eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج ۴ پیمانه🥣 رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢 دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗 . برای مرغ🐓 سینه مرغ ۲ عدد🐥 خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻 پیاز داغ ۲ ق.غ😉 خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊 زرشک ۱ ق.غ🍇 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍 عرق بهار نارنج😋 کره و روغن🍯 . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗 برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊 . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥 کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛 تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉 وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥 . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقه‌ای هست.🤗 ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅 که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋 خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍 در ضمن ته‌دیگ رشته پلو میتونه با ته‌دیگ ماکارونی رقابت کنه.😅 ————————————————————— در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده. . @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم🔻 گوشت خام پیاز خیلی ریز خام کمی برنج پخته بلغور گندم طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمه‌های عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمه‌های عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن @Ashpazkhaney_man
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 نصف لیوان شکر داخل تابه کاراملایز کنید. رنگش که تغییر کرد و شکر ذوب شد، ۱/۴ لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید یکدست بشه. ۲ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان شیر، کمی وانیل، کمی مخلوط کنید با ۱۰ عدد بیسکویت پتی بور داخل مخلوط کن میکس کنید. اول کارامل داغ را داخل قالب ( ۱۵ سانتی ) بریزید و کمی بچرخونید. مایع کارامل روش بریزید روشو فویل بپیچید. داخل قابله آب بریزید و قالب داخلش بزارید ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزه. با چاقو تست کنید، اگر نچسبید از آب دربیارید و فویل را جدا کنید حداقل ۱ ساعت داخل یخچال بزارید. داخل ظرف سرو برگردونید و هر مدل که خواستید تزئین کنید. به مایع کاراملیتون میتونید ۲،۳ ق شکر هم اضافه کنید بینهایت خوشمزه و آسان هستش به راحتی از قالب جدا میشه @Ashpazkhaney_man
🧁 . 🔴 مواد لازم :👇 🔸تخم‌مرغ 3 عدد 🔸شکر یک لیوان 200 گرم 🔸آرد دو لیوان 300 گرم 🔸ماست سه چهارم لیوان 175 گرم 🔸روغن سه چهارم مواد 175 گرم 🔸بکینگ پودر دو قاشق چایخوری 5 گرم 🔸پودر هل یک نیم قاشق چایخوری 🔸گلاب دو قاشق غذاخوری 🔸عسل یک قاشق غذاخوری 🔸وانیل یک قاشق چایخوری 🔸بکینگ پودر دو قاشق چایخوری 🔸کنجد به میزان لازم . 🔴 طرز تهیه :👇 اول تخم مرغ و شکر رو خوب می‌زنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم بعد از آن عسل و ماست رو اضافه میکنیم و به مدت دو دقیقه با همزن میزنیم و حالا آردمون رو که با پودر هل و بکینگ پودر سه بار الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه میکنیم و با لیسک از یک جهت بصورت دورانی هم می زنیم و بعد داخل قالب مافین میریزیم و دو سوم کپسول هارو پر میکنیم با چاقوی چرب علامت +می‌زنیم و کنجد میپاشیم فر رو از قبل با دمای 200 گرم میکنیم کیک ها رو داخلش میذاریم یک ربع با این دما بمونه و بعد دما رو میاریم روی 180 یک ربع دیگه بمونه تا طلایی بشه اگر بعد از یک ربع طلایی نشده بود گریل رو روشن میکنیم. . 🔴 روش بدون فر : قابلمه رو خوب گرم میکنیم یه پایه مثل پایه گاناش که در تصویر میبنید یا الک وسطش میذاریم و کیک ها رو میذاریم داخلش، ده دقیقه دما شعله بالا باشه تا کیک پف کنه بعد شعله رو متوسط میکنیم تا کیک پخته و طلایی بشه. کیک بعد از یک ربع آماده هست. @Ashpazkhaney_man
🍒طرز تهیه ترشک آلبالو با آب نمک 🔻اول باید آلبالوها را تمیز کرده و بشویید. سپس آنها را در قابلمه بریزید و بر خلاف روش اول آب اضافه کنید. مقداری نمک بریزید روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت کاملا بپزد.برای ملس و کمی شیرین شدن می توانید نبات اضافه کنید. البته این به ذائقه شما و مزه‌ی خود آلبالو بستگی دارد که تا چه میزان ترش یا شیرین باشد. بعد از غلیظ شدن و پخت کامل ترشک شما آماده است. @Ashpazkhaney_man
🥞🍫پنکیک شکلاتی 🔸مواد لازم ▫️آرد سفید 1/5 فنجان ▫️پودر کاکائو نصف فنجان ▫️شکر 2 قاشق غذاخوری ▫️شیر 1/5 فنجان ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️پودر وانیل 1 قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ▫️نمک نصف قاشق چایخوری ▫️کره ذوب شده 2 قاشق چایخوری ▫️روغن یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم 🥞روش تهیه پنکیک آرد را الک کنید و سپس نمک، شکر، بکینگ پودر و پود کاکائو را نیز به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.اکنون کره را به روشی که پیش‌تر گفته شد، ذوب کنید.شیر، تخم مرغ و کره را در ظرفی مخلوط کنید و با همزمن برقی آنقدر بزنید که یک دست شود.اکنون آرد، شکر و… را به مایه اضافه نمایید و بهم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر مخلوط و یک دست گردد.ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و مقداری کره یا روغن درون آب بریزید. توجه داشته باشید که حرارت شعله باید ملایم باشد.مقداری از مایه را درون آن بریزید و صبر کنید تا یکطرف آن سرخ شود، سپس زیرورو نمایید. @Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا