eitaa logo
آشپزخانه ی من
1هزار دنبال‌کننده
905 عکس
3هزار ویدیو
0 فایل
آشپزی یک هنره کدبانوی هنرمند خونه ات باش آموزش انواع غذا ،دسر ، کیک ،شیرینی ،ژله ، مربا ، ترشی #تبلیغات_ارزان پست آخر شبانه ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @selena32
مشاهده در ایتا
دانلود
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ۵۰۰ گرم انجیر خشک ۴/۵ فنجان آب ۳ فنجان شکر ۱/۲ آب یک عدد لیمو ۱ فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. ‌‌◍⃟🎂🍃@Ashpazkhaney_man࿇༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
😍😍 🍜طرز تهیه شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید. بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش مخلوط کنید ‌‌◍⃟🎂🍃 @Ashpazkhaney_man࿇༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
🍗 😋 برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان باگت🍃👇 🔸نان ‌های باقی‌مانده در طول هفته را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و توى سينى بزاريد،و جلوى بخارى يا روى شوفاژ قرار بديد 🔸و بعد از خشك شدن اسياب كنيد براى شنيسل عاليه😋 ‌‌◍⃟🎂🍃@Ashpazkhaney_man ࿇༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘 ‌‌◍⃟🎂🍃@Ashpazkhaney_man ࿇༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
🌍🌺🍃 🌺 ❇️تقویم نجومی 🗓چهارشنبه 🔸۶ اردیبهشت/ثور۱۴۰۲ 🔸۵ شوال۱۴۴۴ 🔸۲۶ آوریل۲۰۲۳ 🌍🔭👀 💠مناسبت‌های دینی ⚔حرکت سپاه امیرالمومنین علیه‌السلام به سوی صفین "۳۶هجری." 🌴ورود مسلم بن عقیل به کوفه "۶۰ هجری" 🌍🔭👀 🌗امروز قمر در برج سرطان است. ✔️روز مناسبی برای امور زیر است: کشاورزی کندن چاه و کانال خطاطی ⛔️ممنوعات امور مربوط به ادعیه و حرز دیدارها قسم دروغ 🌍🔭👀 🚗مسافرت ⛔️خوب نیست و در صورت ضرورت همراه با صدقه باشد. 👶زایمان ✔️مناسب و نوزاد حالش خوب است. 🌍🔭👀 💑انعقاد نطفه ✔️فرزند از علماء شود. ان شاءالله 🩸حجامت، خون دادن و فصد ⛔️باعث زردی رنگ شود. 💇‍♂💇اصلاح سر و صورت ✔️باعث سرور و شادی میشود. ✂️ناخن گرفتن ⛔️مناسب نیست و باعث بداخلاقی میشود. 👕👚بریدن پارچه ✔️مناسب است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود. ان شاءالله 🌍🔭👀 😴تعبیر خواب طبق آیه ۶ سوره مبارکه "انعام" است. ﷽ الم یروا کم اهلکنا من قبلهم خواب بیننده اندک آزردگی ببیند صدقه بدهد تا رفع شود. ان شاءالله مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. 🌍🔭👀 📿وقت استخاره از طلوع آفتاب تا ساعت۱۲ ظهر از ساعت ۱۶ تا عشای آخر(وقت خوابیدن) 📿ذکر روز چهارشنبه یا حیّ یا قیّوم۱۰۰ مرتبه 📿ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه «یا متعال» که موجب عزّت در دین میگردد. 🌍🔭👀 ☀️امروز متعلق است به 💞 علیه‌السلام 💞 علیه‌السلام 💞 علیه‌السلام 💞 علیه‌السلام سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 🌍🔭👀 ⏳ مدت زمان اعتبار این تقویم از اذان صبح آغاز و اذان صبح روز بعد پایان می‌یابد. 🌺 🌍🌺🍃@Ashpazkhaney_man
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌◍⃟🎂🍃@Ashpazkhaney_man ࿇༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
🍘 😋 🔸نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم ‌‌◍⃟🎂🍃 @Ashpazkhaney_man༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌◍⃟🎂🍃 @Ashpazkhaney_man༅══‎═‎𖣔༅ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 این بستنی خیلی راحت درست میشه و از بازاریشم خوشمزه تره حتما امتحانش کنید مطمئنا عاشقش میشید😋😍 شیر پرچرب یا محلی ۱ لیتر شکر ۳۰۰ گرم ثعلب ۲ ق چ (۵ گرم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (دلخواه) گلاب ۱/۳ لیوان وانیل و زعفران به میزان لازم طرز تهیه شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید. شیر رو روی حرارت بزارید و موقعی که شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم‌ کم اضافه کنید و هم بزنید. ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. گلاب و خامه گرم شده رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. اگه میخواید بستنی دو رنگ داشته باشید مواد رو به ۲ قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت وانیل و به قسمت دیگر زعفران اضافه کنید. وقتی به دمای محیط رسید توی فریزر بزارید. بعد از حدود ۲ ساعت میبینید اطرافش یخ زده، با همزن دستی یا برقی هر کدوم از اونها رو هم بزنید تا یکدست بشه و دوباره تو فریزر بزارید. هر نیم یاعت از فریزر خارج کنید و هم بزنید. بعد از ۴-۵ بار میبینید که به شکل بستنی آب شده در میاد. الان دیگه پایه بستنی آماده ست. یه قالب ۲۰*۳۰ رو با آب مرطوب کنید و توش مشما پهن کنید. بستنی ها رو توی قالب بریزید و دوباره چند ساعت بزارید فریزر تا خودشو بگیره. بعد از اینکه بستنی سفت شد روش نون بستنی بزارید و از قالب خارج کنید سمت دیگه هم نون بستنی بزارید و به سایز دلخواه برش بدید. @Ashpazkhaney_man
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 این کیک یه گزینه عالی برا مهمونیا و مناسبتها هم میتونه باشه چون خیلی زود حاضر میشه😍 مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: نصف ق چ شکر: نصف لیوان گلاب: ۱ ق غ روغن مایع: نصف لیوان شیر: نصف لیوان آرد: ۱ لیوان سر پُر بکینگ پودر: ۱ ق م ✅طرز تهیه:تخم مرغ +وانیل وشکر وبا همزن دستی هم بزنین تا کشدار وکرم رنگ بشه گلاب روغن مایع و شیرو اضافه کنین چن ثانیه هم بزنین در آخرم آرد و بکینگ پودر رو الک کنین هم بزنین مواد یکدست بشه داخل لیوان های کاغذی رو تا نصف پر کنین در قابلمه ای که ۱۵ دقیقه قبل تر رینک یا قالب گذاشتین گرم بشه یکی یکی لیوان هارو قرار بدین در قابلمه دم کنی بزارین حدود ۳۰-۴۰ دقیقه رو حرارت ملایم زمان بدین بپزه بعد پخت با سیخ چوبی امتحان کنین اگه نچسبید حاضره👌 با انواع شکلات وترافل خوراکی یا پودر پسته تزئین کنین.. ✅اگر از لیوان شیشه ای استفاده کردین کامل چرب کنین... ✅حتما در قابلمه دم کنی بزارین... ✅به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان بدین تا کیک بپزه... ✅نیازی به شعله پخش کن نیست... ✅نیازی به چرب کردن لیوان کاغذی نیست... ✅حتما نصف لیوان هارو خالی بزارین تا بعد پف کردن حین پخت سر ریز نشه. @Ashpazkhaney_man
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
🍘 😋 یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم . مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین . باماهمراه باشید ❁🍟🥦🍔 👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• گز خونگی اقتصادی و خوشمزه 🤍 .👨‍🍳@Ashpazkhaney_man
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲