🌍🌺🍃
🌺
❇️ تقویم نجومی
🗓 دوشنبه
🔸 ۲۵ اردیبهشت / ثور ۱۴۰۲
🔸 ۲۴ شوال ۱۴۴۴
🔸 ۱۵ می ۲۰۲۳
🌍🔭
🌓 امروز قمر در برج حمل است.
✔️ مناسب برای امور زیر است:
ختنه نوزاد
دیدار با رؤسا و مسئولین
آغاز معالجه و درمان
⛔️ ممنوعات
امور مربوط به نوشتن ادعیه و حرز
بستن حرز برای اولین مرتبه
@ mojarebat
🚘 مسافرت
اکیدا انجام نشود و در صورت ضرورت، همراه صدقه باشد.
🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.
منظور مریضی است که امروز مریضیش شروع شود.
👶 زایمان
مناسب نیست.
🌍🔭
👩❤️👨 مباشرت و انعقاد نطفه
مباشرت برای سلامتی خوب و فرزند آن بسیار مهربان و نرم دل است.
💇♂ اصلاح سر و صورت
باعث اصلاح امور است.
🩸 حجامت، خون دادن، فصد
باعث دفع صفرا میشود.
🔵 ناخن گرفتن
خوب است.
قاری و حافظ قرآن گردد.
👕 بریدن پارچه
خوب است.
موجب برکت میشود.
@ mojarebat
😴 تعبیر خواب
طبق ایه ۲۵ سوره مبارکه "فرقان" است.
یوم تشقق السماء بالغمام
خواب بیننده را خصومتی یا گفتگویی ناشایست پیش آید، صدقه بدهد تا رفع گردد. ان شاءالله
مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
🌍🔭
📿 وقت استخاره
از طلوع فجر تا طلوع آفتاب
از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲
از ساعت ۱۶ تا عشای آخر (وقت خوابیدن)
📿 ذکر روز دوشنبه
یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح
۱۲۹ مرتبه «یا لطیف» که موجب یافتن مال کثیر میگردد.
🌍🔭
☀️ ️روز دوشنبه متعلق است به
💞 #حضرت_امام_حسن علیهالسلام
💞 #امام_حسین علیهالسلام
🎁 اعمال نیک خود را در به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌍🔭
⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم
از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان مییابد.
📚 @Ashpazkhaney_man
🌺
🔬🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو قیصی یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی گیلان👍🤩🥘
اگر طرفدار غذاهای شیرینی امتحانش کن
مواد لازم
فروارد یادتون نره ❤️
👨🍳@Ashpazkhaney_man
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خونه پنیر خامه ای درست کن😍😋
مواد لازم:
سه لیتر شیر
نه ق غ سرکه ی سفید (به ازای هرلیتر شیر سه ق غ سرکه)
پنج ق غ شیر
پنجاه گرم کره
فروارد یادتون نره ❤️
👨🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک آلبالو
مواد لازم برای یک کیلو آلبالو
آب 💧۳ لیوان
شکر🍚 نصف لیوان
نمک 🧂۱ ق م خ
آبلیمو🍋 ۱ ق م خ
👨🍳@Ashpazkhaney_man
#شیرینی_نسکافه
یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید .
می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید .
من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌.
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۲ ق غ)
پودر بادام ۴۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
نسکافه ۱ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد الک بشه .
پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد .
طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم .
داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید .
بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم .
برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید )
سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم .
👈👈نکات :
در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده .
جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره .
بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه .
برای من ۲۵ عدد شیرینی شد.
👨🍳@Ashpazkhaney_man
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# دسر_زمستونی
👨🍳@Ashpazkhaney_man
کرپ بورک
مواد لازم برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2.5 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد داخل:
500_400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 حبه سیر
روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
طرز تهیه:
ابتدا کرپ را آماده کنید. بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید . آرد را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب بریزید(فقط برای اولین کرپ روغن بریزید برای بقیه نیاز به روغن نیست) 1 ملاقه از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید. با تکان دادن ماهیتابه به راست و چپ مایه کرپ را داخل ماهیتابه به طور یکنواخت پخش کنید و پشت و بدون اینکه خیلی سرخ شود بپزید.
برای مواد داخل گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزیر روغن مایع اضافه کنید و تفت بدید. پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ، سیر و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. اگر گوجه فرنگی کم آب است میتوانید نصف استکان آب اضافه کنید. وقتی مواد گوشتی ولرم شد 2_1 قاشق داخل کرپ بذارید و رول کنید و داخل ظرف بچینید. برای سس بشامل کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس در حالیکه شیر را میریزید مدام هم بزنید و تا وقتی وقتی که بجوشد مدام هم بزنید و بپزید. سس بشامل را روی کرپ ها بریزید. سپس کمی فلفل قرمز پرک شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.
👨🍳@Ashpazkhaney_man
#کیک_معجون
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست:
#کیک_معجون
خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید)
شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد)
عسل ۳ ق غ
مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد
پودر نارگیل ۱/۳لیوان
کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید)
شیر ۶ق غ
موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ
ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر
تخم مرغ ۱عدد
پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ
همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید،
مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید،
پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود،
👨🍳@Ashpazkhaney_man