eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
Naser Zeynali - Mishe Behem Betabi (128).mp3
2.84M
🎙 ناصر زینعلی 🎵 میشه بهم بتابی ❤️🎧
برای این مدل پخت بهتره پوست سیب زمینی رو نگیرید. سیب زمینیهایی که پوست یکنواخت و سالمی دارند رو انتخاب کنید با برس کاملا پوست سیب زمینی را بشوئید. پوست سیب زمینی برشتگی و طعم خاصی در زمان پخت به سیب زمینی میده ولی میتونید سیب زمینی رو پوست بگیرید. سیب زمینیهای برش خورده رو در آب سرد بریزید و صبر کنید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود و بعد چند مرتبه آنها را بشوئید و در آخر آبکش کرده در کاسه ای بریزید. سپس مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)+کمی فلفل قرمز+پودر پاپریکا+پودر سیر+پودر پیاز+آویشن+نمک اضافه و خوب سیب زمینیها را به این مواد آغشته کنید. پودر پیاز را از عطاریها میتوانید تهیه کنید. سپس سیب زمینیها را در ظرفی که گنجایش داشته باشد به صورت یک ردیف بچینید. حتما حتما حتما سیب زمینیها باید در یک ردیف چیده بشن تا خوب و کامل پخته شوند. بهتره حتما کف ظرف را چرب کنید. اگه ظرفتون تفلون بود فقط چرب کردن کافیه ولی اگه از ظرف یا سینی دیگه ای استفاده میکنید بهتره برای جلوگیری از چسبیدن سیب زمینی به ظرف؛کف ظرف کاغذ روغنی انداخته و کاغذ رو کمی چرب و بعد سیب زمینیها رو در ظرف بچینید. ظرف سیب زمینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید بسته به نوع فر حدود 1 تا 2 ساعت،ممکنه تایم پخت طول بکشه سیب زمینی ها را چک کنید هر وقت یک طرف آنها کاملا پخت و برشته شد،برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته و برشته شود. میتوانید قبل از مزه دار کردن سیب زمینیها 3 دقیقه آنها را ور آب درحال جوش بیندازید و بعد آبکش و مزه دار کنید. ولی معمولا نیازی به اینکار نیست و اگه برشها زیاد ضخیم نباشند به خوبی در فر میپزند. اگه فرتون برقی هست یا از توستر استفاده میکنید دما رو روی 180 درجه تنظیم کنید. سپس از فر در آورید و بلافاصله مقداری جعفری ساطوری و کمی پنیر پارمزان به دلخواه روی آنها بپاشید و سرو کنید. 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• یه دسر خوشمزه و لطیف وعالی که خیلی خیلی راحت و بی دردسره 😍 یه بسته کارمل دو و نیم پیمانه شیر یه بسته کافی میکس فوری همین همه باهم ترکیب روی حرارت تا یکدست بشه بعد بریز تو قالب ژله چرب شده یا هر قالبی که دوست داری یه شب تا صبح بزار یخچال به راحتترین حالت ممکن هم خارج میشه نوش جونتون 😍 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• همه عاشق آلوچه ان ولی ترشی و شور آلوچه یه چیز دیگه س 😋 برای ترشی آلوچه داخل یه ظرف شیشه ای تمیز مقداری آلوچه و دو حب سیر بریزین و دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین شیشه رو با سرکه سفید پر کنین برای شور آلوچه داخل شیشه رو با آلوچه و دو حبه سیر و دو قاشق نمک پر کنین و ایندفه آب جوشیده سرد شده بریزین در شیشه ها رو ببندین بعد از یک هفته این خوردنی های ترد و ملس آماده س نوش جان🥰 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
🔹⇦خواص: این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود. 🔹‌‌‌‌⇦مواد لازم:⇩ 🔻آب: یک لیوان ▫️عسل: یک قاشق غذاخوری ▫️عرق نعناع: یک قاشق غذاخوری 🔺عرق بیدمشک: دو قاشق غذاخوری 🔹⇦ طرز تهیه: عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب را به مخلوط اضافه می کنیم. @Ashpazkhaney_man .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌍🌺🍃 🌺 ❇️ تقویم نجومی 🗓 پنجشنبه 🔸۲۱ اردیبهشت /‌ ثور ۱۴۰۲ 🔸 ۲۰ شوال ۱۴۴۴ 🔸 ۱۱ می ۲۰۲۳ 🌍🔭 💠 مناسبت‌های دینی ⛓ دستگیری امام کاظم علیه السلام توسط هارون ملعون 🌍🔭 🌓 امروز قمر در برج دلو است. ✔️ مناسب برای امور زیر است: خرید خانه و‌ ملک آغاز بنایی رفتن به خانه نو ختنه و‌ نام گذاری کودک امور کشاورزی کندن چاه و‌ کانال نگارش ادعیه و حرز بستن حرز برای اولین بار خواستگاری، عقد و ازدواج برداشت محصول و درو خرید حیوانات جابجایی و‌ نقل و‌ انتقال آغاز معالجه 🌍🔭 🚙 مسافرت سلامتی و حاجت روایی دارد. ان شاءالله 👶 زایمان مناسب و نوزاد صبور و عمری طولانی دارد. ان شاءالله 🌍🔭 👩‍❤️‍👨 انعقاد نطفه 🔹 امروز هنگام زوال ظهر، فرزند عاقل و سیاستمدار و آقا و بزرگوار خواهد شد. 🔹 امشب (شب جمعه) مباشرت برای سلامتی خوب و فرزند از یاران امام زمان علیه السلام گردد. 💇💇‍♂ اصلاح سر و صورت باعث ایمنی از بلا می‌شود. 🩸 حجامت، فصد و زالو انداختن باعث صحت می‌شود. 💅 ناخن گرفتن خوب است. موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است. 👕 بریدن پارچه خوب است. شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد 😴 تعبیر خواب امشب طبق آیهٔ ۲۱ سوره مبارکه "انبیاء علیهم السلام" است. ﷽ ام اتخذوا الهه من الارض اگر کسی با خواب بیننده کدورت و مشکلی داشت بر طرف می‌شود. مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. 🌍🔭 📿 وقت استخاره از طلوع فجر تا طلوع آفتاب از ساعت ۱۲ تا عشاء آخر (وقت خوابیدن) 📿 ذکر روز پنجشنبه لا اله الا الله الملک الحق المبین 📿 ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه «یا رزاق» موجب رزق فراوان میگردد. 🌍🔭 ☀️ امروز متعلق است به 💞 علیه‌السلام 🎁 اعمال نیک خود را به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. ⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان می‌یابد. 🌺 🌍🌺🍃@Ashpazkhaney_man
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😍😋 نکات: ۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده. ۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه. ۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید. ‌ مواد لازم برای ۴ نفر ۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم ۲-مرغ ۱ عدد متوسط ۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ ۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی) ۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ ۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه ۹-زعفران ۱ ق غ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
مواد لازم: آرد سفید یک پ پودر نارگیل یک پ شکر نصف پ کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ ق غ گلاب نصف پ آب نصف پ زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست. آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن . چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه . حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید . حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه . پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید. توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید . 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man