فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی قاتوق
🥳🥳🥳🥳
خورشت گیلانی بسیااااااار لذیذ و خوشمزه.
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
@Ashpazkhaney_man
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_بادمجان_مارپیچی
🥳🥳🥳🥳🥳
* 500 گرم گوشت چرخ کرده
* پیاز 2 عدد
*تخم مرغ 1 عدد
* 2 حبه سیر
* 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری
* جعفری
* بادمجان (بلند) 5 عدد
* نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل
قرمز، چاشنی کوفته
* برای سس: 1قاشق رب گوجه + 1 لیوان بزرگ آب گرم + نمک
1. ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
2. پیاز، جعفری و سیر را برای کوفته هایمان ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را در ظرفی ریخته و ورز دهید.
3. بادمجان ها را ریز خرد کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن روغن زیتون بریزید و با برس آن را پخش کنید. در فر 190 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
4. کوفته هایمان را روی سیخ پهن کنیم. بادمجان هایمان را روی آن بپیچیم.
5. کوفته هایمان را در سینی فر قرار میدهیم.
6. سس رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا
طلایی شه
@Ashpazkhaney_man
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😍😋
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شما دوستان صبح بخیر🌺
به این روز زیبا خوش آمدید
درود به آغاز دوباره ات
درود به بودن دوباره ات
درود به زندگی
امروز، یه روز شاد پُراز انرژیه🌷
لبخند بزن دوست من 😊
و با عشق به استقبال روز جدیدت برو
شروع امروزتون پر برکت
@Ashpazkhaney_man
🌎🌺🍃
🌺
❇️ تقویم نجومی
🗓 سه شنبه
🔺 ۲۳ خرداد / جوزا ۱۴۰۲
👈 ۲۴ ذی القعده ۱۴۴۴
👈 ۱۳ ژوئن ۲۰۲۳
🌎🔭👀
👶 زایمان
مناسب نیست
🤕 بیمار امروز زود خوب شود.
🚖 مسافرت
همراه صدقه انجام دهید.
🌎🔭👀
☪ اول ماه حریزان رومی
🌓 امروز قمر در برج حمل است.
✔️ برای امور زیر نیک است:
آغاز درمان
ختنه نوزاد
خرید لوازم
صید و شکار و دام گذاری
ارسال کالاهای تجاری
💑 مباشرت
برای سلامتی مفید است.
💇 اصلاح سر و صورت
باعث اصلاح امور است.
🩸حجامت، خون دادن، فصد و زالو انداختن
باعث دفع صفرا میشود.
✂️ ناخن گرفتن
روز مناسبی نیست. باید بر هلاکت خود بترسد.
👕 بریدن پارچه
روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید.
به روایتی آن لباس یا در آتش میسوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد.
خرید لباس اشکال ندارد.
کسانی که شغلشان خیاطی است میتوانند در روزهای خوب بُرش بزنند و در روزهای دیگر آن را تکمیل کنند.
🌎🔭👀
😴 تعبیر خواب
طبق آیه ۲۵ سوره مبارکه "فرقان "است.
﷽ یوم تشقق السماء بالغمام
خواب بیننده را خصومتی یا گفتگویی ناشایست پیش آید صدقه بدهد تا رفع گردد و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید.
🌎🔭👀
📿 وقت استخاره
از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲
از ساعت ۱۶ تاعشای آخر (وقت خوابیدن)
📿 ذکر روز سه شنبه
یا ارحم الراحمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح
۹۰۳ مرتبه «یا قابض» که موجب رسیدن به آرزوها میگردد.
☀️ امروز متعلق است به
#امام_سجاد علیهالسلام
#امام_باقر علیهالسلام
#امام_صادق علیهالسلام
اعمال نیک خود را پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌎🔭👀
⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم
از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان مییابد.
@Ashpazkhaney_man
🌺
🌎🌺🍃
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_کته_با_سس_گوجه
موادلازم:۵نفر
گوشت۴۰۰گرم
پیازدرشت۱عدد
سیب زمینی۱عدد
نمک۱ق چ خ
فلفل سیاه۱ ق م
فلفل قرمز۱ ق غ
زده تخم مرغ۱عدد
اردنخودچی۲ ق غ
🥫ترکیبات سس:
گوجه فرنگی ۸عدد
سیر۲ حبه
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🍚ترکیبات برنج
برنج ۴ پیمانه
نمک ۱ق چ خ
روغن۵ ق
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😍😋
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن
@Ashpazkhaney_man
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو
#پلو
برنج ۴ پیمانه🥣
رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢
دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗
.
برای مرغ🐓
سینه مرغ ۲ عدد🐥
خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻
پیاز داغ ۲ ق.غ😉
خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊
زرشک ۱ ق.غ🍇
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍
عرق بهار نارنج😋
کره و روغن🍯
.
اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗
برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊
.
برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥
کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛
تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉
وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥
.
راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقهای هست.🤗
ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅
که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋
خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍
در ضمن تهدیگ رشته پلو میتونه با تهدیگ ماکارونی رقابت کنه.😅
—————————————————————
در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده.
.
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش نگهداری و بافت سیر🧄
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😍😋
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن
@Ashpazkhaney_man