eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم شربت حلوا شکر.: یک و نیم پیمانه شیر : یک پیمانه عرق هل. : یک قاشق غذاخوری زعفران : ۲ قاشق غذاخوری گلاب. : یک دوم پیمانه حلوا آرد قنادی یا گندم : یک و نیم پیمانه شیر : نصف پیمانه روغن مایع : دو سوم پیمانه پودر کاکائو : نصف قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسرهمون مزه آب هویج بستنی میده انگاری که شده دسروبسته شده آب هویج۲لیوان پودرژلاتین۲۵گرم(حدودا۲/۵ق غ) شکر۲تا۳ق غ بستنی۱لیوان(ازخامه هم میشه استفاده کنید) وانیل مقداری آب سردنصف لیوان باصداگوش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍎سالادی به طعم سیب😋 🥒🥙تهیه سالاد طعم سیب، سخت نیست. برای درست کردن این پیش غذا نیز فقط به یک عدد سیب زرد درشت، سه ساقه کرفس، نیم پیمانه مغز گردو، یک عدد لیمو، نیم پیمانه سس مایونز و نمک و فلفل نیاز داریم. 🍏ابتدا سیب زرد را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد سر حوصله آن را با قاشق مخصوص یا چاقو به اندازه فندق خرد کنید. سپس لیمو را آب بگیرید و آبلیموی تازه را روی قطعات سیب بریزید. با این کار هم سیب خوشطعم می‌شود و هم رنگش تیره نمی‌شود. کرفس‌ها را (که اگر با برگ‌های کوچک باشد بهتر است)، خرد کنید. گردو را هم نیمکوب کرده و سپس همه مواد سالاد را با هم مخلوط و زیر و رو کنید. این مخلوط را یک ساعتی در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. بعد از این مدت، آن را در ظرف دیگری ریخته، نمک و فلفل (آنقدر که دوست دارید) روی سالاد بپاشید و همراه یا پیش از غذا آن را میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر نیمه آماده کوکی چاکلت چیپس کاپو یک بسته شکلات صبحانه نصف پیمانه (۲ ق غ) پنیر خامه ای ۷۵ گرم (۲ ق غ) برای استفاده از خمیر نیمه آماده کوکی کاپو ، باید اونو حدود یک ساعت و نیم در دمای محیط قرار بدین تا یخ زدایی بشه. بعد از یخ‌زدایی خمیر رو به اندازه یک گردو برش دادم . خمیر ورز دادن هم نمی خواد به راحتی با دست شکل می گیره ، ورز هم ندید که به روغن نیفته . برای مواد میانی شکلات صبحانه و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم . یک عدد از خمیر باز شده رو برداشتم و مواد میانی قرار دادم و خمیر دیگه رو دوباره روش قرار دادم و لبه ها رو به هم فیکس کردم . داخل سینی با فاصله چیدم . فر هم از یک ربع قبل روشن کردم که گرم بشه . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم . مدت زمان پخت بستگی به فر شما هم داره . روی این کوکی وقتی از فر بیرون میاد نرم هست و بعد از خنک شدن نرمی برطرف میشه. با توجه به این که کف کوکی تغییر رنگ داد میتونید متوجه پخت بشید و نیازی نیست صبر کنید تا روی کوکی رنگ بگیره. من شکلات صبحانه رو کمی گرم کردم و داخل قیف یکبار مصرف ریختم و روی کوکی ها ریختم و به همین راحتی 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش تاکو مرغ پنیری🍓 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر این روش مرغ شکم پرو ما کازرونیا درست میکنیم ، خیلی مرغه ابدار و نرمه مواد داخل شکم مرغ: پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام. شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم. مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه. مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه. سس آب نارنج : ابگوشت صاف شده + رب گوجه ۱ قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم. کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 بادمجان مکعبی خرد شده و تلخی گرفته شده سه پیمانه(داخل آب نمک قرار بدید بعد ۱ ساعت آبکش کنید) گوشت چرخکرده 200 گرم پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب 1 پیمانه خمیر فیلو یا یوفکا به میزان لازم(از خمیر جادویی هم میتونید استفاده کنید دستورش داخل پیج هست) کره ذوب کرده یا روغن 2 قاشق سوپ خوری شیر 2 قاشق سوپخوری کنجد به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، زردچوبه به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک بادمجان و مرغ مواد لازم: 2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده 2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده 1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده 1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید) ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید) نمک 1.5 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است مقدار بیشتری لازم دارید) برای روی بورک: ماست کمی روغن طرز تهیه: برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ عدد تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ آبدار با سیب زمینی در فر مرغ - 800 گرم 🍗 سیب زمینی - 700 گرم 🍗 پیاز - 2 عدد. 🍗 سس گوجه فرنگی - 3 قاشق غذاخوری سس چیلی - 1 قاشق غذاخوری سس تریاکی - 3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای طعم دادن سیب زمینی: خامه ترش - 4 قاشق غذاخوری سس چیلی دو قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا آشپزی: برای شروع ، مرغ را خورد کنید ، از سس کچاپ ، سس چیلی و سس تریاکی استفاده کردم. همچنین سیب زمینی ها را برش داده ، پوست. پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه را اضافه کردم و خامه ترش و سس چیلی اضافه کردم. ابتدا پیاز ، سپس مرغ ها و پس از آن سیب زمینی را در سینی فر بچینید و بزارید داخل فر با حرارت 180 به مدت یک ساعت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥃سس سالاد🥃 🥙مواد مورد نیاز:🥙 ☘️سرکه 1/4 فنجان ☘️خردل 2 قاشق چای خوری ☘️موسیر چرخ شده 1 عدد ☘️نمک 1/4 قاشق چای خوری ☘️پودر فلفل تازه 1/2 قاشق چای خوری ☘️روغن زیتون 4 /1 فنجان 🍀طرز تهیه: در یک ظرف شیشه ای با درب محکم، ترکیب سرکه، خردل، موسیر، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس درآن راببندید و سریع تکان دهید سپس روغن را اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛