🔆 تشکیل بلوک جدید قدرت در جهان به رهبری چین از منظر نشریه اکونومیست
🗣 منطق ادعای نشریه اکونومیست از نظر راقم این یادداشت.
1️⃣ ۱۶ نهاد اطلاعاتی آمریکا اعتقاد دارند به دلیل بدهی بسیار زیاد آمریکا (بیش از
۳۱ تریلیون دلار) و مقروض بودن مردم و وجود اختلافات شدید طبقاتی، آمریکا رو به افول است.
🌐https://36935346.khabarban.com/
2️⃣ چین با پیشی گرفتن از آمریکا به برترین قدرت اقتصادی دنیا تبدیل شده است.
🌐http://mehrnews.com/xTqfW
3️⃣ در لیست کشورهای نوظهور اقتصادی با نام اختصاری بریکس ( برزیل، روسیه، هند، آفریقای جنوبی و چین) اسمی از آمریکا نیست.
🌐https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3
همه این گزاره ها نشان از تشکیل بلوک قدرت در جهان به رهبری چین است.
✍️ نکته و نظر:
🖊حالا با این گزارشات منابع معتبر، اقبال به سمت چین که نه سابقه استعمارگری دارد و نه در جنگی حضور داشته است به عقلانیت سیاسی اقتصادی نزدیکتر است، یا همچنان باید منتظر عنایات کدخدای جهان، با این بدهی کلان و سابقه استعمارگری، قتل و غارت و کشتار و سابقه مشارکت در ۶۲ کودتای جهان بود ؟!
✍️ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایران_قوی🏆
🔆 پیوند مغز استخوان
🦴 اولین پیوند مغز استخوان در ایران، اسفند ۱۳۶۹ توسط دکتر قوامزاده انجام شد. حالا ایران در سطح بینالمللی فعالیتهای گستردهای دارد.
🇮🇷 امروز ایران؛ جزو ۴ کشور برتر جهان در پیوند مغز استخوان است.
#پزشکی
#لبیک_یا_خامنه_ای
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #بریده_فیلم
❇️ ماه رمضان همهاش ترک است
🔰 این ضیافت، همهاش ترک است، ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگری که شهوات انسان اقتضا میکند. خداوند دعوت کرده است ما را به اینکه شما باید وارد بشوید در این میهمانخانه و این ضیافت هم جز ترک، چیزی نیست.
🔰 ترک هواها، ترک خودیها، ترک منیتها. اینها همه در این میهمانخانه است و ما باید حساب کنیم ببینیم که آیا وارد شدیم در این میهمانخانه یا اصلًا، وارد نشدیم، راهمان دادند به این ضیافتخانه یا نه، استفاده کردیم از این ضیافت الهی یا نه.
🔰 البته حساب امثال من با کرام الکاتبین است. اما من به شما آقایان و به هر کس که این کلمات میرسد و خصوصاً، طبقه جوان عرض میکنم که آیا در این مهمانخانه رفتید؟ استفاده کردید؟ از شهوات خصوصاً شهوات معنوی چشم پوشیدید؟ یا اینکه مثل من هستید؟
🌐 بيشتر بخوانيد:
http://emam.com/posts/view/4029
#ماه_رمضان
✅ @EMAM_COM
🔺 متن در تصویر، بخشی از نامه ششم فروردین ۱۳۶۸ امام به آقای منتظری است که در زمان نگارش با اصرار آیتالله خامنهای و سایر اعضای خبرگان از رادیو و تلویزیون منتشر نشد. این نامه در سال ۱۳۷۶ و پس از سخنرانی فتنهانگیز او در ۱۳ رجب آن سال منتشر شد.
🌐متن کامل نامه:
http://emam.com/posts/view/4196
🔺 هفتم فروردین در جواب این نامه، آقای منتظری در نامهای استعفای خود از قائم مقامی رهبری را مطرح کرد.
حضرت امام هشتم فروردین در جواب این نامه نوشتند: «من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم.»
🌐 متن کامل این دو نامه:
http://emam.com/posts/view/4197
✅ @EMAM_COM
📚 بخوانید : یکشنبه ها . احکام شرعی
❓اگه روزهدار در ماه رمضان تصمیم بگیره که روزهش رو باطل کنه، مثلاً قصد کنه آب بخوره، اما پشیمون بشه؛ آیا روزهش باطل میشه؟
📚 آیات عظام امام خمینی، فاضل و مظاهری: نه عزیزم، روزهش باطل نمیشه.
📚 آیات عظام خامنهای، سیستانی، وحید، شبیری، مکارم، صافی و نوری: بله، روزهش باطله؛ اما بازم تا افطار نباید کارهایی مثل غذاخوردن که روزه رو باطل میکنه، انجام بده و بعداً هم باید روزه اون روز رو قضا کنه 🙄 (رهبری و سیستانی: بنابر احتیاط واجب).
⭕️ نکته: احتیاط واجب، یعنی توی این مسئله میتونیم به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودمون عمل کنیم که فتوای قطعی داره.
🔺 توضیحالمسائل 16مرجع، م1570؛ عروةالوثقی، ج2، کتابالصوم، النیة، م22؛ منهاجالصالحین، ج1، م980؛ وسیلةالنجاة، ج1، م1083؛ هدایةالعباد، ج1، م1273؛ تحریرالوسیله، ج1، کتابالصوم، النیة، م8؛ سیستانی، رساله جامع، ج1، م1943؛ خامنهای، اجوبةالاستفتائات، س758؛ زنجانی، استفتائات روزه، س6.
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید : پاسخ به شبهات و سوالات دینی
⛔️ روزه خواری علنی ممنوع...!
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 وای اگر دهان جسم را از حلال ببندیم و دهان روح به حرام باز باشد: غیبت، تهمت، بدگویی و ...
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🔊 نمی از یمی (شرح نهج البلاغه) . جلسه ۴۸۴
✔امام علی علیه السلام :
يَا أَيُّهَا النَّاسُ، مَتَاعُ الدُّنْيَا حُطَامٌ مُوبِئٌ، فَتَجَنَّبُوا مَرْعَاهُ، قُلْعَتُهَا أَحْظَى مِنْ طُمَأْنِينَتِهَا وَ بُلْغَتُهَا أَزْكَى مِنْ ثَرْوَتِهَا؛ حُكِمَ عَلَى مُكْثِرٍ مِنْهَا بِالْفَاقَةِ، وَ أُعِينَ مَنْ غَنِيَ عَنْهَا بِالرَّاحَةِ؛ مَنْ رَاقَهُ زِبْرِجُهَا أَعْقَبَتْ نَاظِرَيْهِ كَمَهاً، وَ مَنِ اسْتَشْعَرَ الشَّغَفَ بِهَا مَلَأَتْ ضَمِيرَهُ أَشْجَاناً، لَهُنَّ رَقْصٌ عَلَى سُوَيْدَاءِ قَلْبِهِ هَمٌّ يَشْغَلُهُ وَ غَمٌّ يَحْزُنُهُ، كَذَلِكَ حَتَّى يُؤْخَذَ بِكَظَمِهِ، فَيُلْقَى بِالْفَضَاءِ مُنْقَطِعاً أَبْهَرَاهُ، هَيِّناً عَلَى اللَّهِ فَنَاؤُهُ وَ عَلَى الْإِخْوَانِ إِلْقَاؤُهُ؛ وَ إِنَّمَا يَنْظُرُ الْمُؤْمِنُ إِلَى الدُّنْيَا بِعَيْنِ الِاعْتِبَارِ وَ يَقْتَاتُ مِنْهَا بِبَطْنِ الِاضْطِرَارِ وَ يَسْمَعُ فِيهَا بِأُذُنِ الْمَقْتِ وَ الْإِبْغَاضِ؛ إِنْ قِيلَ أَثْرَى، قِيلَ أَكْدَى، وَ إِنْ فُرِحَ لَهُ بِالْبَقَاءِ، حُزِنَ لَهُ بِالْفَنَاءِ؛ هَذَا وَ لَمْ يَأْتِهِمْ يَوْمٌ فِيهِ يُبْلِسُونَ.
اى مردم! متاع دنيا همچون گياهان خشكيده «وبا خيز» است بنابراين از چنين چراگاهى دورى كنيد. دل كندن از آن لذت بخش تر است از دل بستن و اعتماد به آن، و استفاده از آن به مقدار نياز بهتر است از جمع كردن و انباشتن ثروت آن. كسى كه از آن بسيار گردآورى كند محكوم به فقر و نيازمندى است و هر آن كس از آن بى نيازى جويد به آسايش و آرامش خود كمك كرده است. كسى كه زر و زيورهاى دنيا در نظرش شگفت انگيز باشد قلب او نابينا مى شود و آن كس كه عشق آن را به خداوند بى اهميت و افكندنش به گورستان براى دوستانش آسان است.
انسان مؤمن، تنها با چشم عبرت به دنيا مى نگرد، از مواهب آن به مقدار ضرورت بهره مى گيرد و آهنگ دلرباى آن را با بغض و نفرت مى شنود. هرگاه گفته شود فلان كس توانگر شد (ديرى نمى پايد كه) گفته مى شود بدبخت و بى نوا گشت و هرگاه مردم از فكر بقاى او (در اين جهان) شاد شوند (چيزى نمى گذرد كه) خبر مرگ او آن ها را محزون مى كند. اين حال دنياى آنهاست و هنوز روزى كه در آن به راستى غمگين و مأيوس شوند (روز رستاخيز) فرا نرسيده است.
✍ نهج البلاغه . حکمت ۳۶۷