eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
پیازچه :•: 2 لیوان هویج :•: 1 لیوان 🥣فلفل دلمه‌ای قرمز :•: 1 لیوان 🥣کدو سبز :•: 1 لیوان 🥣پیاز قرمز :•: نصف لیوان 🥣آرد برنج :•: 3 قاشق غذاخوری 🥣آرد گندم :•: 6 قاشق غذاخوری 🥣تخم مرغ :•: 3 عدد 🥣روغن کنجد :•: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه پنکیک پیازچه 🥢برای شروع تهیه پنکیک پیازچه ، پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای ، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. 🥢پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی ، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. 🥢زرده را نیز به مخلوط پنکیک پیازچه اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف پنکیک پیازچه را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید. @Ashpazkhaney_man
🍏 برنج : 2 پیمانه 🍏 سیب زمینی : 2 الی 3 عدد متوسط 🍏 شوید خشک : به قدر کافی 🍏 نمک : به مقدار لازم 🍏 روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری 🍏 گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ 🍏 کشمش و خرما و پیاز و ... برای تزئین 🥘برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید. 🍝 برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید 🍲اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه می ریزد و ما بینش شوید می پاشید. پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد. @Ashpazkhaney_man
چگونه مربای گلابی تهیه کنیم؟😋😍 شکر:1 کیلو گلابی تازه:1 کیلو آب: به مقدار لازم ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید و در ظرف مناسبی به همراه شکر و آب روی حرارت بگذارید تا چند ساعت بجوشد ، شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند. رنگ گلابی باید قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است. بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید. @Ashpazkhaney_man
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهت قول میدم یبار امتحانش کنی عاشقش میشی من که خودم عاشق این ساندویج جذابم چیا لازم داریم پیاز سینه ی مرغ میتونید از گوشت چرخکرده هم استفاده کنید قارچ فلفل دلمه نمک فلفل زردچوبه آویشن روی نون برگر یا باگت رو پنیر چدار بزنید یا سس خردل از موادی که آماده کردید بزارید و روش پنیر پیتزا بزارید به دلخواه میتونید پنیر ورقه ای هم بزارید داخل تابه بزارید و یه جسم سنگین روش بزارید تا دو طرفش گریل شه و تمام نوش جان با دوغ،یا نوشابه بدون قند هم میتونید میل کنید🧕 ‌ @Ashpazkhaney_man
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1 فنجان شیر گرم؛ 2 عدد تخم مرغ؛ 1 کاسه ی کوچک پنیر پیتزا رنده شده؛ 1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛ پیازچه 1/4 فنجان ، خرد شده؛ نمک ، فلفل 3 و ½ فنجان آرد؛ 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 🔴تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شودسطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهیدهر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید. @Ashpazkhaney_man
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیازیک عدد گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم نمک وادویه به میزان لازم پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری چوب دارچین یک تکه گلاب به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری زعفران وزرشک به میزان لازم نکته: پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده @Ashpazkhaney_man