هدایت شده از تبلیغات
دل و جرات دارا جوین بشن فقط😱😱
https://eitaa.com/joinchat/1364656341C65395a2ffd
https://eitaa.com/joinchat/1364656341C65395a2ffd
https://eitaa.com/joinchat/1364656341C65395a2ffd
عجیب ترین کانال ایتا 😨😨
#کوفته_ازمیر ترکیه بسی لذیذ و خوشمزه
#کوفته_ازمیری
طرز تهیه
400گرم گوشت را با یک پیاز بزرگ چرخ میکنیم و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ و یک ق غ پودر نان باگت خشک شده خوب مخلوط کرده و یک ق.غ جعفری خرد شده تازه بهش اضافه میکنیم، از گوشتها گلوله هایی برداشته و آنها را کمی تپل حالت میدهیم، در روغن کم سرخ میکنیم.دو عدد سیب زمینی متوسط را به شکل دلخواه برش بزنید و در کمی در روغن سرخ میکنیم تا نیم پز شود
برای سس : یه عدد پیاز کوچیک را خورد و در کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و پاپریکا و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم و دو عدد گوجه متوسط را رنده کرده و یک ق.غ رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم، یک لیوان آب به مواد افزوده و میگذاریم سس کمی بجوشد.
سس را در ظرف مورد نظر ریخته و کوفته ها را رویش قرار میدهیم، لا به لای کوفته ها سیب زمینی قرار میدهیم
روی کوفته ها دو گوجه فرنگی کوچیک از وسط نصف شده و دو عدد فلفل سبز برش داده قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل میپوشونیم میره تو فر صدوهشتاد درجه به مدت سی دقیقه
نکته
بعد از یک ربع فویل روی ظرف را بردارید.
برای برنج هم برنج را بعد از ابکش کردن توی قابلمه میریزم و مقداری روغن اصافه میکنم و و با کف گیر یا قاشق یکم فشار میدم تا برنج یکم منسجم بشه و یکساعت میزارم روی حرارت کم تا دم بکشه بعد توی ظرف سرو برعکس میکنم بهمین راحتی😊
جنس قابلمه خیلی مهمه باید نسوز باشه.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
✅درمان دیسک کمر بدون نیاز به جراحی🌹
پدرم پارگی دیسک کمر داشت و راه های درمانی زیادی رو طی کرد ولی درمان نشد، دکتر ها گفتن لازمه جراحی بشه❌ تا اینکه با راه درمانی این کانال اشنا شد، در عرض یک ماه اثری از دردهاش نبود، باور کردنی نبود، خدا را شکر🤲
واقعا کارشون بی نظیره👌
پیشنهاد می کنم حتما این راه رو از دست ندی🍏
فقط لازمه وارد لینک زیر بشی🥀
https://eitaa.com/joinchat/3498508525Cc3548bddf5
تا کی می خواهی درد سیاتیک رو تحمل کنی، همین حالا درمانت شروع کن☝🏻☝🏻
هدایت شده از تبلیغات
از درد دیسک کمر راحت شو 😎🥤💊..
➜𓂅https://eitaa.com/joinchat/3498508525Cc3548bddf5
فقط کافیه بکوبی رو لینک😉☝🏻♥٠
#جیب تاجر
.
از بس که این جیب تاجر خوشمزه و راحته دوباره درستش کردم به نظرم واقعا گزینه مناسبی برای مهمونی و تولده
داخلشم میتونید مثل من با سالاد مرغ یا سالاد الویه یا سالاد تن ماهی و یا مایه ماکارونی پر کنید بستگی به سلیقه و ذائقتون داره اما به نظر من با همین سالاد مرغ عالی میشه
.
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده= ۱ عدد
نان تست= ۱ بسته
جعفری خرد شده= ۴ ق غ
سس مایونز= ۲ الی ۳ ق سر پر
تخم مرغ= ۲ عدد
شیر= ۳ ق غ
پودر سوخاری یا پانکو
خیار شور
ذرت
نمک و فلفل سیاه
.
برای آماده سازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه
و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده ، جعفری ساطوری ، ذرت ، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نون ها آمادست و میریم سراغ آماده کردن جیب ها
لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب گرد قالب بزنید
دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج بشه و شیر رو بهش اضافه کنید ( من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم مرغ رو از بین ببره)
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#رشته_پلو
رشته پلو رو میتونین هم باگوشت قلقلی درست کنید هم مرغ ، کاملا سلیقه ای هست... من با مرغش رو بیشتر دوست دارم.
مواد لازم:
رشته ی پلویی دویست گرم
برنج سه پیمانه
سینه ی مرغ یک عدد
(پیاز زعفران نمک فلفل ماست سی مایونز سس خردل و آبلیمو واسه مزه دار کردن مرغ )
واسه این رشته پلو من یه سینهی کامل مرغ رو حبه ای خرد کردم و مرینت کردم( توی پیاز زعفرون زردچوبه فلفل و آبلیمو و ماست و سس مایونز و سس خردل مزه دار کردم)
آب و نمک و روغن رو گذاشتم بجوش بیاد و رشته های پلویی رو خرد کردم و اضافه کردم بعد از دو دقیقه کمی که نرم شد برنج از قبل خیس خورده رو اضافه کردم و گذاشتم با هم دم بکشه
مرغ ها رو هم بعد از دو ساعت مزه دار شدن گذاشتم تو ماهیتابه و درشُ گذاشتم تا با شعله ی ملایم و آبِ خودش بپزه در نهایت تو کره تفت دادم و کنار رشته پلو سرو کردم
هویج و کشمش دلخواه هست
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_گوشت
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان روغنی پیده 🥐
مواد لازم برای عمل آوری خمیر مایه:
خمیر مایه خشک فوری:1 پاکت (10 گرم
شکر :1 قاشق چای خوری
آرد :1 قاشق چای خوری
نصف استکان آب ولرم
برای خمیر:
روغن مایع :نصف استکان
شیر:1 پیمانه
نمک :1 قاشق چای خوری (سرپر)
آرد :3 پیمانه (شما باز با دقت اضافه کنید و لطفا خمیرتان سفت نشود)
برای روی نان:
زرده ;1 عدد و ماست 1 قاشق غذاخوری برای رومال
کنجد ، سیاه دانه
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_خونگی
مواد لازم براي خمير_باقلوا:
كره :1ق غ
تخم مرغ:1عدد
شير:1استكان چايخورى
روغن مايع:1استكان چ
سركه:2ق غ
اب:1/5استكان چ
آرد:4-5پيمانه
مواد لازم براي شربت باقلوا:
اب:3/5 پيمانه
شكر:3پيمانه
چند قطره اب ليمو
دستور تهيه:
تمام مواد خمیر را مخلوط کرده خوب ورز بدین
اول مايعات بعد آرد
خمیر نه سفت و نه خیلی نرم باشد (آرد را باکنترل بریزین)
وردنه و میز بزرگ لازمه ،از خمیر چونه برمیدارم و با نشاسته باز كنيد
يك پاكت 200 گرمى كره را آب کرده(كف كره را جمع كنيد) روی باقلوا ریخته و در فر 180 از قبل گرم شده به مدت 45 الى 1 ساعت میپزیم.
برای شربت شکر,آب را به مدت ده دقيقه با حرارت ملايم جوشانده لیمو را در آخر اضافه میکنیم وقتی جوشید و به قوام رسید خاموش میکنیم.
بعد از در آوردن باقلوا از فر 2 دقیقه صبر کنین. باید باقلوا و شربت گرم باشد شربت را بریزین.. نکات:
.داخل باقلوا کره نمیریزم فقط روی باقلوا کره فراوان میریزیم هیچ وقت کره داغ روی باقلوا نریزین
.برای اینکه باقلوا خمیر نشه وقتی خمیر را داخل سینی میزارین نشاسته روی خمیر نمونه
.درجه و حرارت فرها فرق میکنه پس خودتون زمان پخت را کنترل کنین تا وقتى كه روى باقلوا سرخ و برشته بشه.
.وقتی شربت را میریزین باید باقلوا و شربت هر دو گرم باشد.
.براي مواد داخل باقلوا ميتوانيد از گردو پسته و يا... استفاده كنيد
.براي باز كردن خمير نشاسته يا ارد فرقي ندارد.
براي روي باقلوا 200گرم كره(از روغن مايع هم ميتوانيد استفاده كنيد)
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون😍😘
#کوبیده مرغ تابه ای
موادلازم
ران مرغ ۲۵۰گرم و سینه مرغ ۲۵۰ گرم(مخلوط نیم کیلو)
پیاز 2 عدد (۱۵۰ گرم)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدارلازم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کنید و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.همه مواد را باهم مخلوط کرده و ده دقیقه خوب ورز میدهیم تا کاملا منسجم بشه و مث توپ توی ظرف جمع میکنیم و با سلفون روشو میپوشونیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)
حالا مواد را داخل کباب زن پلاستیکی میریزیم و شکل میدهیم وقتی همه کبابهامونو قالب زدیم دوباره بمدت ده دقیقه در یخچال قرار میدیم سپس داخل ماهیتابه رژیمی با روغن خیلی کم سرخ میکنیم.
البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_و_توت_فرنگی🍝🍓
#دسر
🔸موادلازم:
موز يك عدد
پودر ژله توت فرنگي يك عدد
پودر قند سه ق غ خ
گلاب دو ق غ خ
خامه صبحانه يك عدد
اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده.
بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد.
#آشپز_بانو
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@Ashpaz_Banoo
┗━━━🍂💞🍃━━━┛