#اسموتى_انبه_و_نعنا 🍹
انبه ٢ فنجان
عسل ١ ق غ
وانیل ١/٤ق چ
شکر نصف فنجان
سرکه سیب نصف فنجان
برگ نعنا
انبه رو پوست بکنین وپوره کنین.بعد به همراه همه مواد به جز نعنا در دستگاه مخلوط كن
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باورتون میشه اینجا تراسه یه خونس😳😍👆
این گروه پر از خانمای باسلیقه س که خیلی نرم و نامحسوس دور از چشم خارشوعر و مادرشوهر و جاری پاری اینجا عضون و کلی حسود دارن☺️🙈
هر روز کلی ایده از تمیزی و نظافت وشیطنتهای خانمانشون اینجا به اشتراک میزارن که بدنیست شمام یچیزایی یادبگیرید
😅 بیاید عالیه خانما😜👇
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #موساکا 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شيرموزبستنی 🍨
موز٢ عدد
شیر١و ۲/۱ لیوان
بستنی وانیلی۲/۱ لیوان
وانیل کمی
تمام مواد را در مخلوط کن ریخته سپس در لیوانی کمی شکلات مایع ریخته و در لیوان سرو كنيد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی 🍚
اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود
به آب برنج، هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج و یا دو قاشق ماست یا دوغ اضافه کنید. مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به هم نمی چسبند.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنك_سيب_زمينى_با_سوسيس
مواد لازم🥔
▫️سيب زمينى متوسط٤عدد
▫️جعفرى تازه خرد شده ١پيمانه
▫️پيازچه خرد شده نصف پيمانه
▫️سس مايونز١ق غ
▫️سوسيس كوكتل ٣عدد
▫️نمك و فلفل قرمز و آويشن
▫️تخم مرغ٢عدد
▫️آرد گندم
▫️پودر سوخارى
طرز تهيه🌭
ابتدا سيب زمينى را آب پز كرده آن را له مى كنيم به آن جعفرى خرد شده و پيازچه و سس مايونز و ادويجات اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم سوسيس ها را از طول به چهار قسمت تقسيم كرده كه شكل آن باريك و بلند شود آنها را در روغن سرخ مى كنيم.از مواد سيب زمينى به اندازه نارنگى برداشته و بصورت بيضى در دستمان پهن مى كنيم و يك تكه از سوسيس را در وسط آن گذاشته و لبه ها را روى آن برمى گردانيم و مانند تصوير شكل مى دهيم آنها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر پودر سوخارى مى غلتانيم و در روغن داغ سرخ مى كنيم مى توان از سس قرمز مخلوط شده با مايونز
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_گوجه_سبز 🍲 😋
مواد لازم
گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
گوجه سبز نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
#طرز_تهیه
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛