#اسنک_پنیر_سوخاری
طرز تهیه
من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردن ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_خردل_عسل 🍶
¼ فنجان سس خردل
1/4فنجان سس مایونز
1ق غ عسل
½ ق غ آبلیمو
در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتای_مرغ 🌯 😋
▫️سینه مرغ .......۱/۲
▫️سیب زمینی .....۱ عدد کوچک
▫️پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س
▫️گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ
▫️ماست چکیده.....۱/۲ پ
▫️پنیر خامه ای ۱/۲ پ
▫️ژلاتین ....۱ ق س
▫️آب سرد ....۱/۴ پ
▫️نان تست......چند برش
🔸۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید.
۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید.
۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود.
۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید.
۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید.
۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_بادمجان 🍆
🔸بادمجون ها روبه عرض برش میزنيم،نمک روش میپاشیم
بعد یک برش از بادمجانهای سرخ شده را برداشته و گردو ميگذاريم،ازمخلوط پنیر خامه ایی وماست موسیر روش میمالیم و رول ميكنيم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من مستآجرم
دیوارای اتاقهام همیشه ساده و تکراری بود😣
از وقتی عضو این کانالم مرتب #دکوری و دیوارها رو تغییر میدم😃
شوهرم بیشتر عاشقم شده ❤😝
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
خدایی #آموزشهاشو هیجا ندیدم
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.#کیک_پاستاگوشت
مواد این غذا با بقیه پاستا ها یکی هست فقط خلاقیت و سلیقه اون و زیباتر و خوشمزه تر کرده😋😋😍😍
ابتدا گوشت چرخکرده گوساله رو با جعفری ریزکرده و نمک و فلفل بخوبی مخلوط می کنیم و کف قالب شبیه فیلم بصورت استوانه می ریزیم حال #پاستا پخته آبکشی شده رو با سس گوجه مخلوط کرده و با پنیرموزارلا داخل مخلوط #گوشت به صورت طبقه ای می ریزیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه نیم ساعت می پزیم و در آخر با پیازچه تزئین و نوش جان می کنیم.
یه دسر خوشمزه براتون اوردم😻
#دسر_شیر_عسلی
شیر داغ......۱ پیمانه
آب جوش ....... ۱ پیمانه
آب سرد..... ۱/۴ پیمانه
خامه قنادی.....۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین.....۱ قاشق غذا خوری
ژله آناناس ۱ عدد
شیر عسلی...... ۳۰۰ گرم
تخم خرفه..... ۱ قاشق غذاخوری( دلخواه)
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر خوشمزه، ابتدا ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. روی بخار کتری بزارید تا کاملا تمام ذراتش حل بشه. شیر داغ را با شیر عسلی مخلوط کنید تا کاملا حل بشه.(می تونید این کار روی حرارت انجام بدید در حدی که فقط شیر عسلی با شیر یکدست بشه.) بهش ژلاتین حل شده را اضافه کنید، ژله رو هم تو آبجوش حل کنین و اضافه کنین و در انتها خامه وتخم خرفه را بریزید و با همزن دستی هم بزنین تا یکدست بشه . قالب را کمی چرب کنید. مواد آماده را داخلش بریزید. حدودا ۳تا۴
ساعت در یخچال بماند و بعد در ظرف مورد نظر برگردونید.
من چون قالبم سیلکونی بود تو فریزر گذاشتم تا یخ بزنه و راحت در بیارم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛