فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون
این معجون طعمش با بیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍حتمااا امتحانش کن👇🏻
🟡مواد لازم :
بستنی
موز
خامه
گردو
برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل)
✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا
قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
👨🍳@Ashpazkhaney_man
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی سوخاری😍😋
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
🍔🥗@Ashpazkhaney_man
May 11
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله رولی
هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه
نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه
کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال
بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین
.
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک)
کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
(اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین)
👨🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده بگیرید
خیلی سریع و راحت دسرهای خوشمزه درست کنید 😍👌
👨🍳@Ashpazkhaney_man
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی توپی با گوشت
مواد لازم: ( برای 4_3 نفر)
250گرم گوشت گوساله چرخ شده
2قاشق غذاخوری روغن مایع
2 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز سیوری
1عدد فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد گوجه فرنگی پوره شده
نمک ، فلفل سیاه
4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط
1مشت پنیر پیتزا
1 قاشق مربا خوری کره
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید
👨🍳@Ashpazkhaney_man
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزئین خیار😍😁👍🥒🥒
.@Ashpazkhaney_man
#چیز_کیک_تک_نفره
مواد زیرین چیز کیک
دوبسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلای(دویست گرم)
کره صد گرم
بیسکویت رو داخل غذا ساز بریزید وبزنید تا پودر بشه غذا ساز هم ندارید اشکال نداره تو یک نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه یا هرچیزی که دم دستتون بود اینقدر بزنید تو سروکله اش 😄 سپس کره آب شده رو اضافه وخوب مخلوط کنید. وبریزید تو قالب یا کپسول های کاغذی باگوشت کوب یا ته استکان خوب فشار دهید تا یک دست وفشرده شه وبه مدت نیم ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره وسفت شه
میشه بجای بیسکویت از کیک شگلاتی استفاده کنید من بیشتر با کیک دوست دارم 😋بچه هام با بیسکویت 🙄
مواد میانی
پنیر خامه ای دویست گرم
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته شده دویست گرم
آب یا آب میوه آناناس یک لیوان من از آب میوه آناناس استفاده کردم
پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین رو روی آب میوه میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم بیشتر از سی ثانیه داخل ماکروفر نباشه میجوشه وسر میره وقتی روان شد بزارید سرد شه اما نبنده
خامه فرم گرفته وپنیر خامه ای اسپونی رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو بیسکویتها بریزید وروشو صاف کنید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه
مواد بالایی 👈ژله؛ از هر بسته نصفش استفاده کردم وبا یک لیوان آب رقیق کردم
تا مواد پنیری میبنده ژله رو طبق دستور آماده کنید من از ژله انار وپرتقال استفاده کردم وبزارید کاملا سرد شه اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد وبزارید یخچال تا کاملا ببنده
عزیزانی که از خامه صبحانه استفاده میکنن باید نصف لیوان شکر به خامه وپنیر بزنن حتماا به این نکته توجه کنید
من چون از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم وشیرین هستش از شکر استفاده نکردم
عزیزان این دستور رو میتونید تو قالبهای دیگه هم درست کنید مثل کمربندی یا پیرکس عزیزان لازم نیست کپسول کاغذی یا قالب رو چرب کنید
آگه میخواید با کیک درست کنید کیک نباید خرد بشه باید تکه ای باشه وته قالبی بزارید وبقیه مثل دستور
اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید نمیخواد فرم بدید
👨🍳@Ashpazkhaney_man
#کلوچه_شور
مواد لازم:
۱) ۲۵۰ گرم کره ی به دمای اتاق رسیده
۲) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۳) یک ق.غ سرکه
۴) یک ق.غ شکر
۵) یک ق.م نمک
۶) یک دسته شوید
۷) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۸) آرد به میزان کافی ( نزدیک ۳ لیوان )
مواد روش :
۱) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ
۲) کنجد
طرز تهیه :
برای خمیر به غیر از آرد ، شوید ، بکینگ پودر مابقی مواد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید بکینگ پودر رو هم اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید شوید خردشده رو به خمیر اضافه کنید ورز بدید خمیر رو بین دو کاغذروغنی قرار بدید خمیر رو با دست باز کنید ولی خیلی نازک نکنید خمیر باز شده رو به شکل مستطیل ببرید سفیده ی تخم مرغی که جدا کردید با چنگال بزنید باز کنید با فرچه روی خمیر بمالید روش کنجد بپاشید خمیر رو با چاقو به شکل مستطیل ببرید داخل سینی چرب شده ی فر بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تا روش برشته بشه بپزید .
👨🍳@Ashpazkhaney_man
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #چیز_کیک_اسپانیایی 😍😋
چیز کیک اسپانیایی یا سن سباستین چیز کیک یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین و جذاب ترین کیک هایی هست که میشه درست کرد و تو یه عصر قشنگ بهاری در کنار یه لیوان چای نوش جون کرد😍
موادی که لازم داریم:
پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
خامه صبحانه ۲ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
قبل از نوش جان کردن کیک حتما ۵_۶ ساعت داخل یخچال بمونه همونطور که گفتم میشه با مربا مارمالاد یا حتی شکلات صبحانه و سس شکلات سرو کنید این چیزکیک رو
برای سس توت فرنگی:
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
اسانس توت فرنگی
پودر ژله توت فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ ق غ
پوره توت فرنگی یک پیمانه(میتونین حذف کنید و اسانس بیشتر بریزین)
مواد رو مخلوط کنین روی حرارت متوسط هم بزنین تا به غلظت شربت برسه این سس بعد از سرد شدن غلیظ میشه پس نزارین زیاد روی حرارت باشه و حتما حرارت متوسط باشه تا طعم خامی آرد ذرت گرفته بشه.
@Ashpazkhaney_man
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کلوچه_رژیمی 😍😋
تو پونزده دقیقه بدون شکر و روغن داخل تابه کلوچه ی خوشمزه و مقوی درست کن😍😋
واسه تغذیه ی مدارس بچه ها بهترین گزینست😍
🔻مواد لازم👇
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
شیره ی انگور یا خرما : ۱/۳ لیوان
ارده : ۱/۳ لیوان
آرد قنادی : ۱ لیوان
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
✅️ سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید زرده بمونه واسه رومال.
✅اگه مواد چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید.
✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید.
✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن.
✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست.
✅️خنک که شد از تابه جدا کنید.
✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع .
✅️برای تزیین میتونید از خلال بادام یا کنجد استفاده کنید.
@Ashpazkhaney_man
#رولت_گوشت_ و_مرغ
مواد لازم رولت گوشت و مرغ:
چرخکرده مرغ،چرخکرده گوشت پیاز،فلفل دلمه ادویه(زردچوبه_فلفل سیاه_زعفرون_پودر گشنیز_فلفل پاپریکا_سماق) و نمک،رب گوجه
آرد نخودچی،کره
اول گوشت مرغ رو هر قسمتی که دوس دارین به همراه پیازچرخ میکنیم و بهش زعفرون دم کرده و نمک و پودر پاپریکا اضافه کرده و اجازه میدیم تو یخچال استراحت کنه ،
بعد به گوشت چرخکرده پیاز رنده شده و فلفل دلمه رنده شده و نمک و ادویه و یه قاشق آرد نخودچی و پودر گشنیز و سماق میزنیم و خوب ورز میدیم،بعد یه مشما فریزریا کاغذ روغنی رو باز کرده و پهن میکنیم و اول گوشت چرخکرده رو روش پهن میکنیم و بعد مرغ رو، روی گوشت به فاصله نیم سانت از لبه گوشت پهن میکنیم و رول میکنیم و میذاریم چند ساعتی تو یخچال خودشو بگیره درون سینی فر(بدون فر روی گاز با تابه هم میشه) رولت و بزارید کره آب شده رو با آب زعفران روی رولت بریزید(کم نریزید مقدارش زیاد باشه خوشمزتر میشه) ورقه آلومینیومی و بکشید درجه ۱۴۰ بزارید تا بپزه
جدا یه پیاز رنده شده رو تفت میدیم و بهش دو قاشق رب گوجه میزنیم و خوب تفت میدیم.رنگ رب که باز شد دو سه لیوان اب بریزین (میتونید گالینابلانکا همون عصاره گوشت و مرغ هم اضافه کنید)کمی زعفرون و کره بریزید موقع سرو کنار رولت بزارید
@Ashpazkhaney_man