#باتر_چيكن
✍️سينه مرغ تيكه شده
زنجبیل دو قاشق م
سیر دوقاشق م رنده شده
ماست چکیده یک لیوان
رب گوجه
پودر فلفل قرمز وسیاه یک قاشق م پودرتخم گشنیز یک قاشق
هل ٢عدد درسته
فلفل قرمز خشك وسیاه ۴عدد درسته
پودر گراماسالا دو قاشق غ
خامه نصف ليوان
✍️طرزتهيه
اول همه #ادويجات را مخلوط میکنیم بعد دو عدد پیاز خلال کرده در کره طلایی میکنیم و رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم و سير رنده شده بهش اضافه ميكنيم و ادويجات رو ميريزيم و تفت ميديم تا عطرش بلند شود و يك ليوان ماست ميريزيم و ۲لیوان اب میریزیم و تا قل بخورد و سينه مرغ تيكه شده از قبل كمي سرخ شده بهش اضافه كرده و تا مرغها پخته شود در اخر نصف ليوان خامه میریزیم مدت ۵دقیقه قل بخوره بعد توی ظرف میکشیم کمی گشنیز تازه وفلفل سبز روی خورش میریزم
✅پودر گراماسالا از #عطاري تهيه كنيد
🎀@Ashpazkhaney_man 🎀
#سالاد_سیب_زمینی
کافیه مقداری از مواد پخته و یا آب پز بشن...
سیب زمینی آب پز شده و نگینی خورد شده،لوبیا چیتی پخته شده،پیازچه خورد شده(چون دوست نداریم نریختم ولی داخل رسپی اصلیش هست)،خیاشور نگینی،هویج پخته و نگینی خورد شده،ذرت و نخود فرنگی هم دلخواهه،شوید تازه یا خشک ۱قاشق غذاخوری،نمک و فلفل سیاه رو خوب مخلوط کردم...
برای تهیه #سس ۵قاشق ماست رو با ۱قاشق غذاخوری سس مایونز ،نمک و فلفل،۱قاشق غذاخوری لیموترش تازه مخلوط و داخل مواد ریختم،۱ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد داخل ظرف سرو ریختم...
🎀 @Ashpazkhaney_man
#وافل😋
✍٢ ليوان ارد
٢ عدد تخم مرغ
٥ ق غذاخوري شكر
٢ ق مرباخوري بكينگ پودر
يك سوم ليوان روغن
يك و نيم ليوان شير
وانيل يا هر اسانس ديگه اي ( سه قطره ، وانيل اگه پودري بود نوك قاشق چايخوري ) من از اسانس پرتقال استفاده كردم
همه ي مواد رو با هم مخلوط و با همزن دستي ميزنيم تا يكدست بشه قالب رو چرب كرده و داخل فر از قبل گرم شده ميريزيم و ٢٠ دقيقه داخل فر ٢٠٠ درجه ميزاريم (ميتونيد توو دستگاه وافل ساز درست كنيد ولي من توو قالب وافل درست كردم)
@Ashpazkhaney_man
#خورشت_مرغ_و_آلو
✍اول یک سر پیاز رو ریز کنید بعد خوب تفت بدید وبعد زردچوبه وادوبه ی مرغ رو بریزید وسپس مرغ رو اضافه کنید خوب تفت که دادید رب گوجه رو بریزید ووقتی خوش رنگ شد نمک وفلفل رو ریخته ودر اخر اب رو اضافه کنید وبزارید خوب پخته شود وابش کم بشه بیست دقیه اخر آلو ها رو بربزید وبزارید بپزه وبعد سرو کنید
@Ashpazkhaney_man
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ این خوشمزه😍😋
بهترین روش برای پخت سینه مرغ
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
نوووش جاااان 😍
.
.
.
╔══◇🍔ೋ
@Ashpazkhaney_man
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی کتلتی بدون فر🍪
پارت اول
.
.
.
╔══◇🍔ೋ
@Ashpazkhaney_man
ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شیرینی_ناپلئونی 😍😋
درست کردن خمیر هزار لا سخته یعنی مراحل خیلی زیادی داره و زمان بر ولی الان خدایی خیلی راحت شد و آماده دارن و سوپری ها هم دارن حالا هر مارکی
به دو قلم مواد نیاز داریم
یه بسته خمیر هزار لا هر مارکی شد
و حدود ٢۵٠ گررم خامه قنادی
خمیر و بزارید هم دمای محیط بشه آروم روی صفحه کار باز کنید و بعد به سایز دلخواه برش بزنید و روی سینی فر که کفش کاغذ روغنی گذاشتید بچینید اون کناره های خمیر هم بزارید که بعد پودر کنید برای روی شیرینی و بزارید تو فر با دمای ٢٠٠درجه به مدت نیم ساعت
بعد که خنک شد خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره ( از فریزر خارج کنید یخش که باز شد و نرم شد اول با دور کند بزنید یکدست بشه بعد با دور تند انقدر بزنید تا مثل فیلم سفت بشه) بعد بریزید تو قیف یکبار مصرف نوکش رو قیچی کنید
حالا روش شیرینی ها که کمی پوک میشه و شکننده اس رو با چند ضربه کوچیک بزنید تا خرد بشه و یکدست (نگه دارید برای روش) بعد از وسط دو قسمت کنید
در آخر یه لایه بردارید روش خامه بزنید لایه ی بعدی رو بزارید و فیکس کنید و دوباره خامه و یه لایه شیرینی دیگه ( سه لایه کنید) در آخر روی شیرینی کمی خامه بزنید و بعد خرده های شیرینی رو بریزید روش
به همین سادگی خوشمزه ترین شیرینی خامه ای رو خواهید داشت 😍😍
براحتی تو فر دستساز میتونید درست کنید
@Ashpazkhaney_man