eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•دسر فوری🍫• از اون دسر فوری هاست که میشه روتین روزمرگی و همیشگیت وقتی بذاری یخچال و خنک بشه😋
مواد زير رو بصورت لايه لايه توى ظرف قرار بديدو سرو كنيد👇🏻 🔹بستنى 🔹موز توت فرنگی يا هر ميوه ايى 🔹كيك اسفنجى پودرشده 🍥🍡🍥🍡
فیله ماهی شیر 1/4 لیوان آرد سفید 1/4 لیوان تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 1/2 لیوان پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم داخل کاسه ای آرد سفید را با پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید. تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. فیله ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در آرد سفید بزنید. در مرحله بعدی فیله ماهی را داخل تخم مرغ بزنید. بعد داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود. پس از پخت شنیسل ها را در ظرف بکشید سرو کنید 🍥🍡🍥
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1لیوان شیر شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان آرد 2 لیوان بکینگ پودر 1ق غ وانیل نصف ق چ نمک مقداری طرز تهیه: تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کشدار بشه روغن و شیر را اضافه کنیدو هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودرو نمک قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون رو چرب کنید بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردید بیست دقیقه بزارین تا بپزه. روی کیک رو با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کردم. 🍥🍡
توت فرنگی پوره شده 600گرم پودر ژله توت فرنگی یک بسته پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری سر صاف اب سرد نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری شکر نصف لیوان خامه 200 گرم شیر یک لیوان توت فرنگی رو داخل بلندر میکس کنید در صورت تمایل از صافی رد کنید تا دونه هاش جدا شه و کرم لطیف تری داشته باشید.پودر ژلاتین و پودر ژله رو در اب به روش بن ماری حل کنید.به جای شکر از مارمالاد یا شهد مربای توت فرنگی هم می تونید استفاده کنید .تمامی مواد رو در بلندر میکس کنید و در داخل قالب مورد نظرتون بریزید. 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 J
🥜بادام را پودر کرده با آب ترکیب کنید این خمیر را اگر را زیر چشمتان بمالید, سیاهی، پف و چروک را رفع میکند. 👈🏻اگر به بدن بمالید ترکهای پوستی ناشی از حاملگی و لاغری را رفع میکند. 🍥🍡🍥🍡
🍑 مواد لازم ژله هلو دو بسته ژله الوورا دو بسته بستنی وانیلی دو لیوان آب جوش ب میزان لازم ابتدا دو بسته پودر ژله هلو رو با ٣/۵ لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم. ژله الوورا رو هم به همین ترتیب با ٣لیوان آبجوش خوب حل میکنیم بعد که از داغی افتاد بهش بستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قالب مورد نظر به ترتیب ابتدا از ژله هلو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده بعد لایه الوورایی رو میریزیم اینکار رو تکرار میکنیم تا قالب پر بشه. ضخامت لایه ها هم سلیقه ای هست من نازک در نظر گرفتم که خوشگلتر بشه. قالب رو چندساعت داخل یخچال میذاریم تا حسابی خودشو بگیره بعد در ظرف سرو برمیگردونیم. 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 Join:
گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه. درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه.: 🍥🍡
سیب 2 کیلو گرم شکر 2 کیلو گرم کشمش 1 لیوان لیمو ترش 2 عدد چوب دارچین 2 عدد ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد. بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود 🍥🍡🍥🍡🍥🍡
لپه رو از شب قبل خيس كردم گزاشتم با حرارت كم بپزه، پياز رو ريز خورد كردم تو روغن سرخ كردم گوشت و اضافه كردم خوب تفت دادم كه گوشت سرخ بشه بعد لپه رو اضافه كردم ،زردچوبه ،دارچين مقداد كمي هل اضافه كردم خوب مواد تفت دادم آخر كار ليمو عماني و زعفرون و نمك به خورشت اضافه كردم زير قابلمه كم كردم تا خورشت جا بيوفته. 🍥🍡🍥🍡
سیب 2 کیلو گرم شکر 2 کیلو گرم کشمش 1 لیوان لیمو ترش 2 عدد چوب دارچین 2 عدد ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد. بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود 🍥🍡🍥🍡🍥🍡
لپه رو از شب قبل خيس كردم گزاشتم با حرارت كم بپزه، پياز رو ريز خورد كردم تو روغن سرخ كردم گوشت و اضافه كردم خوب تفت دادم كه گوشت سرخ بشه بعد لپه رو اضافه كردم ،زردچوبه ،دارچين مقداد كمي هل اضافه كردم خوب مواد تفت دادم آخر كار ليمو عماني و زعفرون و نمك به خورشت اضافه كردم زير قابلمه كم كردم تا خورشت جا بيوفته. 🍥🍡🍥🍡