رویش قرار دهید و این کار را تکرار کنید.
سپس موادی که مخلوط کردهاید را در قسمت پایینی نان بگذارید و به شیوهای که در تصویری میبینید آن را لوله کنید.
با برس روی سیگارت یک لایه تخم مرغ و روغن بمالید، کمی کنجد خام رویش بپاشید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
وقتی سیگارتها را پیچیدید، در یک تابه روغن را داغ کنید و سپس حرارت را روی متوسط (نه کم) بگذارید. میزان روغن باید به شکلی باشد که دو سوم سیگارت را بپوشاند. وقتی روغن داغ شد، سیگارتها را در روغن بیندازید و وقتی سرخ شدند، از آن طرف کنید.
#آشپزی #ترکیه #ترکی #بورک #غذا
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane
ژله ي تخم مرغي😋😍
بالاي تخم مرغ هاتون رو سوراخ كنيد..
تخم مرغ هارو خالي كنيد..
توي تخم مرغ هاتون رو خوبه خوب بشوريد..
ذره ذره توي تخم مرغتون ژله بريزيد..
بزاريد توي جاي تخم مرغي خودشو بگيره..
وقتي خودشو گرفت يه رنگ ديگه روش بريزيد..
بعد كه كامل شد تخم مرغتون..
پوستشو اروم جدا كنيد..
از ژله ي تخم مرغيتون لذت ببريد
🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙 #بادمجان_شکم_پر
۶عدد بادمجان را را راه یا هر مدلی که دوست داشتین پوست كنده از وسط شكاف ميدهيم ولي نبايد از وسط نصف شوند فقط در حدي كه بتوان داخلشان را پر كرد برش مي دهيم و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز رنده شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند.
بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. واز رو حرارت برداشته وکمی جعفری خرد شده اضافه میکنیم
از مواد گوشتي داخل بادمجانها ريخته و كنار مي گذاريم.
كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم و بادمجانها را داخل سس ميچينيم و درب تابه را مي گذاريم و اجازه مي دهيم با حرارت ملايم جا بيفتد. ✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال تپل مپلا که میگن اینه 👆👆👆
فک کن لباسی که خریدم 200تومن اینجازده #70تومن 😭😑😩
خدااا چرا زودتر این کانال و ندیده بودم😱
شما اشتباه نکنید❌
ارسال #رایگان 😍
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
حتی اگه قصد خرید نداری بیا مدلاشو ببین👆👆
💫 آشپز بانو 💜
کانال تپل مپلا که میگن اینه 👆👆👆 فک کن لباسی که خریدم 200تومن اینجازده #70تومن 😭😑😩 خدااا چرا زودتر ا
حراااج حراااااااج 💃💃💃
حراج انواع پوشاک زنانه به قیمت تولیدی👏👏👏
خرید بدون واسطه👍
لباس مجلسی های مجلسی شیک👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
#صبح ها #لبخند ى بنشانيد #گوشه #لب تان😄
#دليل ش مهم نيست
اصلا #نياز ى به دليل نداره .....
#لبخند است ديگر 😄😄
#هفت خان #رستم كه نيست
#يك #ليوان #چای #تازه دم بنوشيد ☕️ يك #موسيقى #خوب پخش كنيد 🎼🎼
و #گذشته و #آينده رو بگذاريد به #حال خودشان
#مهم همان #صبح ، همان #لبخند ، همان #چای و همان #موسيقى ست 😍😍
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا
شير داغ يك پيمانه ،خامه ١٥٠گرم
شكر ١/٣پيمانه ،وانيل نصف قاشق مربا خوري
ژلاتين يك قاشق غذا خوري پر
آب دوقاشق غذاخوري
ابتدا ژلاتين وآب مخلوط ميكنيم وروي بخار كتري ميزاريم تابه صورت بن ماري دانه هاي ژلاتين باز بشه بعد شير وخامه وشكر ووانيل باهم مخلوط ميكنيم بعد ژلاتين اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه بعد داخل قالب ميريزيم ودوسه ساعت داخل يخچال ميزاريم تا آماده بشه
براي اون صورتي هم كمي رنگ قرمز ريختم واز قالب تخم مرغ استفاده كردم وبعد اينكه آماده شد از قالب جدا كردم وبراي تزيين ازش استفاده كردم.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ طعم دارو و سیب زمینی😋
مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه . .
اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم .
روز خوش .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛