🛑 نژادپرستی سیستماتیک
🔸 طبق پژوهش اندیشکده هریتیج، نظام سیاسی آمریکا بهطور سیستمی نژادپرستی را تبلیغ می کند.
🔸 بر این اساس، حقوق برابر، شایسته سالاری و خود قانون، رژیم برتری سفیدپوستان را تقویت می کند.
#نژادپرستی #آمریکا #تبعیض #اندیشکده_هریتیج
🔄https://www.heritage.org/progressivism/report/the-radicalization-race-philanthropy-and-dei
💟 @attacheeintl
پیوست 👆👆👆
🔹آمارهای افشا شده نشان میدهد که دولت ایالات متحده در استانداری دوگانه اینترنت این کشور را سانسور میکند.
#سانسور #آمریکا #طرح_صیانت
💟 @attacheeintl
❇️ اعتراض نیویورکی ها
🔸طبق بررسی اندیشکده هریتیج، مردم نیویورک نسبت به سایر ایالتهای آمریکا تحت تبعیض قرار دارند.
1️⃣بیشترین بار مالیاتی کل و بیشترین سهم درآمد شخصی (14٪) را بر عهده دارند.
2️⃣ در جایگاه دوم بدترین فضای مالیاتی کسب و کار قرار دارند.
3️⃣ بالاترین نرخ مالیات بر درآمد فردی و جمع آوری مالیات بر درآمد سرانه روبرو هستند.
4️⃣ جایگاه دوم مالیات بر درآمد شرکتی محلی
5️⃣ جایگاه چهارمین بالاترین مالیات بر دارایی و نرخ مالیات بر فروش محلی
6️⃣ جایگاه سوم سومین بالاترین نرخ مالیات بر املاک و مستغلات را دارند.
#نیویورک #تبعیض #آمریکا
🔄https://www.heritage.org/taxes/commentary/plague-taxes-sparks-new-york-exodus
💟 @attacheeintl
❇️ معرفی کتاب: آشوب
✅ نقاط عطف برای کشورهای بحران زده
📝نوشته: جرد دایموند
🔹 جرد دایموند در این کتابش با دیدی متفاوت و کارشناسی با مثالهای متعدد زنده، خواننده را به درکی جدید از تمدن و علل رشد و سقوط آنها اشاره میکند. او توضیح میدهد که در هنگام بحران در جهان، چگونه برخی کشورها در برابر این بحران مقاومت میکنند و آسیبی کشوران را تهدید نمیکند.
🔹 وی با ارائه مثالهایی از بحرانهای گذشته که در کشورهایی مانند فنلاند، ژاپن، شیلی، اندونزی، آلمان، استرالیا و ایالات متحده رخ داده است، موضوع را کاملا از جنبههای گوناگون بررسی میکند.
🔹کتاب "آشوب، نقاط عطف برای کشورهای بحران زده " الگوهای منحصر به فرد کشورهایی که در شرایط بحرانی جان سالم به در بردند را تشریح میکند و در ادامه توضیح میدهد که آیا این الگوها برای آینده جوامع میتواند مفید باشد یا خیر؟ آیا میتوان با استفاده همان الگوها کشوری بحران زده را نجات داد یا خیر؟
🔹 با افزودن یک بعد روانشناختی به تاریخ، جغرافیا، از این فاکتورها ، تحت عنوان فاکتور های موثر در برابر بحران ها یاد میکند....
#معرفی_کتاب #کتاب #آشوب #جرد_دایموند
💟 @attacheeintl
❇️بحران قتل
🔹 میزان خشونت با اسلحه در ایالات متحده نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته بیشتر است. آمارها نشان داد که بیش از 8000 زن بین سالهای 2014 تا 2018 با سلاح گرم جان خود را از دست دادند
🔸 در آمریکا، سالانه بیش از 45000 نفر بر اثر جراحات ناشی از شلیک گلوله جان خود را از دست می دهند و این گونه جراحات، علت اصلی مرگ و میر در میان کودکان و نوجوانان است.
🔹 در حالی که تیراندازی های دسته جمعی توجه رسانه ها را به خود جلب می کند، بیشتر تلفات ناشی از خودکشی، قتل و تیراندازی های تصادفی است.
#خودکشی #قتل #اندیشکده_رند
🔄https://www.rand.org/blog/2022/12/historic-research-conference-combats-the-rise-in-gun.html
💟 @attacheeintl
هدایت شده از سید حسینی نیک
📸ذبح انگلیسی
اعتراف شاهزاده هری به قتل؛
🔸شاهزاده هری در کتابی که قرار است هفته آینده منتشر شود، اعتراف کرده در زمان حضور در افغانستان 25 نفر توسط وی کش-ته شدند؛
🔸روزنامه انگلیسی «گاردین» روز پنجشنبه گزارشی اختصاصی درباره کتاب شاهزاده هری پسر کوچک شاه انگلیس منتشر کرد؛ کتابی که قرار است هفته آینده به صورت عمومی منتشر شود.
🔸گاردین اعلام کرده که به یک نسخه از کتاب شاهزاده هری که «یدکی» (Spare) نام دارد، دسترسی پیدا کرده است. طبق این روایت، هری در بخشی از کتابش خبر داده که در هنگام ماموریت در افغانستان اقدام به کش-تار مردم این کشور کرده است.
🔸این شاهزاده انگلیسی افشا کرده که هنگام مأموریتش در افغانستان ۲۵ شهروند این کشور را کش-ته است. وی که زمان و مکان این ق-تلها را مشخص نکرده است، گفته که در جریان جنگ در افغانستان، مأموریتهای او منجر به «ق-تل جان انسانها» شده است.
🔸شاهزاده هری در کتاب خاطراتش نوشته که او این افراد را از هلیکوپتر هدف قرار میداد و در هنگام کش-تن فکر میکرد آنها انسان نه، بلکه مهرههای شطرنج هستند.
#شاه_زاده_هری #بریتانیا #انگلیس #طالب #طالبان #افغان #پشتون #افغانستان #کابل
🔹آنسوجهان|@
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹جهش بیسابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینههای زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.
#اقتصاد #تورم
💟@attacheintl
❇️جنگ یمن
🔸 انصارالله ضمن عدم رضایت از وضعیت آتش بس وایجاد رنج وگرسنگی برای مردمش اعلام کرده است که باید هر چه سریعتر تکلیف جنگ از طریق ادامه یافتن جنگ و یا پذیرش شروط مورد نظر یمن برای صلح مشخص شود.
🔸 عرستان موافقت اولیه خود با چهار شرط یمن دررفع محاصره، عدم مداخله درامورداخلی ، پرداخت غرامت و خروج از یمن را ابراز کرده و در مقابل نیز ریاض تضمین عدم وجود تهدید امنیتی را در خواست کرده است.
🔸اما در این میان آمریکا خواهان وضعیت نه صلح، نه جنگ است که بتواند با استفاده این وضعیت یمن را به عنوان برگ برنده برای اخاذی در تنش خود و بن سلمان نگهدارد.
🔸 در شرایط جدید عربستان و امارات برای کوتاه مدت هم که شده به دنبال آتش بس و صلح هستند.
#یمن #انصار_الله #عربستان
💟@attacheintl
🔴 کشمیر روی آتش
🔸اعتراضات در کشمیر پس از سال ۲۰۱۹ و لغو خودمختاری این ایالت توسط نخست وزیر عضو حزب BJP هند به مرحله جدیدی وارد شده است. در جدیدترین دور خشونت ها دو کارگر مسلمان در پاسگاهی در این ایالت کشته شدند که منجر به بروز خشونت های دنباله دار شده است.
🔸ایالت زیبای کشمیر در رشته کوه هیمالیا قرار دارد و به دو بخش تحت حاکمیت پاکستان و هند تقسیم میشود. دو کشور خود را حاکم این ایالت میدانند که باعث بروز چند جنگ بزرگ بین هند و پاکستان شده است.
🔸بروز این اختلاف به سال ۱۹۴۷ پس از استقلال شبه قاره هند از انگلستان و تقسیم آن به دو کشور هند و پاکستان بازمیگردد زمانیکه والی هندو ایالت کشمیر تصمیم به الحاق به هند گرفت و خواست اکثریت مسلمان نادیده گرفته شد. تخمین زده میشود در پاکسازی قومی که در این سال اتفاق افتاد بالغ بر ۲۰۰/۰۰۰ مسلمان کشته و به همین تعداد به پاکستان پناهنده شدند.
🔸با روی کار آمدن دولت وابسته به حزب BJP که حزبی با تفکرات ناسیونالیسم هندی الهام گرفته از تفکر نازیسم هیتلریست و سایر مذاهب به جز هندو را رد میکند، زندگی مسلمان شبه قاره هند بخصوص مسلمانان کشمیر با سختی زیادی همراه شده است. این حزب تفکرات اسلام هراسی را علنی ترویج میکند و منتقدان خود را به شدت سرکوب میکند.
🔸لغو خودمختاری منطقه کشمیر در راستای همین اهداف ملی گرایانه صورت گرفته و به نظر میرسد میتواند تبعات سنگینی برای هندی داشته باشد که به سرزمین هزار ادیان شناخته میشد.
#کشمیر #هند #پاکستان
https://www.aljazeera.com/amp/news/2022/6/15/has-india-kashmir-policy-under-modi-failed
💟@attacheintl
⏪تراژدی دموکراسی برزیل
🔸طبق بررسی اندیشکده تحقیقات ناظر، لوئیز ایناسیو «لولا» رئیس جمهور جدید برای سومین دوره ریاست جمهوری متعهد شده بود که برزیل را «با مردم» «بازسازی» کند.
🔸او پس از رقابتی دشوارگفت: «ما هیچ روحیه انتقامجویی علیه کسانی که سعی کردند ملت را تحت سلطه طرحهای شخصی و ایدئولوژیک خود قرار دهند، نداریم، اما حاکمیت قانون را تضمین خواهیم کرد»
🔸یک هفته پس از ادای سوگند لولا، هزاران نفر از هواداران بولسونارو رقیب شکست خورده وی، با پوشیدن پیراهن هایی به رنگ زرد و سبز درخشان پرچم برزیل، در برازیلیا گرد هم آمدند تا به نمادهای دموکراسی برزیل - کنگره این کشور، دادگاه عالی، و ریاست جمهوری هجوم ببرند!
🔸اوضاع به حدی جدی شد که دولت مجبور شد دستور تعطیلی مرکز برازیلیا را به مدت 24 ساعت بدهد و گارد ملی باید تحت اختیارات اضطراری رئیس جمهور برای بازگرداندن وضعیت عادی مستقر شود.
🔸به نظر می رسد دموکراسی در برزیل، تحت تاثیر قدرت طلبی افراد قرار رفته و نبود مرجعی مطمئن آرامش پایدار را غیرممکن کرده است.
#دموکراسی #برزیل #آشوب
📎https://www.orfonline.org/research/the-tragedy-of-brazil-and-a-warning-for-other-democracies/
💟attacheintl.ir
✅ اندکی تامل
🔹از مهمترین آسیب های تحلیل سیاست خارجی کشور توسط مردم و نخبگان، تحلیل براساس دولت حاکم است.
🔹در این شیوه فرد چون طرفدار مثلا شخص احمدی نژاد، روحانی و... است، عملکرد سیاست خارجی را نیز خوب یا بد میداند و بالعکس.
🔸حال آنکه چراغ و راهنمای اصلی در تحلیل سیاست خارجی کشورها، دستیابی به «منافع ملی» است.
🔸در واقع کشورها در منطق روابط بینالملل براساس میزان دستیابی به منافع ملی و نه طرفداری از دولت حاکم قضاوت می شوند.
🔹از همین رو کشورهای توسعه یافته رفتار سیاست خارجی خود را براساس برنامه بلند مدت و خروجی اندیشکده ها و اندیشمندان خود تنظیم کرده که دولت روی کار آمده با هر نگرشی موظف به اجرای آن است و سلیقه دولتمردان کمترین نقش را بر رفتار سیاست خارجی ایفا می کند.
🔹 بالعکس آن در کشورهای کمتر توسعه یافته حاکم است و رفتار سیاست خارجی براساس نگرش دولتمردان و نه مراکز پژوهشی و اندیشمندان تعیین می شود.
#سیاست_خارجی #روابط_بین_الملل #اندیشکده #سیاستمدار
💟attacheintl.ir
◀️برنامه هند برای مصر
🔹هند با دعوت از عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر در صدد همکاری های راهبردی با این کشور برآمده است.
🔸 طبق بررسی اندیشکده تحقیقات ناظر، هند با سرمایه گذاری در کانال سوئز، فروش تسلیحات نظامی و توسعه همکاری های اقتصادی طرفین است.
🔸به نظر می رسد هدف پنهان هند از تعامل گسترده با مصر، رقابت با چین است که با سرمایه گذاری هنگفت در صدد بهره برداری از پروژه یک کمربند-یک راه می باشد.
#چین #هند #مصر #همکاری__راهبردی
📎https://www.orfonline.org/expert-speak/rekindling-old-ties-sisis-visit-to-india/
💟attacheintl.ir
⏪پیمان دفاعی بریتانیا و ژاپن
🔹دفتر سوناک اعلام کرد، ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا و فومیو کیشیدا، همتای ژاپنی اش، روز چهارشنبه یک توافقنامه دفاعی بزرگ امضا کردند.
🔸با توجه به تمرکز بریتانیا و متحدانش در ناتو بر روی مخالفت با روسیه و چین، ژاپن در حال تعمیق همکاری خود با ماشین نظامی غرب است.
🔹در حالی که ژاپن در حال حاضر میزبان حدود 50000 سرباز آمریکایی است، امضای روز چهارشنبه، بریتانیا را به اولین کشور اروپایی تبدیل خواهد کرد که قرارداد دسترسی متقابل با ژاپن دارد
🔸این امضا یک ماه پس از آن صورت می گیرد که ژاپن، بریتانیا و ایتالیا اعلام کردند که برای توسعه یک جت جنگنده نسل ششم با هم متحد می شوند و برنامه های جت ملی جداگانه را ادغام می کنند.
🔹توکیو همچنین به غرب در تحریم روسیه به دلیل درگیری در اوکراین و برنامه استقرار موشک های مافوق صوت در نزدیکی جزایر شمال شرقی روسیه پیوست که مسکو این طرح را "چالشی جدی" برای امنیت خود می داند.
🔸این تحولات نشان دهنده دور شدن از قانون اساسی پس از جنگ جهانی دوم است که ژاپن را به سیاست خارجی صلحطلبانه متعهد میکرد؛ علاوه بر این غرب در صدد بهره برداری از ظرفیت ژاپن در تقابل با چین و روسیه است.
#انگلیس #ژاپن #آمریکا #بایدن
📎https://www.rt.com/news/569708-japan-uk-defense-agreement/
💟attacheintl.ir
⏪ابهام هستهای
🔸طبق اعلام نشتال اینترست، پس از اعلام مرگ احیای برجام توسط بایدن، تشدید روند فعالیتهای هستهای ایران و اعتقاد مقامات امنیتی آمریکا و اسرائیل بر عدم فاصله زمانی طولانی مدت برای رسیدن به استفاده از تکنولوژی هسته ای در امور نظامی از سمت ایران، امکان ایجاد شکلی از جدید از توافق هسته ای دور از ذهن نیست.
🔸با توجه به سیر جدید مذاکرات هستهای و وجود ابهام در نیات دو طرف برای برداشتن قدمهای بعدی، تحلیلگران از دوره جدید مذاکرات با نام «دوره ابهام هستهای » یاد میکنند.
🔸در دوره «ابهام هسته ای»، آمریکایی ها در مورد چگونگی سیر پیشرفتهای هستهای ایران و ایرانی ها نیز از تشدید سیاست فشار حداکثری و تداوم تحریم ها از سوی طرف مقابل تردید دارند که این مهم نشان دهنده آن است که امکان رسیدن به یک توافق در کوتاه مدت وجود ندارد.
🔸حقیقتا مهمترین عامل در عدم دستیابی به توافق عدم اعتماد به پایبندی آمریکا در توافق و ضمانت انجام آن بوده است.
#برجام #توافق_هسته_ای #ایران #آمریکا
📎https://nationalinterest.org/feature/united-states-and-iran-are-headed-toward-new-nuclear-normal-206076
💟attacheintl.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقایسه جالب کشورهای عربی و ایران از نگاه تحلیلگر سیاسی عرب
🔹 "ایران دارای اقتصاد و صنعت حقیقی است اما ما یک مداد یا هیچ چیزی را خودمان نساختهایم و در صورت اتمام نفت و گاز محتاج جهانیم!"
🔹 «محمد هنید» استاد دانشگاه "سوربون" فرانسه:
🔹 "اگر شما دارای اقتصاد، یک حکومت حقیقی، حاکمیت و صنعت باشید مثلا آنچه در ایران روی می دهد، بله درست است که هدف دشمنان قرار گرفته اما در این کشورها نوعی کمربند امنیتی برای اقتصادشان دارند و بحرانها را پشتسر میگذارند."
#نفت #وابستگی_اقتصادی #استعمار
💟attacheintl.ir
هدایت شده از خط انرژی
🔺نروژیها به باشگاه میروند نه برای ورزش بلکه برای دوش گرفتن!
🔹روزنامه نت آویسا نوشت؛ اکنون با وقوع بحران گاز نروژیهای بیشتری اکنون برای دوش گرفتن به باشگاههای ورزشی میروند. حتی برخی از آموزشهای خود را رها میکنند و با پول کمتری به کارهایی می پردازند تا تمیز شوند.
🔹قیمت برق در برخی نقاط نروژ به ۸ کرون (۸۰ سنت) بر کیلووات رسیده و یک دوش ده دقیقهای در خانه برای هر نروژی هزینهای بیش از ۴۲ کرون خواهد داشت.
🔹طبق محاسبات، اگر یک بار در روز دوش بگیرید، ۱۲۴۲ کرون در ماه خواهد بود (۱۲۵ دلار)، بسیار گرانتر از عضویت ماهانه در یکی از زنجیره های تناسب اندام کشور، که به طور معمول حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ کرون کرونه هزینه دارد.
🔹رودی مکلئود که صاحب پنج مرکز تناسب اندام در ویکن است، متوجه شد که افراد بیشتری اکنون در باشگاههایش دوش میگیرند.
🔹نروژ بزرگترین دارنده گاز در اتحادیه اروپاست که نیازی به گاز روسیه نداشته اما اکنون هزینههای بالای گاز برای این کشور اروپایی هم مشکلآفرین شده است.
@khate_energy
📸طمع به افغانستان
نوبت به اروپا رسید؛
🔸موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا طی پژوهشی معتقد است افغانستان فرصتی برای کشورهای اروپایی در راستای کاهش تاثیرات بحران غذایی خواهد بود.
🔸اهمیت ژئواستراتژیک افغانستان از موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد آن و منابع غنی آن ناشی شده و از منظر ژئوپلیتیک نیز این کشور را می توان نقطه تلاقی قدرتهای چین، روسیه، هند و ایران دانست.
🔸اهمیت اصلی دسترسی به منابع افغانستان در شرایط فعلی تداوم جنگ اوکراین و دشواری تجارت با اورآسیا بواسطه منافع روسیه است.
🔸همچنین این جنگ باعث علاقه فزاینده چین به بنادر پاکستان و ایران برای تضمین مسیرهای تجاری جایگزین آسیای مرکزی و هند از طریق خلیج فارس، خلیج عمان و دریای عرب شده است.
🔸روسیه به نوبه خود، «مشارکت بزرگ اوراسیا» را «جایگزینی برای مدل غرب محور» دانسته و چین در صدد توسعه اقتصادی در افغانستان است.
🔸موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا پیشنهاد می کند اتحادیه اروپا به جای کمک های بشر دوستانه و حمایت از حقوق بشر در افغانستان به یک بازیگر فعال با کمک هند مبدل شود.
🔸به نظر می رسد کمک به حل بحران غذایی تنها بهانه حضور بوده و مهمترین مانع نقش آفرینی ناتو در افغانستان تلاش کشورهای ایران، چین و روسیه برای پوشش خلاء قدرت پسا آمریکایی باشد.
#افغانستان #کریدور #موسسه_مطالعات_امنیتی_اتحادیه_اروپا #دیپلماسی #بایدن #افول_آمریکا #مذاکره #تبعیض #روسیه #چین #عدالت #زنان #اسلام #اندیشکده #تجزیه #رسانه #اندیشمندان #سازمانهای_بین_الملل #اقتصاد_جهان #آزادی #حقوق_بشر #سبک_زندگی #اوکراین #تورم #مواد_غذایی #تحریم #سیاست_خارجی
💟 attacheeintl.ir
🈴 روزشمار بحران در شرق
🔷معادلات جهانی پس از حمله روسیه به اوکراین روی دور تند قرار گرفته و هر روز از یک گوشه جهان خبر هایی مبنی بر افزایش قدرت نظامی کشورها به گوش میرسد.
🔶اگرچه جنگ اوکراین در غرب رخ میدهد اما میتواند اثرات شدیدی بر شرق آسیا بگذارد جاییکه ژاپن و کره جنوبی مامور حفظ منافع آمریکا هستند و حالا باید با کره شمالی و چینی مواجه شوند که بی سابقه ترین تحرکات نظامی چند دهه اخیر را از خود نشان میدهند.
🔷کره شمالی با شلیک بی سابقه ۶۹ موشک بالستیک در سال ۲۰۲۲ رکورد تازه ای خلق کرد که اغلب این موشک به سمت آب های میان کره و ژاپن شلیک شد و چین با رزمایش زمینی و هوایی و دریایی در اطراف تایوان از الحاق این جزیره به خاک مادری اش سخن میگوید.
🔶اما مناطق مورد مناقشه فقط به تایوان محدود نمیشود جزایر سنکاکو ژاپن توسط چین مورد مطالبه قرار دارد که از سال ۲۰۱۲ با اعلام ژاپن مبنی بر خریداری این جزایر از مالک خصوصی اش پر تنش تر نیز شده است.
🔷ژاپن پس از جنگ جهانی دوم وارد فاز غیر نظامی خود شد در ماده ۹ قانون اساسی این کشور که به اصل چشم پوشی از جنگ شناخته میشود، آمده است: «مردم ژاپن با آرزوی خالصانه برای صلح بین المللی مبتنی بر عدالت و نظم، برای همیشه از جنگ به عنوان حق حاکمیتی ملت و تهدید یا استفاده از زور به عنوان وسیله ای برای حل و فصل اختلافات بین المللی چشم پوشی می کنند.»
🔶اما گویا با افزایش تنش ها ژاپن تصمیم به فاصله گرفتن از این اصل قانون اساسی گرفته است. افزایش ۲ برابری بودجه نظامی ژاپن که این کشور را به دارنده سومین بودجه نظامی جهان پس از آمریکا و چین تبدیل میکند، بستن قرار دادهای امنیتی با آمریکا، انگلیس و کره جنوبی و همچنین برنامه بلند مدت برای دستیابی به موشک های با برد ۳۰۰۰ کیلومتری که به گفته مقامات ژاپنی میتواند کره شمالی و بخشی از چین را هدف قرار دهد تنها بخشی از برنامه نظامی شدن ژاپن است.
🔷آنچه مشخص است در صورت بروز درگیری در شرق آسیا هیچ طرفی بدون تلفات سنگین و آسیب زیاد به صنعت و اقتصادش، در این جنگ پیروز نخواهد شد که همین موضوع عامل بازدارنده جنگ در این منطقه حساس جهان بوده است. اما سوال مهم زمان تمام شدن این بازدارندگی است که با رصد تحولات یکساله اخیر به نظر میرسد به سرعت به زمان پایانش نزدیک میشود.
🔹برنده این تحولات در صورت وقوع را میتوان آمریکا دانست که بواسطه جغرافیای منحصر به فرد و دوری از مناطق بحران، با تضعیف سایر قدرتها سعی در پیشگیری از افول خود دارد.
#شرق_آسیا #ژاپن #کره_جنوبی #آمریکا #کره_شمالی #چین
📌https://m-en.yna.co.kr/view/AEN20230114000300325?section=nk/nk
📌https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/japan-develop-3000-km-long-range-missiles-deploy-2030s-kyodo-2022-12-31/
📌https://japan.kantei.go.jp/constitution_and_government_of_japan/constitution_e.html
💟attacheintl.ir
✅باربارا لی عضو کنگره آمریکا:
🔸من برای قتل کینان اندرسون، خشمگین و دلشکسته هستم. پدری فداکار و معلم دبیرستانی محبوب، که به طرز ابلهانهای توسط پلیس به قتل رسید.
🔸 رفعِ بیعدالتی سیستمی مستلزم اصلاحِ سیستمی است. کنگره باید قانون «عدالتِ جورج فلوید در رابطه با پلیس» را تصویب کند تا پلیس پاسخگو شود.
#جرج_فلوید #کینان_اندرسون
💟 attacheintl.ir
◀️هوش مصنوعی و سلطه
🔹طبق بررسی اندیشکده رند، پیشبینی میشود که هوش مصنوعی (AI) یک قابلیت کلیدی برای توانمندسازی ارتش ایالات متحده برای حفظ سلطه نظامی خود باشد.
🔸تعامل وزارت دفاع ایالات متحده (DoD) با شرکتهای پیشرو بخش خصوصی با فناوری پیشرفته، که ارتش درصد نسبتاً کمی از پایگاه مشتریان آنها را تشکیل میدهد، مجرای ارزشمندی برای قابلیتهای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی و دسترسی به پیشرو فراهم میکند.
🔹توسعه دهندگان و مهندسان نرم افزار هوش مصنوعی برای ارزیابی نظرات مهندسان نرم افزار و سایر کارکنان فنی در بخش خصوصی در مورد کاربردهای بالقوه هوش مصنوعی وزارت دفاع آمریکا، یک تیم تحقیقاتی نظرسنجی را انجام دادند که سناریوهای مختلفی را در مورد نحوه استفاده ارتش ایالات متحده از هوش مصنوعی ارائه کرد.
🔸نتایج این نظرسنجی نشان داد که اکثر کارشناسان هوش مصنوعی ایالات متحده با ماموریت اصلی وزارت دفاع یا استفاده از هوش مصنوعی برای بسیاری از کاربردهای نظامی مخالف نیستند.
🔹در نظرات آنها آمده است که باید مکانیسمهایی برای گسترش همکاریها بین شرکتهای وزارت دفاع و دره سیلیکون در مورد تهدیدات ناشی از حملات سایبری، یک برنامه کاربردی بالقوه برای هوش مصنوعی که مهندسان دره سیلیکون آن را یک تهدید جهانی حیاتی میدانند، بررسی کرد.
🔸اصول اخلاقی وزارت دفاع آمریکا برای هوش مصنوعی که اخیراً منتشر شده است، نشان میدهد که وزارت دفاع آمریکا با استفاده از برخی کاربردهای بالقوه هوش مصنوعی ناخوشایند است.
🔹یکی دیگر از زمینه های بالقوه ثمربخش برای تحقیق، ارزیابی مزایا و انطباق انواع مختلف تعامل برای کمک به نوآورترین و با تجربه ترین متخصصان هوش مصنوعی آمریکا است که یاد بگیرند وزارت دفاع چگونه ماموریت خود را انجام می دهد و کشف کند که چگونه استعدادها و تخصص آنها می تواند در حل مشکلات وزارت دفاع و کشور کمک کند.
🔸 این بررسی نشان می دهد سازمانهای نظامی آمریکا موفق به اقناع نخبگان هوش مصنوعی جهت استفاده از دانش آنها در عملیاتهای نظامی گردیده اند!
#آمریکا #هوش_مصنوعی #جنگ #نخبگان
📎https://www.rand.org/pubs/research_reports/RRA1498-1.html
💟attacheintl.ir