eitaa logo
💫 آشپز بانو 💜
5.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
8.1هزار ویدیو
2 فایل
🔵🌈شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🌈🔴 ⭐⭐ همه کسانی که ازین کانال آشپزی لفت دادن به شدت پشیمون شدن 😐 ⭐⭐ ﷽
مشاهده در ایتا
دانلود
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷 شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک‌لیوان کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ موز یخ زده سه عدد بزرگ سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین همه ی مواد رو تو‌ میکسر بریزید و‌میکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک رو‌تو لیوان بریزید ‌ با بادام زمینی و خامه تزیین کنید. ❣ @ModirKhone
🥘 😋 🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده. بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر موادلازم: ۶عدد بادمجان قلمی نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد پیاز ۱عدد فلفل سبز ۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای ۲ عدد گوجه فرنگی پنیر پیتزا ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک) سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه ۱ قاشق غذاخوری رب ۱ لیوان آب روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آن‌محل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفت‌میدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم‌.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️🍂 صبحی پر از لبخند خدا 🧡 🍁یه حس خوب 🍂یه صبح خوب 🍁یه روز خوب 🍂و کلی خبرهای خوب 🍁همه اینها 🍂آرزوی منه برای شما عزیزان 🍁امـروزتـون قشنگ 🍂و سرشار از آرامش 🍁و پـراز مـوفقـیت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش بدون 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون خمیر مایه😍 همونطور که میبینید خیلی راحت ‌و آسونه و اصلا سخت نیست ، بگم بهتون که همزن ندارین هم مهم نیست،با دست هم بزنین😊 من پیتزای گوشت پختم بدون ژامبون و سوسیس،و شما هر موادی دوس دارین میتونین اضافه کنین دلبخواهیه. مواد لازم : ماست یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق چ آب نصف لیوان روغن مایه یک سوم لیوان آرد گندم(همون شیرینی پزی) یک لیوان و نیم(نکته مهم اینکه موقع اضافه کردن آرد ، با قاشق کم کم اضافه کنین تا جایی که خمیر نرم و لطیف بشه و به دست نچسبه) ❌مهم❌ مواد گوشتی یا مرغی از قبل حاضر شده دلمه نگینی پنیر پیتزا طرز تهیه : اول از همه بکینگ پودر رو به ماست اضافه و هم میزنیم تا کمتر از یک دقیقه اسفنجی بشه و پف کنه ، داخل یه ظرف میریزیمش ، آب و روغن و آرد رو بهش اضافه و هم میزنیم،آرد رو قاشق قاشق اضافه کنین،خمیر نرم و لطیف که به دست اومد میتونین یه استراحت دوم هم بدین بهش(اگه بدین خیلی بهتره)،خمیرو داخل قالب پیتزا پهن کنین،قالب چرب بشه حتما،با چنگال رو خمیرحفره ایجاد کنین،قابلمه بزرگ که قالب پیتزا توش جا بشه انتخاب کنین ، دم کنی بزارین درشو ، یک جسم فلزی مث رینگ داخل وسط قابلمه بزارین،خمیر پیتزا رو بزارین داخل قابلمه روی رینگ فلزی،در قابلمه رو بزایم تا ۵ دقیقه که خمیر نیم پز بشه،بعد نیم پز شدن،اول سس گوجه بعد پنیر بعد مواد گوشتی و دلمه و بعد دوباره پنیر و دلمه در آخر(این مواد دلبخواهیه)،بذارین داخل قابلمه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که بپزه و پنیراش آب بشه،دقت کنین که بپزه،چک کنین اگه بپخته باز بذارین.بعد پخت بزارین از داغی بیوفته بعد با چاقو برش بدین. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد برنج الک شده 50 گرم آرد شیرینی 50 گرم کره 60 گرم وانیل کمی زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند دو ق غ کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در آخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر آن طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید نکات میتونید کمی سفیده هم اضافه کنید تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم اسفناج بخار پز نيم كيلو آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم پياز ١ عدد متوسط زعفران به ميزان لازم طرز تهيه:ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود)حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم.نوش 🍔 🍂💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━🍂💞🍃━━━┛
🧆ماکارونی را درون آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می‌کنیم. ماکارونی را همراه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می‌کنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می‌دهیم، سپس در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍳ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب می‌کنیم. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم. حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه😻 ۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته برای محلبی: ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق چ وانیل نصف فنجان آرد سمولینا(یاپودر ژلاتین) آب نارنگی و شکر و نشاسته رو روی حرار ت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد داخل قالب مورد نظر رو چرب کرده و میریزیم و یکساعت در یخچال میذاریم و بعد شیر و شکر و سمولینا(اگه نداشتین پودر ژلاتین) و نشاسته رو روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه بعد وانیلو اضافه و در قالب میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد ‏ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول گوشت رو با ١/٢ ق غ خ روغن تفت داده و يك عدد پياز نگينى خرد شده همراه نمك و زردچوبه اضافه و تفت داده و به مقدار لازم اب روش ميريزيم و ميزاريم پخت بشه بعد پخت لوبيا نيم پخت كه از قبل اماده كرديم همراه ليمو عمانى رو بهش اضافه حالا مقدارى پياز داغ درست كرده و سبزى خشك رو اضافه و در حد يك تفت دادن سبزى تر هم اضافه و خاموش باهم كه مخلوط شد به خورشت اضافه و ميزاريم بت حرارت ملايم پخت بشه (يه نكته بگم براتون كه : اگر دوست دارين خورشت شما لعاب داشته باشه يك ق غ خ ارد رو به ١/٣ پيمانه اب مخلوط و همراه سبزى اضافه) تا جا بيافته : و با يك تهديگ زعفرانى و سالاد شيرازى 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛