eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کیک کافیشاپی نسکافه ای راحت و خوشمزه با یه بافت پنبه ای و طعم همه پسند آوردم براتون🥹🧁 مواد لازم برای کیک نسکافه ای تخم مرغ۳عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شیر گرم۲۸گرم نسکافه گلد یا کلاسیک یک دوم قاشق چایخوری آرد۱۲۰گرم پودر کاکائو یک قاشق چایخوری بکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری نکته هم زدن تخم مرغ ده دقیقه تا کاملا حجم بگیره و کیکتون نرم و پف دار بشه بعد از این مرحله مواد دیگه رو خیلی آرام هم بزنید که پف تخم مرغ نخوابه مواد را در قالب ۲۰سانتی که کفش را کاغذ روغنی انداختیم میریزیم نیازی به چرب کردن قالب نیست در فر به مدت ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه یا بیشتر تا زمانی که به سیخ چوبی تمیز در بیاد مواد لازم برای فیلینگ و خامه کشی به ۶۰۰گرم خامه قنادی ،یک قاشق غذاخوری نسکافه گلد که کاملا پودر باشد را اضافه کنید و فرم دهید .اگر نسکافه شما دونه درشت با ۲قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به خامه اضافه کنیدوبعد فرم دهید برای وسط کیک میتونین از پرک بادوم هم استفاده کنید ماسوره استفاده شده۶Bبود فوروارد یادتون نره @Ashpazkhaney_man
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این خوشمزه‌تر نداریم دیگه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین محشررره ساقه طلایی ۲بسته گردو ۵۰گرم شکر ۱۰۰گرم پودر کاکائو ۳۰گرم کره آب شده ۷۰گرم آب ولرم ۱۲۰گرم وانیل نصف ق چ شکلات تخته ای ۶۰گرم خامه همه دمای محیط ۶۰گرم . به ساقه طلایی های تکه شده گردو اضافه کنید حالا شکرو با پودر کاکائو و آب مخلوط کنید بزارید روی حرارت کم ۵دقیقه جوش بزنه بعد بهش کره و وانیل رو اضافه کنید وبزارید خنک بشه روی ساقه طلایی ها بریزید خوب فشرده کنید و بریزید داخل قالب یک ساعت یخچال استراحت کنه بعد یک ساعت خامه رو بزارید روی حرارت کم بجوش که اومد از روی حرارت خارج کنید و شکلات تخته ای ها رو بهش اضافه کنید هم بزنید و روی کیک بریزید و بزارید یخچال ۴ساعت استراحت کنه نوش جان ‌ ‌@Ashpazkhaney_man
از این ۶ شخصیت سمے فرار ڪن بدبین ها: شمارو از اهدافتون دور میڪنن تعارف ڪن ها: تعارف الڪے میڪنن و شمارو معذب میڪنن انرژے خور ها: ڪارے میڪنن بے دلیل غمگین باشی قربانے ها: همه رو به بخاطر بدشانسے سرزنش میڪنن ڪنترل ڪننده ها: میخوان همه تصمیم ها رو خودشون بگیرن انتقاد ڪن ها: از همه چیز انتقاد میڪنن ڪارے میڪنن فڪر ڪنے نمیتونے هیچ ڪارے انجام بدی @Ashpazkhaney_man
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملا کوکو سیب زمینی شکم پره که به نظر من خیلی بهتر بود پنیرم میداشت ولی کسی به نظر من کاری نداشت ولی شما به حرفم گوش کنید و پنیرم بریزید.. خیلی خفن تر میشه ‌@Ashpazkhaney_man
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•• طرز تهیه چلو گوشت 🥩 اول به گوشتم که داخل روغن سرخ کردم فقط زردچوبه و‌فلفل سیاه زدم و با پیاز و سیر ونصف استکان اب جوش داخل زودپز گذاشتم که دو‌ساعت بپزه بعد دو ساعت داخل زود پز بهش نمک زدمو گذاشتم یک ساعت دیگه هم بپزه و تقریبا ۲۰ دقیقه اخر بهش زعفرون و کمی اب لیموی تازه هم زدم و تقریبا یک ربع تا ده دقیقه با در باز گذاشتم بجوشه تا یکم اب گوشت غلیط بشه . قابلمه برنج حتما باید بزرگ باشه تا برنج برای قد کشیدن جا داشته باشه اگر برنج رو‌ زودتر ابکش کردین یک ساعت و‌نیم به سرو شام یکم‌اب و‌روغن بزنید اول در حد ده دقیقه شعله رو‌یکم‌زیاد کنید که دم بالا بیاره بعد روی شعله کم بزارین یک ساعت و ربع یا یه کوچلو بیشتر دم بکشه ‌@Ashpazkhaney_man
تخم مرغ 3عدد، آرد 1و 1/4 پيمانه، شکر 3/4 پيمانه، ماست شيرين1 پيمانه، روغن نصف پيمانه، بكينگ پودر 1ق غ وانيل يا هل 1ق چ آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الک كنيد، تخم مرغ و وانيل يا پودر هل و شكر را خوب با همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و رد انتها آرد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و با ليسک (كفگيرچوبی) هم بزنيد، در حدی كه مخلوط شود، زياد هم نزنيد كه پف كيک از بين می رود، دستگاه بیسكوئيت ساز یا اسنک ساز را گرم و كمی چرب كنيد كمی از مواد را بريزيد و در آن را ببنديد تا پخته شود. ‌‌@Ashpazkhaney_man
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت🥳🥳🥳 اگر خواستی برای ۴ نفر درستش کنی ۳۰۰ گرم کوشت چرخ کرده ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۵۰ گرم قارچ نصف فلفل دلمه ای متوسط ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ۱ عدد تخم مرغ ادویه : نمک ، زردچوبه ، پودر تخم گشنیز ، فلفل پاپریکا @Ashpazkhaney_man
موفقیت یعنی آنطور که دل خودتان می خواهد زندگی کنید؛ کاری که خودتان دوستش دارید را انجام دهید؛ آدمی که خودتان دوستش دارید را دوست بدارید؛ لباسی که خودتان می پسندید را به تن کنید؛ در راهی که خودتان انتخاب کردید قدم بردارید.. به تعبیری با تمام تاسف ما بیشتر می پسندیم که خوشبخت نباشیم اما دیگران ما را خوشبخت بدانند تا این که خوشبخت باشیم اما دیگران ما را بدبخت بدانند... 👤آنتونی رابینز @Ashpazkhaney_man
فینگر فود اسپرینگ رول ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو‌میزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمی‌داریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین. @Ashpazkhaney_man
مواد لازم: 2عدد تخم مرغ 2لیوان شیر 1استکان آب ماست یا ماست(85 گرم) 3قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق مربا خوری سرصاف نمک 2پاکت بگینک پودر (20گرم یا5 قاشق چای خوری) 2لیوان آرد طرز تهیه: همه مواد را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا قوام آن از قوام مایه کیک کمی شل تر شود.در اولین بار تابه تفلون را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به کم گرم کنید یک ملاقه از مایه پنکک در تابه بریزید و دو طرف آن را بپزید و سرخ کنید ولی برای سرخ کردن کرپ های بعدی نیازی به چرب کردن تابه نیست.در هر مرتبه یک ملاقه از مایه در تابه بریزید و با دست تابه را تکان دهید و بچرخانید تا مایه کرپ را در تابه پخش کنید تا نازک شود و وقتی یک طرف آن سرخ شد با لیسک یا کفگیر برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود .نوش جان نکته:میتونید برای صبحانه از مقداری شکر بنا به ذائقه تون استفاده کنید و یا این که میتوانید کرپ را با عسل و مربا سرو کنید. @Ashpazkhaney_man