eitaa logo
آسمانی ها
689 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.8هزار ویدیو
19 فایل
مجموعه مدارس آسمانی https://eitaa.com/joinchat/3224633438Cc4fff994f1 آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی ..... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 نکات کلیدی برای تکریم شخصیت کودک 1⃣ به کودک سلام کنیم. 2⃣ او را با واژه‌های زیبا و محبت آمیز خطاب کنیم. 3⃣ وقتی کودک وارد جمعی می‌شود، به احترام او بایستیم و حتی به استقبال وی برویم. 4⃣ عیب‌ها و اشکالاتش را در حضور دیگران بیان نکنیم. 5⃣ از ویژگی‌های مثبت او خصوصا در حضور دیگران تعریف کنیم. 6⃣ در بازی کودکان مشارکت کنیم.
اینجا کسی به غیر تو مارا محل نداد ما بنده‌ی توایم ، فراموشمان مکن .. 💔
💢وقتی توجه و رفتار شما نسبت به عملکرد کودک جنبه تند، سرزنش آمیز و انتقادی داشته باشد باز هم رفتار او ادامه میابد... برای مثال پسر ۵ ساله شما هر وقت می خواهید اخبار تلویزیون را ببینید جلوی شما می ایستد و شکلک در می آورد با اینکه مرتب به او می گویید -نکن! خیلی بی تربیت شدی،پسر بدی هستی،نمی گذاری با خیال راحت چند دقیقه تلویزیون ببینیم! اما او دست از این رفتار بر نمیدارد چون جمله های شما نشان می دهد که رفتار او اگرچه ناپسند است توجه شما را به سوی او کشانده است. کودک شما این توجه را می خواهد حتی اگر با احساس منفی توام باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اجازه دهیم دخترمان، دختر باشد! 🔻 باید به هویت دخترانه دخترمان احترام بگذاریم، دختر باید دخترانه رشد کند. یعنی لباس دخترانه، اسباب بازی دخترانه و حتی لالایی و قربان صدقه دخترانه داشته باشد. دختر باید دامن بپوشد، موهایش را بلند کند و به خودش برسد. به دختر باید اجازه دهیم در مقابل محارم و در مجالس زنانه، زنانگی خودش را بروز دهد. الان در بعضی از مدارس خوب دخترانه، این اجازه داده می‌شود که دختران در مدرسه قدری زنانگی خود را بروز دهند؛ مثلاً یک گردنبند و گوشواره ساده‌ای داشته باشد، موهایشان را ببافند، لباس قشنگ بپوشد. باید اجازه دهیم دخترانگی دخترمان در فضاهایی که از نظر شرعی منعی ندارد بروز پیدا کند. البته دختر باید در حضور پدر و برادر خود در لباس پوشیدن مراعات کند، اما این مسئله در تناقض با حرفهای بیان شده نیست. باید در فضای امن فرصت بروز دخترانگی دخترمان را فراهم کنیم. دکتر سید کمیل حسینی
نوشته شده توسط مادر محترم آقا یوسف سیفی 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 🔰 : 💠 گاهی می‌بینیم دو نفر از همدیگر می‌خواهند طلاق بگیرند بدون اینکه با همدیگر اختلاف خاصی داشته باشند! حتی تا به حال نه یک دعوا داشته‌اند در زندگی‌شان، نه اختلاف نظر، نه هیچ‌چیز دیگری که معمولا از عوامل طلاق تصور می‌کنیم. یکی از ریشه‌های اینجور طلاق‌ها توقع زیادی از نوع رابطه بین زن و مرد هست. 💠 عاشق‌پیشگی به آن معنا که خودش را برای من بکشد، تا من را می‌بیند غش کند، از نبود من دق کند، با بودن من شاد شود؛ این‌ها توقع‌هایی هستند که معمولا توسط و به مردم القاء شده‌اند و تصویر غیرمنطقی‌ای از یک رابطه برای ما ساخته‌اند. 💠 توقع عشق و محبت بیش از حد باعث نابودی زندگی خواهد شد. زیرا آن هیجان زودگذر و سطحی اوایل ازدواج بعد از مدتی برای انسان عادی می‌شود و دیگر آن حرارت غیرطبیعی‌ای که اول ازدواج دختر و پسر به همدیگر داشتند در ادامه طبیعتاً نخواهد بود.
👧تربیت دخترانه👧 🔹اگه دارید باید مراقب باشید چه پیغامی از شما درباره ظاهرش می‌گیره. 🔸با حجم بالای کارتون‌های پرنسسی، تبلیغات زیبایی و ظاهرهای زیبای فریبنده امروزی، مراقب باشید شما درباره خودتون و بقیه چه قضاوتی می‌کنید. 🔸اگه درباره چاقی، لاغری، چهره‌تون و ... نگرانی دارین اون رو ابراز نکنید 👩‍👧 اگه شما ظاهر خودتون رو دوست نداشته باشید، دخترتون عزت نفس پایین‌تری خواهد داشت. 🔸مقابل فرزندتون مرتب خودتون رو وزن نکنید. موقع لباس پوشیدن مدام از چاقی خودتون ابراز نگرانی نکنید. 🔸بهش نگید چاق شدی زیاد نخور، ببین دنده‌هات بیرون زده باید بیشتر غذا بخوری وزنش رو مرتب چک نکنید. براش رژیم سخت نگیرید مگر با دستور پزشک. 🔸 اگه فرزندتون ببینه شما خودتون و اون رو همون طوری که هست دوست دارید، یاد می‌گیره خودش رو هم دوست داشته باشه. یکی از پایه های مهم الگو شدن برای بچه ها این است که محبوب آنها باشید به این محبوبیت ضربه نزنید.
⭕️کودکان چگونه بد آموز می شوند؟ 🔺وقتی والدین، خواسته یا ناخواسته، بر کودکانی که چیزی را خراب می‌کنند، جیغ می‌زنند، کودکان یاد می‌گیرند که «جیغ» بزنند. 🔺وقتی کودکان به این نتیجه می‌رسند که با به «خواست هایشان دست می‌یابند، این کار را ادامه می‌دهند. 🔺وقتی والدین چیزی را به زور از دست کودک می‌گیرند، کودک را یاد می‌گیرد. 🔺برخی‌ از والدین به کودک بی‌اشتها می‌گویند: «اگر غذا نخوری، آن را به فلانی می‌دهیم!»، این‌گونه، کودک را می‌آموزد. 🔺وقتی والدین، برای آرامش کوتاه‌مدت خودشان، به کودکان وعده‌هایی می‌دهند، کودک را می‌آموزد. 🔺وقتی والدین، برای آرامش کودکِ آسیب‌دیده، دیوار یا اسباب بازی را با سیلی می‌زنند و می‌گویند: «اینو زدمش، دیگر گریه نکن»، کودک را می‌آموزد.
نوشته شده توسط مادر محترم آقا ماهان ناظری🌷