9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رشته_پلو
#پلو
برنج ۴ پیمانه🥣
رشته پلویی ۲۰۰ گرم🥢
دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗
.
برای مرغ🐓
سینه مرغ ۲ عدد🐥
خلال بادام ۵۰ گرم✌🏻
پیاز داغ ۲ ق.غ😉
خلال پوست پرتقال ۲ ق.غ🍊
زرشک ۱ ق.غ🍇
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍
عرق بهار نارنج😋
کره و روغن🍯
.
اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود ۱۰ دقیقه)آبکش میکنید.🤗
برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊
.
برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥
کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛
تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉
وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه خاموشش کنید.🐥
.
راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقهای هست.🤗
ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅
که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋
خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍
در ضمن تهدیگ رشته پلو میتونه با تهدیگ ماکارونی رقابت کنه.😅
—————————————————————
در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده.
.
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش نگهداری و بافت سیر🧄
@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😍😋
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن
@Ashpazkhaney_man
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک دلمه
یه کیک ار نوع دلمش
@Ashpazkhaney_man
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_کارامل🥳🥳🥳🥳
نصف لیوان شکر داخل تابه کاراملایز کنید.
رنگش که تغییر کرد و شکر ذوب شد، ۱/۴ لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید یکدست بشه.
۲ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان شیر، کمی وانیل، کمی مخلوط کنید
با ۱۰ عدد بیسکویت پتی بور داخل مخلوط کن میکس کنید.
اول کارامل داغ را داخل قالب ( ۱۵ سانتی ) بریزید و کمی بچرخونید.
مایع کارامل روش بریزید
روشو فویل بپیچید.
داخل قابله آب بریزید و قالب داخلش بزارید
۱ ساعت با حرارت ملایم بپزه.
با چاقو تست کنید، اگر نچسبید از آب دربیارید و فویل را جدا کنید
حداقل ۱ ساعت داخل یخچال بزارید.
داخل ظرف سرو برگردونید و هر مدل که خواستید تزئین کنید.
به مایع کاراملیتون میتونید ۲،۳ ق شکر هم اضافه کنید
بینهایت خوشمزه و آسان هستش
به راحتی از قالب جدا میشه
@Ashpazkhaney_man
#کیک_یزدی🧁
.
🔴 مواد لازم :👇
🔸تخممرغ 3 عدد
🔸شکر یک لیوان 200 گرم
🔸آرد دو لیوان 300 گرم
🔸ماست سه چهارم لیوان 175 گرم
🔸روغن سه چهارم مواد 175 گرم
🔸بکینگ پودر دو قاشق چایخوری 5 گرم
🔸پودر هل یک نیم قاشق چایخوری
🔸گلاب دو قاشق غذاخوری
🔸عسل یک قاشق غذاخوری
🔸وانیل یک قاشق چایخوری
🔸بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
🔸کنجد به میزان لازم
.
🔴 طرز تهیه :👇
اول تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم بعد از آن عسل و ماست رو اضافه میکنیم و به مدت دو دقیقه با همزن میزنیم و حالا آردمون رو که با پودر هل و بکینگ پودر سه بار الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه میکنیم و با لیسک از یک جهت بصورت دورانی هم می زنیم و بعد داخل قالب مافین میریزیم و دو سوم کپسول هارو پر میکنیم با چاقوی چرب علامت +میزنیم و کنجد میپاشیم
فر رو از قبل با دمای 200 گرم میکنیم کیک ها رو داخلش میذاریم یک ربع با این دما بمونه و بعد دما رو میاریم روی 180 یک ربع دیگه بمونه تا طلایی بشه اگر بعد از یک ربع طلایی نشده بود گریل رو روشن میکنیم.
.
🔴 روش بدون فر :
قابلمه رو خوب گرم میکنیم یه پایه مثل پایه گاناش که در تصویر میبنید یا الک وسطش میذاریم و کیک ها رو میذاریم داخلش، ده دقیقه دما شعله بالا باشه تا کیک پف کنه بعد شعله رو متوسط میکنیم تا کیک پخته و طلایی بشه. کیک بعد از یک ربع آماده هست.
@Ashpazkhaney_man
🍒طرز تهیه ترشک آلبالو با آب نمک
🔻اول باید آلبالوها را تمیز کرده و بشویید. سپس آنها را در قابلمه بریزید و بر خلاف روش اول آب اضافه کنید. مقداری نمک بریزید روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت کاملا بپزد.برای ملس و کمی شیرین شدن می توانید نبات اضافه کنید. البته این به ذائقه شما و مزهی خود آلبالو بستگی دارد که تا چه میزان ترش یا شیرین باشد. بعد از غلیظ شدن و پخت کامل ترشک شما آماده است.
@Ashpazkhaney_man
🥞🍫پنکیک شکلاتی
🔸مواد لازم
▫️آرد سفید 1/5 فنجان
▫️پودر کاکائو نصف فنجان
▫️شکر 2 قاشق غذاخوری
▫️شیر 1/5 فنجان
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️پودر وانیل 1 قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
▫️نمک نصف قاشق چایخوری
▫️کره ذوب شده 2 قاشق چایخوری
▫️روغن یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم
🥞روش تهیه پنکیک
آرد را الک کنید و سپس نمک، شکر، بکینگ پودر و پود کاکائو را نیز به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.اکنون کره را به روشی که پیشتر گفته شد، ذوب کنید.شیر، تخم مرغ و کره را در ظرفی مخلوط کنید و با همزمن برقی آنقدر بزنید که یک دست شود.اکنون آرد، شکر و… را به مایه اضافه نمایید و بهم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر مخلوط و یک دست گردد.ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و مقداری کره یا روغن درون آب بریزید. توجه داشته باشید که حرارت شعله باید ملایم باشد.مقداری از مایه را درون آن بریزید و صبر کنید تا یکطرف آن سرخ شود، سپس زیرورو نمایید.
@Ashpazkhaney_man