eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست های املت خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 پیتزا تک نفری مینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍎سالادی به طعم سیب😋 🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم. 🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم می‌شود و هم رنگش تیره نمی‌شود. کرفس‌ها را (که اگر با برگ‌های کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر گرم: 2 لیوان (440 میلی لیتر) کره نرم: 50 گرم سفیده تخم مرغ: 1 عدد خمیر مایه تازه: 21 گرم (جایگزین 1 قاشق غ‌خوری خمیر مایه فوری) شکر: 1 قاشق غ‌خوری نمک: 1 قاشق چ‌خوری آرد نزدیک به ⅘ لیوان(تقریباً 550-580 گرم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ - برای رومال: زرده تخم مرغ: 1 عدد شیر: 1 قاشق غ‌خوری 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧉 🍹 سیروپ گلسرخ تخم شربتی گل پنیرک لیمو تازه آب گازدار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه و شیک بپز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز و تمشک 3 عدد موز فریز شده و به اندازه نصف لیوان تمشک فریز شده رو با میکسر خوب یکدست کردم و توی کاسه ریختم و با تمشک یخ زده و میوه ستاره و دراگون تزیین کردم. امیدوارم که ازش لذت ببرید. در صورت تمایل میتونین بهش 1 ق غ خ خامه بزنین که خیلی خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
داخل فلفل های پاپریکا یا هر فلفل اینشکلی مخلوط پنیر خامه ای و جعفری پر کنین و بعد برش بزنین و شیک سرو کنین اگه از فلفل رنگی استفاده کنین جذابیتش بیشتر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ شکر: 2 پیمانه آب: 1 پیمانه تخم شربتی: 2 قاشق سوپ خوری عرق نسترن: ½ پیمانه عرق بهارنارنج : ½ پیمانه درست کردن این شربت کار خیلی راحتی است و شما لازم است که فقط تخم شربتی ها را پاک کنید تا هیچ اشغال و اضافی داخل آن نباشد و بعد آنها را بخیسانید و منتظر بمانید تا لعاب بیندازد، طوری که یک لایه ژله ای بی رنگ دور آن ببندد. سپس باید شکر را با یک پیمانه آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا داخل آب حل شود. وقتی که شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید که سرد شود. سپس عرق نسترن، عرق بهارنارنج و تخم شربتی را با کمی آب به مخلوط آب و شکر که سرد شده بود اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف دلخواه سرو کنید. حتماً قبل از نوشیدن این شربت آن را هم بزنید که تخم شربتی ها داخل همه لیوان شناور باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉 هوا حسابی گرمه و‌عطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو‌ عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍 هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌 اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو‌ کاملا خارج بشه. دیگه نگم از عطررررررش 😇 سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌 پیشاپیش نوش جونتون ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه: همه ی مواد رو بجز شکلات تخته ای،باهم مخلوط کنین و بزارید روی حرارت تا وقتی شروع کرد ب غلیظ شدن بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنین و ب غلظت دلخواه ک رسید تمومه🤤 میتونین ب مدت یک هفته تو یخچال نگه دارش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول سيب زميني سرخ كرده درست كنيد و بزاريد كنار. پياز داغ فراوون كنيد و جيگر هارو توش تفت بديد و زردچوبه و ادويه بهش اضافه كنيد وقتي جگر ها به اندازه اي كه ميخواييد سرخ شدن براي چاشنيش رب انار ترش اضافه كنيد و اصلا خسيس بازي در نياريد چون هرچقدر رب انارش بيشتر باشه به نظر من خوشمزه تر ميشه! در آخر نمكشُ هم اندازه كنيد و سيب زميني هاي سرخ كرده رو هم بهش اضافه كنيد و با گيشنيز و جعفري تازه تريين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛