💫 آشپز بانو 💜
آموزش حلیم بادنجان
*آموزش تهیه حلیم بادمجان*
مواد لازم :
گوشت سردست یا گردن بره ۵۰۰ گرم
لوبیای سفید ۴۰۰ گرم
بادمجان ۲ کیلو
برنج ۱ پیمانه
پیاز داغ ۵ قاشق غذاخوری
کشک ۱ شیشه
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان:
برای تهیهی حلیم بادمجان، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید، تا نفخ آن گرفته شود.
بادمجانها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا آب سیاه و تلخ آن خارج شود. برای پخت حلیم بادمجان لازم نیست بادمجانها سرخ شوند میتوانید هم سرخ کنید این کاملا سلیقهای است.
گوشت را با ۱ قاشق از پیاز سرخ شده و ۳ لیوان آب بپزید. بعد از پخت آن را ریش ریش کنید؛ و خوب ورز بدهید. این کار باعث میشود بعد از مخلوط شدن با مواد حلیم بیشتر کش بیاید.
لوبیا و برنج و بادمجانها را با ۸ لیوان آب بگذارید (بهتر است آب گوشت را هم بریزید) تا کاملا بپزد و آب آن کامل گرفته شود و غلیظ شود. نمک و فلفل سیاه و مقداری از زعفران را اضافه کنید. حتما به اینکه آب آن کامل گرفته شود توجه کنید، زیرا در آخر آب میاندازد و شل میشود. (می توانید این مرحلهی پخت را داخل زودپز انجام بدهید تا سرعت پخت بالا برود.)
سپس ۴ قاشق پیاز سرخ شده و را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بهتر است ادویهها را در روغن تفت بدهید تا خوش عطر شود. بعد از کشیده شدن آب مواد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید از حرارت بیفتد و داخل غذاساز بریزید و آن را کاملا میکس کنید. تا مواد خوب نرم و یکدست شوند. دوباره روی حرارت برگردانید و در این مرحله گوشت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید. (اگر گوشتها را خوب له و ورز ندادید قبل از ریختن در غذا ساز گوشتها را اضافه کنید.)
و روی حرارت به جهت عقربههای ساعت مرتب هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند بعد از یک ربع کشک را اضافه کنید و حدود یک ربع با کشک هم بزنید؛ و در آخر با نعنا داغ (در صورت تمایل) و پیاز داغ و گردوی خرد شده و کشک تزیین کنید.
نکاتی برای پخت حلیم بادمجان:
• بهتر است برای درست کردن حلیم بادمجان، از برنج نیم دانه استفاده کنید.
• میزان کشک داخل حلیم بادمجان کاملا سلیقهای است.
• میتوانید داخل حلیم بادمجان از نعنا داغ استفاده نکنید.
• اصل حلیم بادمجان باید زرد باشد زعفران آب کرده شما باید غلیظ و کم آب باشد.
🌸🌸🌸🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_پیاز 🍜 😋
3 عدد پیاز بزرگ خرد شده
5-6 حبه سیر رنده شده
2-3 قاشق غذاخوری روغن کنجد
2-3 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
حدود 1 لیتر آب مرغ(میتونین نصف آب مرغ و نصف آب معمولی استفاده کنین)
100 میلی لیتر خامه یا شیر
پنیر موزارلا حین سرو(اختیاری)
🔸پیاز و سیر رو در روغن کنجد تفت بدین،بعد کره رو اضافه کنین و حدود 10 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدین، حالا آرد رو به پیاز کاراملیزه شده اضافه کنین و چند دقیقه تفت بدین و بعد آب مرغ رو اضافه کنین و بزارین بجوشه، بعد قبل از سرو کردن، خامه یا شیر یا هردو رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اگه شیر میزنین میتونین بزارین بجوشه ولی اگه خامه زدین بهتره از روی حرارت بردارین و خامه رو در یک ملاقه از سوپ خوب مخلوط کنین بعد به سوپ اضافه کنین و نجوشونین تا نبره.
❣گل من و تو ❣
🍃🌹 @golemanoto
😍 کانال دوم ما گل خانه من و تو 👇👇
🌺😍 @gole_khane
#مربای_قیسی 😋
✔400 گرم قیسی سیاه
✔1 قاشق کره
✔3 قاشق شکر
✔1 پیمانه آب
✔1 قاشق آب لیمو
✔گردو و یا بادام
🔸زردآلوهای خشک شده را خوب بشورید. داخل تابه، کره را آب کنید. قیسی ها رو تفت بدین تا بوشونو حس کنین. شکر، آب و آب لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اگر قیسی ها خیلی سفت هستن، مقدار آب رو زیادتر کنین. در تابه رو بزارین و شعله رو کم کنین. وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین. داخل هر قیسی ۱ گردو بگذارید و سرو کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فنجانی 🍮 😋
1 لیتر شیر(5 لیوان)
2،5 فنجان قهوه خوری آرد
2،5 فنجان قهوه خوری شکر
1 ق.غ کره
نوک 1 ق.چ وانیل
پودر نارگیل به مقدار لازم
🔸شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید اونقدر هم بزنید تا مواد حل شوند سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانیکه جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود. حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد 5 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. 12 عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجانها را بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود! مواد آماده شده را داخل فنجانهای خیس شده بریزید سپس 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت فنجانها را از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود. پودر نارگیل زیاد روی دسرها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو نمایید. میتونید بجای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای بسیییی خوشمزه از دیار قزوین😋😋
ابتدا دو عدد پیاز درشت و نگینی کردم وقتی طلایی شد گوشت و اضافه کردم خوب که تفت خورد زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و یه چوب دارچین اضافه کردم یه قاشق رب زدم با دو لیوان به مدت ۴ ساعت گذاشتم گوشتم خوب پخته شد و آبش کشیده چون گوشت این غذا نباید آبدار باشه.
از شب قبل خلال پرتقالم و خیس کرده بودم بعد سه بار به مدت چند دقیقه جوشوندم تا تلخیش گرفته شه بعد تو کمی کره تفت دادم و یه مقدار شکر زدم گذاشتم کنار...
خلال پسته و بادام رو هم به مدت چند ساعت در گلاب خیسوندم و بعد تو کره یه تفت کوچک بهشون دادم😊
زرشکها رو تو آبکش خوب شستم و سپس خشک کردم و تو کره یه کوچولو تفت دادم.
همین دیگه جاتون خالی خیلی خوشمزه بود😋 ترشی البالو
آلبالوها رو بشورين و بزارين كه كاملا خشك بشه بريزيد تو شيشه و با سركه قرمز پرش كنين كمي نمك و شكر داخلش بريزين و درش رو ببندين و جای خنکی بزارید و بعد از یک هفته امادست.
(اضافه کردن شکر برای اینه که تيزي سركه رو بگيره)
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 @Khalagh_bash_bano
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#گوشت_لوبیا
🍲مواد لازم :
گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب) ۸۰۰ گرم - لوبیا سفید دولیوان - سبزی گوشت و لوبیا ( شامل تره, جعفری وکمی شنبلیله) یه کیلو - برنج یه استکان - نمک فلفل وزردچوبه و ادویه به مقداری لازم
🥣طرز تهیه :
اول گوشت رو با لوبیا وپیازوزردچوبه نیم پز کنید(کف روی گوشت رو بگیرید).
بعد سبزیا را (که نباید خورد شده باشند) به همراه برنج اضافه کرده تا وقتی که برنج لعاب بندازه .
بهتر است که نمک و ادویه و فلفل رو آخر اضافه کنید تا گوشتش خوب پخته بشه. آخر دست موادرواز آبش جدا
وبا گوش کوب می کوبید تا حسابی کش بیاد.و آب غذا را جداگانه در کنارش سرو 🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ ترکیه ای
مرغ پخته وخردشده
فلفل دلمه ای قرمز
سیب زمینی آبپز نگینی
خیارشور نگینی
نخودفرنگی
هویچ ابپز نگینی
ذرت
شویدتازه یا خشک شده
سس مایونز
فلفل سیاه
نمک
همه رو باهم مخلوط میکنیم وداخل ظرف سرو میکشیم
🍂💞#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_نخود_فرنگی
طرزتهيه
نخودها پاك كردم شستم وداخل قابلمه ريختم اب بهش اضافه كردم تا جاي كه روي نخودها اب بگير حداقل نيم ساعت بايد روي گاز باشه وبپزه سپس نمك وچهارقاشق سركه اضافه كردم سركه حالت نگهدارنده داره بعدكه نخودفرنگي ها پخته شدهمه داخل شيشه ريختم باهمون اب سپس درش خوب سفت كردم كه داخل هوانره سپس قابلمه اي روداخلش اب كردم شيشه ها سرتع گذاشتم تا ابش بجوش بياد به مدت ده الي بيست دقيقه اين كار باعث ميشه درب شيشه پلمپ بشه سپس شيشه ها كه سرد شدن از قابلمه اوردم بيرون وداخل كابينت نگهداري ميكنم ،همين ديگه تمام شد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴👈 #ترشی_سیب🍎
✅👈 #مواد_اولیه
🔶سيب درشت سه عدد
🔶شكر دو پيمانه
🔶سركه سفيد يك و نيم پيمانه
🔶دارچين يك قاشق چايخوري
✅👈 #طرز_تهيه
🔷👈ابتدا شكر و دارچين را با سركه مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود. سپس سيبها را قالب زده و مخلوط را به جوش آورده بدون در 10 دقيقه بگذاريد تا آرام بجوشد. سپس سيبها را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط سركه را روي آن بريزيد و بعد از خنك شدن در ظرف را ببنديد.
⚠️ #نكته
اين ترشي يك هفتهاي آماده است.
ميتوان مقدار دارچين را در صورت دلخواه افزايش داد
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد برکت
🍚 مواد لازم برای ۵ نفر
گندم پخته شده ۱ لیوان
انار دون شده ۱ عدد
بادام خام خردشده ۱ فنجان
گردو خردشده ۱ لیوان
فلفل کبابی ۳-۲ عدد
کاهو خرد شده ۱ بوته
آبلیمو به مقدار لازم
روغن زیتون نمک، نعنا به مقدار لازم
طرز تهیه 🔻
۱- همه مواد را با هم مخلوط کنید
۲- در این جا از کاهوی قرمز استفاده شده
سایر نکات
سالاد برکت یک نوع سالاد پرطرفدار در ترکیه است
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیوانی_لوتوس
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️دو لیوان شیر
▫️چهار ق غ نشاسته ذرت
▫️هشت ق غ شکر
▫️کمی گلاب
▫️یک پاکت خامه
▫️چندتا دونه بیسکویت لوتوس خردشده
▫️کیک شکلاتی تیره یا بیسکویت اوریو پودرشده
▫️اگه بیسکویت لوتوس در دسترس ندارید میتونید ازکرم بیسکویت لوتوس هم استفاده کنید یا خود کرم
🔴طرز تهیه🔻🍸
🔸کل مواد رو به جز خامه مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم تا بجوش بیاد بعد از رو حرارت برمیداریم و خامه رو بهش اضاف میکنیم و با همزن دستی یا برقی مخلوط میکنیم
بعد ته لیوان مواد میریزیم بعد کیک شکلاتی پودر شده یا بیسکویت اوریو پودرشده باز مواد و برای روی دسر هم بیسکویت لوتوس پودر شده با کیک شکلاتی تیره ریختم
♦️نکته:اگر موادتون خیلی غلیظ شد میتونید کمی شیر بهش اضافه کنید
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛