eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
کتف مرغ 800 گرم کنجد یک فنجان تخم مرغ 2 عدد روغن به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم کتف مرغ ها را پوست بگیرید و بشویید و خشک کنید. قسمت انتهایی و بالای کتف مرغ را برش بزنید و با دست گوشت آن را به طرف پایین بکشید و آماده کنید. تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال خوب بزنید تا صاف و یکدست شود. کنجد و نمک و فلفل را هم مخلوط کنید و در یک ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. کتف مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و بلافاصله در کنجد و نمک بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. روغن باید تمام سطح گوشت را بگیرد. بعد از سرخ شدن، آن ها را در دیس مناسبی چیده و با برگ های جعفری و زیتون و گل کلم بخارپزشده تزئین و میل کنید. @Ashpazkhaney_man
👇خمیر‌ 3 فنجان آرد سفید 1 فنجان آب گرم 3 قاشق روغن زیتون نمک به مقدار دلخواه ‌ ‌ 👇مواد داخل خمیر 3 عدد سیب زمینی یک سوم فنجان شیربادام (یا شیر معمولی یا آب) یک چهارم فنجان خامه زده شده 3 قاشق کره گیاهی پنیر چدار( یا پیتزا) پیاز 1فنجان آب نمک وفلفل خامه زده شده موقع سرو غذا( اختیاری) ‌ همه مواد خمیر رو مخلوط کنید حسابی.طوری که حتما یک دست بشه و حسابی ورزش بدید. بعد بهش ۲۰ دقیقه استراحت بدید.سیب زمینی هارو خرد کنید و در آب درحال جوش بپزید.پیاز رو خرد کرده و تفتش بدید و بقیه مواد رو به همراه سیب زمینی ها که پخته شدن ، اضافه کنین.یادتون باشه خامه و پنیر رو مرحله آخر بریزین.بعدش خمیر رو تکه تکه کنبن و یکم از مواد بینش بریزین و به هر شکلی خواستین فرم بدین.آخرشم که میره تو فر یا تستر برای گریل شدن.‌اون پیاله خامه هم موقع سرو استفاده میشه. @Ashpazkhaney_man
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم :👇 بادمجان دو کیلو قلمی کوچک هویج دوعدد درشت گل کلم دوکیلو فلفل تند به اندازه نیاز سیر ده حبه درشت نعنا خشک دو قاشق فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری نمک به اندازه نیاز . طرز تهیه :👇 کلاهک بادمجان جدا کنید طبق کلیپ داخل قابلمه بزرگی بچینید ... تا روی بادمجانها آب بریزید، دو قاشق نمک اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزه البته این زمان پخت بستگی به اندازه بادمجان داره اگر درشت باشه باید نیم ساعت بجوشه سعی کنید بادمجانها موقع پخت به ارامی زیرو کنید تا همه یک اندازه بپزه. هویچ هارو پوست بگیرید نگینی ریز خورد کنید سیر و فلفل رو هم همینطور گل کلم رو‌ هم ریز خورد کنید کاملا باید خشک باشن هیچ ابی روشون نباشه چون ترشی کپک میزنه. داخل یک ظرف گود بریزید مواد نعنا خشک هم اضافه کنید و فلفل سیاه خوب هم بزنید. بادمجانها داخل صافی بریزید تا سرد بشن وقتی سرد شدن با چاقو شکم بادمجان برش بدید و از مواد داخلشو پر میکنید یادم مادربزرگم دور بادمجون هارو با سبزی تره گره میداد تا مواد نریزه اما نیاز نیست اگر یک ظرف مناسب بزرگ داشته باشی که با نظم بچینید بادمجانهارو. داخل یک ظرف اب نمک درست کنید در حد شور چهار قاشق سرکه اضافه کنید و بگذارید روی گاز تا بجوشه بعد از جوش شعله خاموش کنید و بذارید سرد بشه وقتی سرد شد داخل ظرف بادمجانها بریزید و درشو ببندید به مدت ۱۵ روز جا میوفته حتما جای خنک بذارید. @Ashpazkhaney_man
كيك پرتقال با سس پرتقال تخم مرغ ٤ عدد شكر يك و نيم ليوان و روغن مايع نصف ليوان وارد ٢ ليوان و اب پرتقال نصف ليوان و بيكينگ پادر ٢ ق چ رنده پوست پرتقال ٢ ق غ وانيل كمى نمك نوك انگشت طرز تهيه همه مواد در دماى محيط باشه پوست يك پرتقال بدون سفيدى ان رارنده كنيد بعد ابش را بگيريد تخم مرغها را با وانيل و شكر خوب بزنيد تا حجيم بشه روغن بريزيد وبرنيد ارد و بيكينگ پادر و نمك را ٣ بار الك كنيد و اضافه كنيد و دورانى با ليسك هم زده و نصف ليوان اب پرتقال را بريزيد و فقط مخلوط كنيد و در فر متوسط بمدت ٤٠ دقيقه بگذاريد كيك سرد را از قالب دراوريد سس پرتقال اب پرتقال طبيعى يك ليوان رابا يك قاشق پر ارد يا نشاسته ذرت روى اجاق هم زده با دو قاشق شكر مخلوط و بجوشد تا غليظ شود و نصف بسته پودر ژله پرتقال را بريزيد و هم زده تا مخلوط شود ولى نجوشد سس وكيك هردو كه سرد شد و سس نيم بند شد روى كيك بريزيد و در يخچال براى ٤ ساعت گذاشته بعد مصرف كنيد @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی با چهار طعم مختلف 🥰✨☘️ شکلاتی ، زعفرونی ، نارگیلی ، پسته ای موادلازم : شیر : ۵ پیمانه آرد برنج : ۶ ق‌غ شکر : ۵ ق‌غ گلاب : ۵ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ ( قابل حذف ) پودر کاکائو ، زعفران دم شده ، پودر نارگیل ، پودر بسته : ۱ ق‌غ سرپر نکات 🔸به ازای هر یک لیوان شیر یک ق‌غ شکر و گلاب و دو‌ ق‌غ آرد برنج باید اضافه کنید ؛مقدار آرد برنج اینجوریه که مثلا اگر ۲ لیوان شیر دارید باید ۳ قاشق آرد برنج باشه یعنی از تعداد لیوان شیر یک قاشق بیشتر مقدار شکر و گلاب هم باهم برابره @Ashpazkhaney_man
مرغ سس_پرتقال اول از همه تکه های مرغ را با کمی نمک+فلفل+زعفران مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. در قابلمه یک عدد پیاز را رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید در حدی که پیاز کمی سبک شده ولی نباید تعییر رنگ دهد. سپس به دلخواه کره اضافه و وقتی کره ذوب شد تکه های مرغ مزه دار شده را روی پیاز بچینید و حرارت را ملایم و در قابلمه را ببندید تا مرغ آب بیندازد و با آب خودش پخته شود. وقتی مرغ آب انداخت میتونید دوباره مقداری زعفران دمکرده به مرغها اضافه کنید تا در نهایت خوشرنگ تری داشته باشید. هر از گاهی در قابلمه را بردارید و مرغ ها را پشت و رو کنید تا همه جای مرغ یکدست پخته و به تدریج طلایی شود. در پایان که آب مرغ کاملا کشیده و مرغ به روغن افتاد مدام مرغها را پشت و رو کنید تا طلایی شود. . من برای این تعداد مرغ حدود 3 لیوان آب پرتقال استفاده کردم. حتما خودتون در منزل آب پرتقال رو به صورت طبیعی استفاده کنید و مواظب باشید پوست نازک روی پره های پرتقال داخل آبمیوه نشه وگرنه مرغ تلخ میشه. اگه آب پرتقال از ابتدا اضافه بشه ممکنه باعث تلخی بشه. این سس باید غلیظ باشه بنابراین برای غلظت سس حتما پالپ پرتقال را به آب پرتقال اضافه کنید. مزه این سس به نوع پرتقال بستگی داره که شیرین باشه یا ترش مزه البته با اضافه کردن مقداری آبلیمو یا شکر میتونید طعم سس رو بنا به ذائقه خودتون تغییر بدید. . خوب حالا آب مرغها کشیده شده و مرغها سرخ و کمی طلایی شدن و نوبت اضافه کردن آب پرتقال هست،آب پرتقال رو هم اضافه و در قابلمه را ببندید و حرارت رو ملایم کنید تا آب پرتقال به خورد مرغ بره و آهسته بجوشه و سس غلیظ بشه. در اواسط کار سس رو بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه کنید و اگه دوست دارید سس ترش بشه کمی آبلیمو و اگه میخواید شیرین تر بشه کمی شکر اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد مرغ خوشمزه ما آماده ست😋👌❤ . میتونید آب پرتقال کمتری اضافه و مقداری آب به جای آن به مرغ اضافه کنید. هر چی آب پرتقال پالپ دار بیشتری به مرغ بیفزائید در نهایت سس شما غلیظ تر میشه. از آب پرتقالهای صنعتی استفاده نکنید. @Ashpazkhaney_man
مرغ و قارچ آرد ۲.۵ تا ۳ پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا ۱۰ دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد ۲.۵ پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. @Ashpazkhaney_man
21.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات خانگی🍫 مناسب مهمانی ها و دورهمی ها مواد لازم : گردو یا فندق بیسکوییت ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲ ق غ شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق غ نوتلا ۲ ق غ @Ashpazkhaney_man
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد فصل🥗 مواد لازم : کلم بنفش پیاز بنفش شوید تازه لبو پخته کشمش مایونز گردو نمک انار @Ashpazkhaney_man
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات داغ کافی شاپی☕️ مواد لازم : شکر ٢ ق غ پودر کاکائو ٢ ق غ شکلات تخته‌ای ۵٠ گرم نشاسته ذرت ١ ق غ شیر ٢ لیوان شیر @Ashpazkhaney_man