eitaa logo
دانلود
16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لواش ۵ عدد فلفل کناری ۴-۸ عدد با توجه به ذائقه پیاز متوسط نگینی ۲ عدد زردچوبه و فلفل سیاه هرکدام ۱ ق چ نمک ۲ ق چ سیب زمین اب پز ۴ عدد متوسط جعفری ۱ پیمانه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
25.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد یک پیمانه (۱۲۵ گرم) روغن مایع نصف پیمانه (۱۱۰ گرم وانیل نصف ق چ پودر قند نصف پیمانه (۷۵ گرم) شکر یک پیمانه (۲۲۰ گرم) کره ۵۰ گرم خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰ گرم) نان میکادو ۴ عدد 📌نحوه ی قرار گیری لایه ها ی ویفر👇 نان میکادو⬅️ نصف کارامل⬅️ نان میکادو⬅️ مواد آردی⬅️ نان میکادو⬅️ نصف دیگه کارامل⬅️ نان میکادو رو لایه ی اخر یه جسم سنگین بزارید و اجازه بدید ۳ الی ۴ ساعت تو محیط اشپزخونه بمونه و بعد اول کناره ها رو مرتب کنید بعد به هر اندازه ایی خواستید برش بزنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
19.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: پياز يك عدد🧅 گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم قارچ ٣٠٠ گرم بادمجان يك عدد ادويه :زردچوبه،نمك،فلفل سياه،پودر سير پنير ورقه اي با دو قاشق پنير خامه اي مواد سس: پياز بنفش رنده شده خيار شور رنده شده سس مايونز ماست يوناني كاهو ،گوجه 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
20.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن سیب زمینی سیب زمینی آبپز شده قارچ خامه شیر نمک و فلفل و آویشن میزارید فر شعله پایین دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه و شعله بالا دو سه دقیق 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🏵️سینه مرغ 1عدد 🏵️نمک. پودر سیر. پاپریکا. ادویه مرغ. 🏵️فلفل دلمه ای 1عدد 🏵️پیاز 1عدد 🏵️سس کچاپ.. سس خردل. سس مایونز. سس باربکیو هرکدام یک قاشق چایخوری 🏵️پنیر ورقه ای به میزان لازم 🏵️نان لواش به میزان لازم 🏵️پنیر پیتزا به میزان لازم نکته ها 👇👇 ❤️حتما مواد گوشتی خوب تفت بدید. ❤️نان لواش باید تازه و نرم باشه. ❤️دمای فر 170به مدت 8 الي 10دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره. ❤️ادویه ی دلبخواهی میتونید اضافه کنید. نوش جان 😍😍 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
32.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر نخوردی حتما امتحان کن که هم راحت و فوریه هم خوشمزه مواد لازم گوشت چرخ کرده🥩 ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده 🧅 ۱عدد متوسط رب انار ۱ق.غ پر نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،سماق به مقدار لازم زعفرون دم کرده نعناع خشک🌿 ۱ق.غ پر گردو خرد شده ۳ق.غ پر (البته قابل حذفه) طبق فیلم آماده کنید 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادویه‌های مرغ؛ نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکای دودی پودر سیر زعفران 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز فتوچینی آشیانه ای ۱ بسته گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه رنگی از هر رنگ نصف ۱ عدد سیر ۱ حبه نمک و فلفل سیاه مقداری مواد سس: سیر ۱ حبه رب گوجه فرنگی ۲ ق غ زردچوبه ۱/۲ ق چ فلفل سیاه ۱/۲ ق چ نمک مقداری آب به اندازه ای که به لبه فتوچینی برسه طبق فیلم فلفل دلمه و پیاز و سیر رو با دستگاه میکس کنید. گوشت چرخ کرده ، مواد میکس شده ، نمک و فلفل سیاه رو خوب ورز بدید. به اندازه کتلت کوچیک بردارید و صاف کنیدو کنار بزارید. سیر ، ادویه ها رو داخل تابه تفت بدید رب گوجه رو بریزید و بعد از سرخ شدن آب رو اضافه کنید. سس شروع به قل زدن کرد فنوچینی ها رو داخلش بچینید و گوشتهارو روش بزارید. یکم نمک بریزید و با حرارت کم درب تابه رو ببندید. آبش کشیده شد و زیر کار طلایی شد از روی حرارت بردارید کلا کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
26.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیصد گرم گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم لوبیا ۴ لیوان برنج دو قاشق رب قارچ(حتما بزنین) زعفرون غلیظ دم شده ادویه( نمک،فلفل،دارچین فراووون،پودر سیر،پاپریکا،پودر هل و پودر گل محمدی) پوره ی گوجه (واسه خوش طعم و خوش رنگ شدن) برای شروع من قارچ رو توی روغن تفت دادم و کمی که سرخ شد خارج کردم.لوبیاها رو هم کمی سرخ کردم . پیاز رو تفت دادم و همینکه سبک شد گوشت رو اضافه کردم و ادویه ها رو بهش زدم،رب رو کمی تفت دادم و با گوشت مخلوط کردم و لوبیا و قارچ رو اضافه کردم. در نهایت بهش پودر هل،پودر گل محمدی و پوره ی گوجه اضافه کردم و مایه میانی لوبیا پلو آمادست. لایه لایه برنج آبکش شده و مایه میانی ریختم و زعفرون ریختم و اجازه دادم دم بکشه. یادتون باشه مثل همه پلوهای مخلوط برنج رو زنده تر آبکش کنین تا شفته نشه. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅دال به گروه بزرگی از حبوبات گفته میشه که ماش هم جزو اوناست. ✅این یک غذای پاکستانیه. ✅ماش من خیلی ناپز بود و پختش زمان برد شما می تونید تا زمانی که بپزه و له بشه بهش آب اضافه کنید ✅ماش را از قبل خیس کنید بهتره. ✅در آخر اجازه بدین آب اضافه تبخیر بشه و دال غلیظ بشه. دال ماش مواد لازم: ۱ پ ماش، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و سفید و فلفل قرمز هر کدام ۱ ق چ، زیره سیاه ۲ ق چ، ۱ پیاز درشت، ۵-۶ حبه سیر، ۲ ق غ رب گوجه فرنگی، آبلیمو برای چاشنی روغن و نمک به میزان لازم گشنیز و فلفل سبزو پیاز به میزان دلخواه طرز تهیه: دال را با آب روی گاز بپزید تا حسابی له بشه. در ظرف دیگری پیازها سرخ کنید بعد ادویه ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. رب گوجه را اضافه و تفت دهید تا رنگ آن قرمز خوشرنگ شود. بعد این سس را در ماش پخته شده بریزید و نمک آن را تنظیم کنید. روی دال را با گشنیز و فلفل سبز و پیاز تزیین کنید. 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7
32.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا سرکه توی خیارشور میریزن؟؟ دی جونی خیارسبز قلمی خودش چید😁 اورد تمیز شست بعد گذاشت کامل خشک بشن دبه های ترشی هم باید گاملا تمیز باشه خیارا رو سوراخ ریز زد وتو شیشه چید سیر وفلفل وترخون هم ریخت همنیحور لایه ای چید و با اب نمک پر کرد.. به ازای هر لیوان آب جوشیده ولرم یک قاشق نمک وسرکه نخودم حال نداشتم بیارم😹 دی جونی میگفت دختر این قاشق چیه بذار همینجوری بذارم آخه پیمونه نداره همیشه همه اندازه هاش چشمیه🤌🏻😁 🧑‍🍳آشپزی خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/3495559879Cd73a8bc8f7