تا در کابینتم باز میکردم ۱۰۰ تا در قابلمه و دبه می ریخت بیرون 🤦♀
از ترسم پیش مهمون سمت کابینت نمیرفتم 😢
هر جور میچیدم ۲ دقیقه بعدش انگار توش زلزله اومده 🤦♀
جاریم این کانالو بهم معرفی کرد👇🏿گفت بی معطلی بیا اینجا ببین چخبره🙌
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
الان کابینتم با #ترفنداش خالیه خالی💃
چقد از بانظمی به دور بودم🤦♀
#بستنی_آلبالویی🍧🍦🍒🍒
یک عدد موز فریز شده حلقه شده
یک پیاله آلبالو فریز شده(بدون هسته)
حلوای آلبالو ۲ ق غ(آلبالو ۵۰۰gr،کره ۲۵۰ gr،آرد ۳ لیوان،شکر ۳لیوان،شیر نیم لیتر،آب یک لیوان،در ظرف مناسب کره بریزید،آرد الک شده رو بریزید،وقتی که رنگ آرد عوض شد آلبالوهای شسته شده هسته گرفته شده بریزیدو ده دقیقه دیگه بپزید،شکر اضافه کنید هم بزنید آب و شیر اضافه کنید همرو هم بزنید حرارتو کم کنید درشو بزارید ده دقیقه بپزید از حرارت بردارید همونطوری بزارید ۱۵ دقیقه بمونه،فریز کنید و هر وقت خواستید استفاده کنید)
پست لیمو رنده شده ۱ ق م
همه موادرو در بلندر بریزید و با دور تندش بزنید(۱۵ ثانیه)و بلافاصله سرو کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محلبی_بابیسکوییت_لیدی_فینگر🍮
مواد لازم:
یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر
سس شکلات آماده
مواد لازم برای محلبی 🍮
۱ لیتر شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه
طرز تهیه: 🍮
بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید.
شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید.
به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید.
دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید.
با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید.
نوش جا
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۸مواد لازم برای شربت فالوده 👇🏻
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
طرز تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
❌در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه❌
📌ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم(شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تاااا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون.
با لیموی تازه و شربت سرو کنین
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_سیر_و_پنیر
اول سس رو اماده کنید(2 تا 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، 3 قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید)
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه
دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_گل
ابتدا ژله سبز رنگ رو با یک لیوان و نیم آبجوش درست کنید و توی قالب بریزید تا نیم بند بشه بعد برای لایه بعدی ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و وقتی خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید و روی ژله قبل بریزید بعد ژله ساده قرمز رو درست کنید و روی ژله آلوئه ورا بریزید و بزارید یخچال تا ببنده .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چدنای_گازم چربو چسبکی بودش 😖 دیوارا😭 #کابینتا 😒 #یخچال😱
هر چی میزدم پاک نمیشد هیچجا😩
❌انگار نه انگار خونه تمیز کردم خیر سرم😢
🎯تا اینکه تو تلگرام این👇 کانالو پیدا کردم😍
بیا اینجا چشم #مادرشوهرو #جاریتو درآر 😂👇
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
✔️تمیزکاری وسایل خونه رو دونه به دونه توضیح داده👌 من که عاشقش شدم😍
🍇🍉🍇🍉🍇🍉🍇🍉🍇🍉🍇
زن بودن که به ۴ تا ظرف و ظروف شیک و پیک دورت بودن نیس 😑😂
حداقل برو تو این کانال پیش فامیلای شوهرت یه دَکو پُوزی بیای که چهارتا چیز بیشتر بلدی😢
گوشتو👂 بیار نزدیک📣 منم اول هیچی بلد نبودم اینجا #خانوم شدم🤩😋👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/4036231218Cdbc7a00952
ازچیدمان و ترفند #جاکفشی تا #فیریزریخچال 💃😘
🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓🍒🍓
#_رولت_فرانسوی 😋
ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح آمده بر روی لبت خنده بکارد
باران محبت به سرت، باز ببارد
خورشید رسیدهست که با جوهر نورش
نقشی ز خدا بر دلِ پاکت، بنگارد
سلام دوستان🌺
#صبحتون_بخیر_و_سرشار_از_شادی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فالوده_کرمانی 🥣 😋
🔸۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید
شربت فالوده کرمانی
شکر یک پیمانه
اب یک پیمانه
عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه
همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍦#بستنی خونگی🍦 .
.
✔️موادلازم .
.
خامه صبحانه سرد 1 پاکت ، پنیر ماسکارپونه 125 گرم ، شکر 1,4 پیمانه( میتونید یکم بیشترش کنید ) ، 400 گرم میوه های قرمز یخ زده باشد ( میتونه توت فرنگی ، گیلاس ، آلبالو ، توت ، تمشک و...)، نون حصیری .
.
✅طرز تهیه .
.
شکر و خامه صبحانه تازمانی که شکرش آب شود با همزن برقی بزنید ، پنیر ماسکار پونه و میوه های یخ زده رو هم اضافه کنید با دستگاه خرد کن همه مواد رو خرد کنید در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال فریزر به مدت 1,5 الی 2 ساعت بگذارید بعداز اون مدت از فریزر در اورده در دستگاه خرد کن خردش کنید باز 1,5 الی 2 ساعت در یخچال فریزر بگذارید این کار را 5 بار انجام دهید ، با اینکار یه بستنی خیلی خوشمزه ای به دست میارید
بعدش تو نون حصیری بذارید نوش جان کنید . 😍
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛