#آبگوشت بادمجون يه غذاي سنتي همدان هستش كه هميشه از قديم نديما پاي ثابته سفره ي ما خصوصا تو روزهاي باروني بوده كه مامانم اونو به بهترين و خوشمزه ترين شكل ممكن درست ميكرد ... اصن ديگه عضوي از خونه ي ما بود و چون موادش هم هميشه در دسترس و آماده بود ديگه مشكلي نداشتيم و همه ي اعضاي خونواده هم بدون استثنا عااااشقشيم ... خلاصه كه آبگوشت بادمجون جدا از نوستالژي بودنش براي ما يه فرهنگ محسوب ميشه ... 😍😌عااااخي چقدر ازش تعريف كردم .
مواد لازم :
گوشت آبگوشتي ، عدس، بادمجان، كشك، نعنا داغ و پياز داغ
طرز تهيه :
گوشت رو با پياز بار میکنید تا بپزه بعد عدس رو اضافه کنيد با هم خوب بپزه و حالا بادمجان رو حلقه ميكنيد و سرخ ميكنيد كنار بذاريد ؛ پيازداغ و نعناع داغ كه آماده كرديد رو بریزيد توی ابگوشت.. نیم ساعت اخر پخت هم بادمجان و کشک هم اضافه کنيد و اجازه بديد كه خوب با هم جا بیفته .. ادويه هم نمك و فلفل و زردچوبه .
.
نوش جان كنيد و لذت ببريد .
.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح بوی زندگی
بوی راستگویی
بوی دوست داشتن
وبوی عشق ومهربانے مےدهد
الهی :
زندگیتون مثل صبح
پراز عطر خوش مهربانی باشد
#سلام_روزتون_زیبا🌸
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول سلام به روی ماه همتون،
دوم این ساندویچی که میبینید فقط یه ساندویچ_هات_داگ معمولی نیست بلهههه یه ساندویچ مخصوص و بسیار خوشمزست 😁🙈✌️
.من معمولا خیلی کم از این جور فراورده ها استفاده میکنم برای همین وقتی میخورم عجیب بهم میچسبه.
حالا ساندویچمو چطوری درست کردم:
۱)اول از همه سیب زمینی ها را خلال کردم گذاشتم واسه خودشون سرخ بشن
۲)هات داگ هم در تابه جداگانه روی شعله ملایم گذاشتم سرخ بشه و مغز پخت
۳)در این فاصله سس تارتار و درست کردم آخر کپشن براتون دستورشو میزارم
۴)نان ساندویچی تازه را باز کردم، کف نان ،سس سیر و فلفل ریختم
۵)مقداری پیاز کاراملی درست کردم ریختم روی سس
۶)کاهو و کلم رو ریز خرد کردم ریختم تو ساندویچم
۷)اطرافشو اسلایس گوجه گذاشتم
۸)توی هر ساندویچ یه ورق پنیر گودا گذاشتم،یکیشو فلفل هالوپینو گذاشتم
۹) هات داگ های برشته شده داغ داغ رو گذاشتم لای ساندویچ
۱۰)کنارشم یه عالمه سیب زمینی و سس کچاب گذاشتم و با سس تارتار زدیم بر بدن🙈جاتون خالی
#سس_تارتار
خیارشور ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد(قرمزباشه بهتره)
مایونز ۳-۴ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده ۱/۵قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل
مقداری لیموی تازه
طرز تهیه هم به این صورته که پیاز و خیار شور را رنده ریز بزنید جعفری ها را ساطوری خیلی ریز کنید،ومایونز ماست و نمک و فلفل و آبلیمو و پوره سیر بهش اضافه کنید و همه مواد و قاطی کنید،سس محشرمون حاضره.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#روکر موز #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#روکر_موز
مواد لازم:
پودر ژله موزی ۱بسته
اب سرد یک دوم پیمانه
پنیر ماسکارپونه(یا خامه ای)۱۵۰گرم
بیسکوئیت پتی بور ۱بسته
شکر دوسوم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲عدد
شیر ۲پیمانه
اب جوش یک ونیم پیمانه
پودر ژلاتین ۳قاشق غذا خوری
خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم(من۲۰۰گرم خامه صبحانه زدم)
نشاسته ذرت ۳قاشق غذا خوری
موز ۲ عدد
دستورتهیه:
پودر ژله در یک ونیم پیمانه اب جوش خوب حل کرده می گذاریم سرد شود.پودر ژلاتین را روی اب سرد دستور می پاشیم و همزده ژلاتین در اب سرد حالت ابری پیدا می کند روی بخار اب گذاشنه تا شفاف شود .ژله را در قالب ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد(((( من اول نصف مایع ژله رو ریختم گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد یه موز رو حلقه حلقه کردم و چیدم رو ژله نیم بند شده و باقی ژله موزمو ریختم روش )))))
زرده ها شکر و وانیل را با همزن زده تا کشدار شود.در انتها ارد نشاسته ذرت را اضافه می کنیم.شیر را جوش اورده به زرده ها اضافه می کنیم.مواد را روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ شود سپس برداشته میگذاریم تا خنک شود.خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه را با پنیر با دور کند همزن میزنیم.کرم را به مخلوط فوق اضافه می کنیم.ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم می افزاییم. بیسکوئیت و موز خرد شده را به کرم اضافه می کنیم. کرم را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا۴ساعت دریخچال میگذاریم.سپس از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه تزیین می کنیم.
نکته:من در انتهای کار نصف پیمانه شکلات چیپسی هم همزمان با اضافه کردن بیسکوییت به موز و کرم اضافه کردم که خیلی خوشمزه شد از شکلات تخته ای خورد شده هم میشه استفاده کرد
نکته:بیسکوییت زیاد نباید خرد بشه هر بیسکوییت چهار قسمت بشه کافیه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خانگی_مخصوص
که هم با فر پختم وهم داخل تابه
دستور به این صورت هست:
آرد ۳ پیمانه (آرد نان فانتزی یا کیک پزی هم میشه) حدود ۴۵۰ گرم
آب ولرم ۱پیمانه (ممکنه ۱/۴ پیمانه بیشتر نیاز باشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شکر ۱ق غ سرصاف
نمک ۱ق چ
روغن مایع ۳ ق غ
👈آرد را الک کنید،همه مواد را باهم مخلوط کنید درنهایت اب ولرم اضافه شود(اب سرد یا خیلی داغ نباشد ) اگر خمیر خییلی سفت بود ۱/۴ پیمانه آب اضافه تر کنید ولی در کل این خمیر قبل از ور امدن ،نسبت به خمیرهای دیگه کمی سفت تر هست،
مواد را مخلوط کنید خمیر نسبتا سفتی شکل میگیره خمیر را با دست خووب ورز بدین (با دست خیس می تونید ورز بدین )
یا ۱۰۰ مرتبه کف ظرف بکوبید خمیر نرم ولطیف میشه
خمیر را با پوشش حدود نیم تا یک ساعت در محیط استراحت دهید،
پس از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را ۶قسمت کنید هر قسمت را چانه کنید،به چانه های خمیر با پوشش ده دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه پهن کنید،
خمیرهای پهن شده را دوباره با پوشش بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید
این استراحتها باعث بافت خوب نان میشه،پس حتما رعایت بشه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
دوستان عزیزم 😍😍 این فرنی خوشمزه و مقوی رو درست کنید و میل کنید حتما🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
#فرنی
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. .
دوستان لایک و ذخیره کنید تا اینستا تمام پست ها رو به شما نشون بده.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویجپلو
.
#طرز_تهیه :
.
۳ عدد هویج متوسط رو به هر روشی که دوست دارین، خلال کنید.
داخل یه ماهیتابه با یه کره ۵۰ گرمی و کمی روغن ( که کره نسوزه ) یه کم تفتش بدین.
بهش ۳ - ۲ قاشق شکر، ۲ قاشق آبلیمو و هر چه کرمتونه محلول زعفرون اضافه کنید و در ماهیتابه رو بذارین تا هویج کاملا نرم و پخته بشه.
بعد اینکه هویجها رو از ماهیتابه خارج کردین، یه پیاز متوسط رو داخل همین ماهیتابه خلال کنین و بذارین یه کم طلایی بشه، بعد فیله مرغ رو که نگینی کردین، بریزین داخلش و باهاش تفت بدین و بذارین رو حرارت ملایم بپزه و بعد سرخ بشه.
حالا هویجها رو اضافه کنید، کمی زرشک، خلال پسته و بادوم اضافه کنین و کمی تفت بدین و مراقب باشین نسوزه. موادتون آمادهاس.
برنج رو از قبل بذارین بپزه ( هر مدلی که دوست دارین فرق نداره آبکش یا کته )
بعد میتونین مواد رو با برنج طبقهای بذارین و بذارید دم بکشه یا اینکه جدا سرو کنید.
من ترجیح دادم قاطی کنم و باز بهش محلول زعفرون زدم و گذاشتم دم بکشه.
درست کنین و حالشو ببرید.
نوش جان 😋
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی قارچ :
🔸 300 گرم قارچ چرخ کرده را با
🔸 150 گرم آرد نخودچي
🔸دو عدد تخم مرغ
🔸 يک عدد پياز رنده شده
🔸 و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه
🔸 و جوش شيرين
✔️ مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسيم نموده و سپس سرخ مي کنيم. ⬅️ساقه هاي قارچ که دير پزتر هستند مي تواند ماده اوليه جايگزين گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
#سوهان_عسلی_مامانپز #آشپز_بانو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#سوهان_عسلی
عسل یک قاشق سر پر
شکر....... نصف پیمانه یا لیوان
مغزیجات دلخواه......نصف پیمانه یا لیوان
کره...... پانزده گرم
زعفران دم شده.......یک قاشق مرباخوری
عسل و شکر و کره رو روی حرارت متوسط مخلوط کنید و هم بزنید رنگش که تغییر کرد و کاراملی شد کنجد ها (و یا مغز آجیل) رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید و زعفران رو هم مخلوط کنید. کنجد ها که طلایی شد از روی حرارت بردارید و سریع با قاشق با فاصله روی سینی چرب بریزید و بلافاصله تا سرد نشده پودر پسته بپاشید.
نکات مهم:
_🔴نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه والبته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه
_🔴 اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه
_🔴دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن از حرارت بردارید
_🔴🔴بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه ،اگرم زیاد تغییر رنگبده سوهان طعم سوخته میده
_🔴سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه ،سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید
_🔴برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته ،شاه دونه ،فندق ،بادام هندی و..... _🔴تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال پسته بریزید
_وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه( چون داخلش کره داره)
_🔴🔴 با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره.
#سوهان_عسلی_مامانپز
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه
#مینی پیتزای بادمجان
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
۱ عدد بادمجان دلمهای بزرگ
۱ پیمانه ذرت
چند برگ ژامبون
۵-۶ عدد قارچ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس پیتزا یا هر سسی که برای پیتزا استفاده میکنین
مراحل ۳۰ دقیقه
بادمجان دلمهای رو بصورت گرد گرد و با پوست برش میزنیم. سینی فر رو کمی چرب میکنیم و برشهای بادمجان رو میچینیم توی سینی و ۱۰ دقیقه توی فر میذاریم تا یه کمی خشک بشه.
بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج میکنیم و روشون رو سس میزنیم. بعد روش یک یا دو لایه ژامبون میذاریم (اگه ژامبون خیلی نازک بریده شده باشه ۲ لایه بذاریم بهتره). قارچ و ذرت رو روش میذاریم و لایه آخر پنیر پیتزا میریزیم.
دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میذاریم توی فر تا پنیر آب بشه. به همین سادگی
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛