eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🧁 سه پیمونه شیر آرد سفید یکو یک چهارم پیمونه شکر یکو نیم پیمونه روغن یه سوم پیمونه کره پنجاه گرم گلاب نصف پیمونه زعفرون دم کرده به مقدار لازم اول از همه برای ده دقیقه آرد رو یکم با حرارت ملایم تفت میدیم تا رطوبتش بره و اصلا نیازی به تغییر رنگش نیست بعدش شیر، شکر و گلاب رو تو یه قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و شیر هم به دمای جوش برسه بعد زیرش رو خاموش میکنیم و تا به رنگ دلخواه برسیم بهش زعفرون دم کرده اضافه میکنیم و میذاریم تا سرد بشه. حالا آردی که تفت داده بودیم رو الک میکنیم و با روغن و کره تفت میدیم باز با حرارت ملایم تا آرد از خامی دربیاد احتیاجی به تغییر رنگ آرد نیست و کلا رنگ این حلوا باید روشن باشه فقط باید از خامی دربیاد بسه... آخرشم مخلوط شیر که سرد شده رو کم کم به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم و مدام و تند تند هم میزنیم تا حلوا گوله نشه خلاصه هی کم کم اضافه میکنیم و هی هم میزنیم تا حلوا شکل بگیره اینم دقت کنین که بافتش کلا خیلی لطیفه و نمیخواد انقد رو حرارت هم بزنین که مثل حلواهای دیگه بشه یکم که خودشو گرفت دیگه تمومه 🍽👩🏻‍🍳@Ashpazkhaney_man       
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوشیدنی شکلات داغ مواد لازم اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری چیپس شکلات ۵۰ گرم چوب دارچین 3_2 تکه عسل ۱ قاشق چای خوری شیر ۲ لیوان خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم. 2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. 3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد. 4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید. سایر نکات 1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید. 2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید. 3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید ولی استفاده از شکلات، هات چاکلت را خوشمزه و غلیظ میکند 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
حلوای گل سرخ از حلواهای خیییلی خوشمزه و میشه گفت یکی از خوشمزه ترین حلواهای بوتیکی هست. حلوای مدرن و بوتیکی که بی نهایت پر طرفداره . آرد ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ گلاب یک چهارم لیوان پودر گل محمدی (گل سرخ) ۳ ق غ پودر بادام یا پودر گردو ۴۰ گرم (۳ ق غ) پودر هل نصف ق چ اگر آرد سفید استفاده بشه در این حلوا بهتره رنگش تغییر نمی کنه در این صورت استفاده از ارد نونوایی موردی نداره . آرد رو الک کردم و روی حرارت رو به کم با حوصله تفت دادم حدودا ۳۰ دقیقه اما طوری که تغییر رنگ پیدا نکنه زیاد و فقط خامی آرد گرفته بشه . در این حلوا ارد نباید تغییر رنگ پیدا کنه تا خوش رنگ بمونه حلوا . بعد کره و روغن رو اضافه کردم . کره خوش طعم می کنه استفاده کنید و یا جاش می تونید روغن جاند هم بریزید این دو ترکیب عالی هست . میزان روغن معمولا در خلوا چشمی و تقریبی هست توجه کنید. پودر بادام ( و یا پودر گردو هم میشه ولی باز با پودر بادام رنگش بهتر میشه ) رو داخلش ریختم و یک کم روی حرارت تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و بالافاصله گلاب رو کم کم ریختم . به یک باره گلاب رو نریزید کم کم بریزید اگر دیدید کافیه زیاد نریزید تا شل نشه حلوا و بعد پودر قند الک شده و پودر گل محمدی و پودر هل رو اضافه کردن و همه رو با هم مخلوط کردم تا حلوا یکدست بشه . اگر خیلی سفت بود می تونید کمی گلاب و یا حتی روغن بریزید باز در ریختن احتیاط کنید که حلوا رو شل نکنید . این حلوا رو میتونید ساده و یا به صورت قالبی درست کنید . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و راحت بیرون میاد .داخل فریزر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . برای من حدودا نزدیک ۲۰ عدد شد. 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌍🌺🍃 🌺 ❇️ تقویم نجومی 🗓 دوشنبه 🔸 ۲۵ اردیبهشت / ثور ۱۴۰۲ 🔸‌ ۲۴ شوال ۱۴۴۴ 🔸 ‌۱۵ می ۲۰۲۳ 🌍🔭 🌓 امروز قمر در برج حمل است. ✔️ مناسب برای امور زیر است: ختنه نوزاد دیدار با رؤسا و مسئولین آغاز معالجه و درمان ⛔️ ممنوعات امور مربوط به نوشتن ادعیه و حرز بستن حرز برای اولین مرتبه @ mojarebat 🚘 مسافرت اکیدا انجام نشود و در صورت ضرورت، همراه صدقه باشد. 🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد. منظور مریضی است که امروز مریضیش شروع شود. 👶 زایمان مناسب نیست. 🌍🔭 👩‍❤️‍👨 مباشرت و انعقاد نطفه مباشرت برای سلامتی خوب و‌ فرزند آن بسیار مهربان و‌ نرم دل است. 💇‍♂ اصلاح سر و صورت باعث اصلاح امور است. 🩸 حجامت، خون دادن، فصد باعث دفع صفرا می‌شود. 🔵 ناخن گرفتن خوب است. قاری و حافظ قرآن گردد. 👕 بریدن پارچه خوب است. موجب برکت می‌شود. @ mojarebat 😴 تعبیر خواب طبق ایه ۲۵ سوره مبارکه "فرقان" است. یوم تشقق السماء بالغمام خواب بیننده را خصومتی یا گفتگویی ناشایست پیش آید، صدقه بدهد تا رفع گردد. ان شاءالله مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. 🌍🔭 📿 وقت استخاره از طلوع فجر تا طلوع آفتاب از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ از ساعت ۱۶ تا عشای آخر (وقت خوابیدن) 📿 ذکر روز دوشنبه یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه 📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه «یا لطیف» که موجب یافتن مال کثیر میگردد. 🌍🔭 ☀️ ️روز دوشنبه متعلق است به 💞 علیه‌السلام 💞 علیه‌السلام 🎁 اعمال نیک خود را در به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌍🔭 ⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان می‌یابد. 📚 @Ashpazkhaney_man 🌺 🔬🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو قیصی یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی گیلان👍🤩🥘 اگر طرفدار غذاهای شیرینی امتحانش کن مواد لازم فروارد یادتون نره ❤️ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خونه پنیر خامه ای درست کن😍😋 مواد لازم: سه لیتر شیر نه ق غ سرکه ی سفید (به ازای هرلیتر شیر سه ق غ سرکه) پنج ق غ شیر پنجاه گرم کره فروارد یادتون نره ❤️ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک آلبالو مواد لازم برای یک کیلو آلبالو آب 💧۳ لیوان شکر🍚 نصف لیوان نمک 🧂۱ ق م خ آبلیمو🍋 ۱ ق م خ 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید . می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید . من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌. کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۲ ق غ) پودر بادام ۴۵ گرم (حدودا نصف لیوان) نسکافه ۱ ق غ آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) مواد به دمای محیط برسه . پودر قند و آرد الک بشه . پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد . طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم . برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید ) سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم . 👈👈نکات : در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده . جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره . بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه . برای من ۲۵ عدد شیرینی شد. 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man