#پیراشکی
رسپی خمیر:
اول دوپیمانه ارد رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار،البته ارد تا حدی استفاده میشه ک خمیر ب دست نچسبه،
یک ق غ خمیر مایه رو با نصف لیوان اب ولرم و یک ق غ شکر میذاریم عمل بیاد.ده دقیقه طول میکشه
توی یک ظرف دیگه یک تخم مرغ،نصف فنجون شیر ولرم،پنج ق غ روغن مایع،و نصف کمتر ق م نمک میریزیم،و هم میزنیم،و حالا خمیر مایه رو ک پف کرد رو سه ق غ ارد بهش اضافه میکنیم و ب موادمون اضافه میکنیم،حالا ارد رو کم کم اضافه میکنیم،تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه،حالا صدبار خمیر رو میکوبیم رو میز کارمون😉ی پلاستیک میکشیم روش و لای یک پتو میپیچیم و میذاریم استراحت کنه و ور بیاد.یک ساعت و نیم
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#چند_توصیه_برای_خوشطعم کردن گوشت
👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را میخواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! .
2. بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. .
3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. .
4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🙍🏻♀زنی که نتونه با وسایلای #دورریز تو خونش خلاقیت به خرج بده که زن نیس😐
🤷🏻♀واقعا شیشه های مربا و ترشیاتو میرزی بیرون⁉️🤦🏻♀
#جامدادی و #پاسماوری درست کن که لنگش تو بازار نباشه
۹۹#مدل ایده برا تزیین گذاشتم 🍑هلووو🍑👌دنیای ایده و ترفند اینجاست👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
آموزش کسب #درآمد_میلیونی با #دورریز ها☝️🏻
✍🏻
🔷#کباب_چنجه
✔️ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آبش را میگیریم و داخل یک ظرف مناسب میریزیم. ♾سپس ماست را داخل ظرف می ریزیم. آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه می کنیم. نمک، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم. حالا قطعات گوشت را در مواد می خوابانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت طعم دار و نرم شود حداقل 12 ساعت گوشت باید در یخچال قرار داشته باشد.
🔛بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند، سپس شروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم. بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند.
اگر میخواهید🥩 کباب چنجه خوش طعمتری داشته باشید می توانید بین گوشتها فلفل هم سیخ کنید. اگر میخواهید کباب چنجه خشک نشود، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شکری_خونگى 😍😍
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید
ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید
درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آسون برای عصرانه 👌❤
#ماقوت
حالا بیاید با هم درست کنیم اول از همه دو لیوان آب سرد و دو قاشق نشاسته ی گل و نصف پیمانه شکر را در قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا قوام بیاد بعد دو قاشق گلاب و زعفران دم کرده و خلال بادام یا پسته را اضافه میکنیم بعد از اینکه چندتا قل زد از روی حرارت بر میداریم.وقتی از دما افتاد تو ظرف مورد نظرمون میرزیم.حرارت حتما ملایم باشه تا ماقوت شفاف بشه میتونید بجای آب از شیر استفاده کنید ک در اینصورت ماقوت شفاف نخواهد بود.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پلوپز_سحر
#کیک_ساده وانیلی
تخم مرغ چهار عدد
شکر :یک پیمانه
ارد : دو پیمانه
اب نارنگی : یک پیمانه
روغن مایع : نصف سوم پیمانه
وانیل : یک دوم ق م
بکینگ پودر: دو ق م
تخم مرغ ،وانیل، شکر رو بزنید تا حسابی پف کنه و کرمی بشه بعد روغن و بعد شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و اضافه و مخلوط کنید .
من کف ظرفم و کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم داخلش و یکم پودر کاکائو الک کردم روش و مابقی مایع سفید رو ریختم اهر با چاقو یکم با هم مخلوط کردم گذاشتم سرجاش و دم کنی گذاشتم روی سرش وکذاشتم روش
درجه هم که با رنگ ته دیگ مشخص میشه من روی وسط گذاشتم از چهار حالتی که داشت
بعد نیم ساعت بوی کیک بلند شد همون موقع سرش رو برداشتم با خلال چک کردم دیدم پختس پس نیم ساعته آماده شد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماست_شکلاتی 🥮 😋
🔸سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_انبه_خامه_ای
🔸یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه.
به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته.
به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_آلبالو 🍰 😋
چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت چهل دقيقه آماده شد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کایپرینا
مواد لازم
▪️لیمو ترش ۶ عدد
▪️برگ نعنا (تازه) به میزان لازم
▪️عسل ۱/۲ پیمانه
▪️شکر ۱/۲ پیمانه
▪️یخ به میزان لازم
▪️آب به میزان لازم
طرز تهیه🍵
۱- لیموها رو به ۴ قسمت برش بزنید و دونه هاش رو جدا کنید
۲- شکر و برش های لیمو رو در ظرفی بريزيد و با یک گوشتکوب اونها رو به هم بساييد.بعد از صافی رد کنید.
۳- داخل لیوانها ۳ برگ نعنا ،دو برش نازک لیمو، دو تا سه قاشق عسل ، دو تا سه قاشق از مخلوط صاف شده شکر و ليمو و مقداری یخ بريزيد.
۴- و در آخر روی مواد داخل لیوان آب بریزید.
۵- می تونید برای خوشرنگ تر شدن نوشیدنی یک نوک خلال دندان برای هر لیوان رنگ خوراکی سبز هم اضافه کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقمه_سيب_زميني
مواد لازم🥔
▫️سه عدد سيب زميني بزرگ پخته
▫️خامه ترش نصف فنجان
▫️پيازچه يک چهارم فنجان
▫️ژامبون خرد شده يک چهارم فنجان
▫️نمک يک قاشق چايخوري
▫️فلفل نصف قاشق چايخوري
▫️پنير چدار
▫️آرد
▫️تخم مرغ
▫️پودر نان یاآردسوخاری
▫️روغن زيتون
طرز تهیه🥨
مواد لازم براي لقمه سيب زميني را در يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا ترکيب يک دستي بدست آيد.
سپس پنير چدار را به شکل خلال هاي شش سانتي خرد کنيد و يک قاشق از مواد بدست آمده را برداشته به دور يک خلال پنير چدار مطابق فيلم، مانند يک لقمه بپيچيد.
سپس هر يک از لقمه ها را با آرد، تخم مرغ و پودرسوخاري آغشته کنيد.
حال مي توانيد به دو روش اين لقمه ها را آماده سرو نمائيد:
1. مي توانيد لقمه ها را در سيني فر قرار داده روي آن روغن زيتون و نمک پاشيده و در فر با دماي دويست درجه سانتيگراد يا چهارصد درجه فارنهايت به مدت پانزده دقيقه قرار دهيد تا پخته شود و پنير داخل لقمه آب شده و لايه بيروني برشته شود.
2. روش دوم مي توانيد در روغن داغ يعني در دماي صد و هشتاد درجه به مدت سه دقيقه سرخ کنيد تا زمانيکه برشته شود.
سپس روغن اضافي را بگيريد.
در مرحله آخر بگذاريد لقمه ها خنک شوند سپس با انواع سس نوش جان بفرماييد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛