💫 آشپز بانو 💜
اسپاکنی با گوشت قلقلی
مواد لازم:
1 بسته اسپاگتی(500 گرم)
مواد کوفته👇
3 عدد نان تست(اطراف خشک نان را با چاقو جدا کنید و نان را مکعبی خرد کنید)
2/3 لیوان آب سرد
500 تا 800 گرم گوشت گوساله چرخکرده کم چرب(یا گوشت مرغ چرخکرده)
1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده(اختیاری)
4 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ بزرگ
3/4 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری روغن
مواد سس👇
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
5_6 لیوان گوجه فرنگی خرد شده(پوره گوجه فرنگی)
2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
2 برگ بو (اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
.
طرز تهیه:
ابتدا تکه های نان تست را با 2/3 لیوان آب سرد در یک کاسه بزرگ گذاشته و 5 دقیقه کنار بگذارید سپس با یک چنگال کامل مخلوط و پوره کنید، از آرد سپس گوشت چرخکرده(گوساله یا مرغ)پودر پارمسان،سیر رنده شده،تخم مرغ،نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند،سپس از مواد گوشت به اندازه یک گردو برداشته در کف دست شکل دهید،در آرد بغلتانید و در ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید و در بشقاب کنار بگذارید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) و در همون ماهیتابه سس مارینارا را آماده کنید،ابتدا پیاز و سیر با روغن کم را تفت دهید تا سبک شوند پوره گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه کنید وقتی سس بجوش آمد، کوفته ها را به ماهیتابه برگردانید و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم برای 20 _30 دقیقه بپزید تا سس غلیظ تر و کوفته ها کامل پخته شوند(چند دقیقه یکبار کوفته ها را به آرامی هم بزنید)،همزمان اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،سپس روی سس ریحانه خرد شده،نمک و فلفل بپاشید و اسپاگتی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کامل آغشته به سس شود، و با ریحانه و پودر پارمسان بیشتر سرو کنید،نوش جان🤗
بچه ها به جای خمیر نان تست میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید،در دستور اصلی،تو مواد کوفته پیاز استفاده نشده و فقط سیر رنده شده هست،شما میتونید پیاز رنده شده که آبش رو کامل گرفتید به مواد اضافه کنید .
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر🎂
سلام عشقا
با یه کیک خوشمزه وبدونفر
خدمتتون رسیدم🤗
.
.
بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم
کره ۱۲۵گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غ خ
موز دوعدد
ارده یک سوم لیوان(اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
موادلازم برای #گاناش
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوملیوان)
خامه رو به صورت بنماری آب کنید وشکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
————————
درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگیبریزیدوبا هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید....
بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدوسروکنید....
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد
#سالاد_سيب_زميني_لوبيا_سبز_ذرت
طرز تهيه:حدود يك كيلو سيب زميني رو با پوست(شسته بشه) مكعبي دو سانت دو سانت خرد كنيد و كمي نمك و فلفل و روغن بزنيد و داخل فر صد و هشتاد درجه نيم ساعت تا چهل دقيقه بپزيد(يا بدون فر،اول آبپز كنيد و بعد برش بزنيد).
نيم كيلو لوبيا سبز كه پنج سانتي برش زديد رو هم مثل سيب زمينيها داخل فر بذاريد (يك ربع) يا لوبيا ها رو هم كمي آبپز كنيد(فقط كمي بپزه).
داخل يك كاسه،سيب زميني+لوبيا سبز+ پيازچه خرد شده چهار تا پنج عدد+يك ليوان ذرت+يك ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه ق شويد خرد شده+دو ق روغن زيتون+دو ق سركه(یا آبلیمو)+نمك و فلفل رو مخلوط كنيد.يك ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍🌮🐟🐡
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه بادمجون
#گوجه_بادمجان
اول بادمجونها پوست بگیرید و سه دقیقه داخل آبجوش بندازین وبعد ابکش کنید و سرخ کرده و کناربزارین پیاز و سیر رو تفت بدین و بهش ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل زده و خیلی کم آب اضافه کنید تا کف تابه نسوزه بعد بادمجونها رو چیدم و روشم چند گوجه خیلی کم سرخ شده گذاشتم و با حرارت کم گذاشتم تا بپزه و جا بیوفته خیلی راحت و ساده و خوشمزه
به گوجه ها کمی کاری بزنید
به دلخواه می توانید کمی دارچین به این غذا اضافه کنید
🍂💞#آشپز_بانو🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_آلوی_ترش 🍝🍝🥘🥘
نخود نصف لیوان
لوبیا نصف لیوان
عدس نصف لیوان
آلو یک لیوان
قیصی یک لیوان
پیازداغ فراوان
سیرداغ میزان دلخواه
رشته آشی نصف بسته
رب گوجه یک قاشق پر
شکر و سرکه به مقدار ذائقتون
نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم
اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید .
آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه.
بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته.
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌#حرررراجکده_واقعی_همینجاست❌
#مانتو ۵۰ هزار تومن👆😍
#شومیز۳۵ هزار تومن👆😍
ست های شیک ۴۵ هزار تومن😍👆
#سایز ۳۴تا۸۸ 😱😱
http://eitaa.com/joinchat/1585184786C068d842537
اینجا #بزرگترین #تولیدی
بی واسطه خرید کنید❌❌
پاستا قارچ و سبزیجات
مواد لازم:
500 گرم پاستا
10 عدد قارچ
2 فلفل سبز شیرین یا تند
1 فلفل قرمز کاپیا(یا فلفل دلمه قرمز)
1 پیاز خرد شده
1 هویج خرد شده
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 قاشق غذاخوری روغن ترجیحا روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری کره
نمک،فلفل و پودر آویشن به میزان لازم
مواد لازم سس👇
2 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت یا گندم)
طرز تهیه:
ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی در آب جوش و نمک پخته و آبکش کنید،همزمان قارچ، پیاز ، سیر ، فلفل و هویج را خرد کرده و آماده کنید،ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و روغن بریزید ابتدا هویج ها را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید بعد قارچ را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نندارند،وقتی تغییر رنگ دادند و نرم شدند،پیاز و سیر اضافه کنید تفت دهید، بعد از 1 دقیقه فلفل ها اضافه شود و برای 2 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید و بپزید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)سپس یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید وقتی کره ذوب شد ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید. شیر را در یک کاسه جداگانه بریزید و نشاسته را به شیر اضافه کنید و کامل مخلوط کنید،سپس مخلوط شیر و نشاسته را روی سبزیجات و قارچ ریخته ،هم بزنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود،زمانی که سس مانند فیلم غلظت پیدا کرد،پاستای پخته شده را اضافه کنید و کامل با سس مخلوط کنید ،اجازه دهید پاستا 1_2 دقیقه روی حرارت بماند و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده،گرم سرو کنید،نوش جان🤗
.🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقالا خورش یا باقالاقاتق
برای طبخ این غذا من نیم کیلو پاچ باقلا رو با ۳ الی ۴ حبه سیر تازه رنده شده و ۴ ق غ شوید خشک و کمی زردچوبه و نمک و روغن تفت دادم و حدود ۱ لیوان آب جوش اضافه کردم . حرارت زیر قابلمه رو ملایم کرده و زمان دادم تا پاچ باقالا کاملا نرم و مغز پخت بشه .
بعد از پخت کامل ، میتونید ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ به خورش اضافه کنید تا تخم مرغ کاملا ببنده . البته من ۱ عدد تخم مرغ رو داخل خورش اضافه کردم و تخم مرغ دوم رو نیمرو کردم و روی خورش گذاشتم و روی تخم مرغ رو فلفل پولکی قرمز پاشیدم تا زیباتر بشه .
نکته اینکه حتما این خورش رو با حداقل آب طبخ کنید تا هم بافت و هم مزه خوبی داشته باشه.
در کنارش حتما یه کته خوشمزه با برنج ایرانی ، زیتون و سیر و سیرترشی و فلفل شمال فراموش نشه .
#باقلاقاتوق
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💫 آشپز بانو 💜
آموزش حلیم بادنجان
*آموزش تهیه حلیم بادمجان*
مواد لازم :
گوشت سردست یا گردن بره ۵۰۰ گرم
لوبیای سفید ۴۰۰ گرم
بادمجان ۲ کیلو
برنج ۱ پیمانه
پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
کشک ۱ شیشه
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان:
برای تهیهی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود.
بادمجانها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود. برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجانها سرخ شوند میتوانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقهای است.
گوشت را با ۱ قاشق از پیاز سرخ شده و ۳ لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید؛ و خوب ورز بدهید. این کار باعث میشود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید.
لوبیا و برنج و بادمجانها را با ۸ لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید، زیرا در آخر آب میاندازد و شل میشود. (می توانید این مرحلهی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.)
سپس ۴ قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بهتر است ادویهها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید. (اگر گوشتها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشتها را اضافه کنید.)
و روی حرارت به جهت عقربههای ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید و حدود یک ربع با کشک هم بزنید؛ و در آخر با نعنا داغ (در صورت تمایل) و پیاز داغ و گردوی خرد شده و کشک تزیین کنید.
نکاتی برای پخت حلیم بادمجان:
• بهتر است برای درست کردن حلیم بادمجان، از برنج نیم دانه استفاده کنید.
• میزان کشک داخل حلیم بادمجان کاملا سلیقهای است.
• میتوانید داخل حلیم بادمجان از نعنا داغ استفاده نکنید.
• اصل حلیم بادمجان باید زرد باشد زعفران آب کرده شما باید غلیظ و کم آب باشد.
🌸🌸🌸🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛