eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
🍆 😋 🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو نخود فرنگی نخود فرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره) میتونید نخود فرنگی ها رو به همراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید برای کنسرو کردن، نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن و بعد خارج کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیا یا دوست دارن😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 مواد لازم 🎋لوبیا: ۲۰۰گرم خرد شده 🥕هویج : ۲۰۰ گرم نگینی 🥔سیب زمینی: ۲۰۰گرم نگینی 🍳تخم مرغ:۶عدد 🍥پیاز: ۲عدد درشت 🧂نمک و فلفل به مقدار لازم لوبیا را بخار پز کرده و در همین حین هویج و سیب زمینی را بصورت جداگانه سرخ میکنیم و روی صافی قرار میدهیم تا روغن اضافی گرفته شود پیاز را نگینی خرد و در روغن اضافی گرفته شده از سیب زمینی و هویج، سرخ میکنیم سپس همه مواد را اضافه میکنیم و نمک و فلفل را به مواد میزنیم تا باهم تفت بخورد. تخم مرغ هارا خوب هم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم. پس از اینکه یک سمت خوب سرخ شد کوکو را برمیگردانیم تا آن طرف هم برشته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 هنگام تهيه سالاد الويه👇🏻 🔸برای پخت مرغ داخل آب مرغ یک عدد پیاز بزرگ، فلفل دلمه و یک تیکه هویج بیندازید و کمی فلفل و مقدار خیلی کم زرد چوبه به آب مرغ اضافه کنید تا مرغ خوب بپزد و با این مواد بوی ضخم مرغ گرفته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆👆 🍕🍕🍕🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#پیتزا_شطرنجی 👆👆 🍕🍕🍕🍕 #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆👆 🍕🍕🍕🍕 مواد لازم برای۳ نفر مواد اصلی سینه مرغ ۲۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد سس گوجه فرنگی به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم خمیر پیتزا به مقدار لازم مواد لازم روی پیتزا بادمجان ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد تخم مرغ (زرده) ۱ عدد طرز تهیه ۱- اول خمیر پیتزا را آماده میکنیم.سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک میپزیم و بعد از پخت آنرا ریش ریش میکنیم.فلفل دلمه ای خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم ۲- سپس قارچ ورقه شده را نیز اضافه کرده مجدد تفت میدهیم تا کمی نرم شوند.نصف خمیر پیتزا را به شکل مربع باز کرده روی آن سس گوجه فرنگی زده پنیر میپاشیم و فلفل دلمه ای,قارچ,سینه مرغ را روی پنیر ریخته مجددا پنیر میپاشیم. ۳- باقی خمیر پیتزا را به اندازه خمیر اولی به شکل مربع باز میکنیم و به صورت نواری برش میدهیم.اما یک سانت مانده به انتهای خمیر را برش نمیدهیم. ۴- هویج را آب پز کرده به شکل نواری برش میزنیم.فلفل دلمه ای و بادمجان را نیز نواری میبریم و در کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شود.در خمیر یک در میان نوارها را برداشته و در جهت مخالف قرار میدهیم. ۵- روی خمیر فلفل دلمه ای گذاشته نوار ها را به جای خود برمیگردانیم ۶- سپس نوار های ردیف دوم را براشته روی خمیر بادمجان گذاشته مجدد نوار ها را در جای خود میگذاریم ۷- دوباره خمیر های ردیف اول را برداشته هویج را روی خمیر قرار داده نوار ها را بر میگردانیم و اینکار را تا تمام شدن خمیر انجام میدهیم ۸- در انتها خمیر شطرنجی را روی خمیر حاوی مواد پیتزا قرار میدهیم و هر دو خمیر را به هم میچسبانیم.زرده تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم و روی خمیر شطرنجی را زرده تخم مرغ زده ۹- و پیتزا را در فری که از قبل با ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. سایر نکات برای داخل پیتزا میتوانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید یا اندازه مواد را کم و زیاد کنید.بعد از پخت ۵دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی پیتزا هم طلایی شود.مدت پخت در فرها متفاوت است,ممکن است زمان پخت کم یا زیاد شود.برای این پیتزا از خمیر جادویی استفاده شده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍢 😋 سینه ی مرغ و به صورت کبابی خرد کردم و نمک و فلفل سیاه و گلپر و آبلیمو و پیاز رنده شده رو اضافه کردم و کاملا تکه های مرغ و آغشته کردم و بعد پودر گردو و رب انار و گشنیز و جعفری و پونه ی ساطوری شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و نهایتا سه ق غ روغن زیتون و یکشب تو یخچال گذاشتم تا حسابی مزه دار بشه ... یکی دو ساعت قبل جوجه ها رو به سیخ چوبی زدم کنار گذاشتم تا به موقع سرخ کنم موادباقیمانده رو با یه لیوان آب گذاشتم کاملا بپزه و جابیفته ( مثل فسنجون ) کبابها رو هم به همراه گوجه سرخ کردم و جاتون خالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍹 انبه ٢ فنجان عسل ١ ق غ وانیل ١/٤ق چ شکر نصف فنجان سرکه سیب نصف فنجان برگ نعنا انبه رو پوست بکنین وپوره کنین.بعد به همراه همه مواد به جز نعنا در دستگاه مخلوط كن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥘 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛