30_ahd_01.mp3
1.82M
دعای عهد
🔸سعی کنیم هر روز این دعا را بخوانیم
🔸آیت الله مکارم:(از آقا امام صادق(علیه السلام) روایت شده که هر کس چهل روز صبح ها این دعا را بخواند از یاوران حضرت قائم(علیه السلام) باشد به یقین تأثیر این گونه دعاها در مورد کسانى است که شرایط سربازى امام زمان(علیه السلام) را بدست آورده اند، نخست با خودسازى و تهذیب نفس و تلاش براى اصلاح جامعه، شایستگى حضور در میان یاران آن حضرت را کسب مى کنند وسپس با خواندن این دعا حضور خود را در خدمت حضرت تضمین مى نمایند
🔸مرحوم امام خمینی (ره) می فرمودند:دعای عهد در تقدیر انسان موثر است،خودشان هم برای خواندن دعای عهد برنامه داشتند و این برنامه را تا آخرین روز حیاتشان و در بیمارستان ادامه دادند. دعایی که حضرت امام (ره) در روزهای آخرعمرشان خواندن آن را به خانواده شان توصیه کردند دعای عهد بود
🔸متن دعای عهد در لینک زیر
https://erfan.ir/m314
AUD-20220527-WA0029.mp3
11.11M
🔸دعا برای امام زمان علیه السلام با نوای استاد فرهمند
🔸یکی از وظایف اصلی ما،که نوعا از آن غافل هستیم،دعا برای ظهور و وجود مقدس و نازنین آقا امام زمان علیه السلام است،مقید کنیم خودمان را به اینکه هر روز برای امام زمان علیه السلام دعا کنیم-مطمئنا اگر ما برای آنحضرت دعا کنیم حضرت هم ما را مورد عنایت خویش قرار خواهند داد
🔸آقا امام رضا علیه السلام فرمود با این دعا، برای امام زمان علیه السلام دعا کنید(چه دعای زیبا و جامع و کاملی)-این دعا در مفاتیح بعد از دعای عهد آمده
🔸متن دعا در لینک زیر
https://erfan.ir/m315
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙آیت الله ناصری دولت آبادی
🔸#امام_زمان عجل الله فرجه هفتاد برابر از پدر و مادر مهربانتر است!
🔸بسیار شنیدنی و تأثیرگذار👌
👈حتما ببینید و نشر دهید.
📖 آیات مهدوی 1⃣1⃣
جزء ۱۱، سوره یونس، آیه ۳۵
💠...أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ يُتَّبَعَ أَمَّنْ لَا يَهِدِّي إِلَّا أَنْ يُهْدَى فَمَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ
🔰...آيا كسی كه هدايت به حق میكند براي پيروی شايستهتر است، يا آن كس كه خود هدايت نمیشود مگر هدايتش كنند، شما را چه ميشود؟ چگونه داوری میكنيد؟
✨ از عبدالرّحمن مَسلَمه جَریری نقل است: به امام صادق علیهالسّلام عرض کردم: «مردم ما را سرزنش و توبیخ میکنند [چراکه] ما میگوییم آن دو بانگ زده خواهد شد. (اشاره به دو صیحهای است که قبل از ظهور حضرت حجّت (عج) برآورده میشود که یکی از آن دو برحق است و یاران را دعوت میکند). آنها میگویند: «اگر این دو بانگ برآورده شود، حق و باطل آنها از کجا فهمیده میشود؟»»
امام علیهالسّلام فرمودند: «شما چه پاسخی به آنان میدهید؟» گفتم: «پاسخی به آنان نمیدهیم.»
امام علیهالسّلام فرمودند: «به آنان بگویید: هرکس که پیش از وقوع این بانگ، به وقوع آن ایمان داشته باشد، حقّ را تشخیص میدهد. خداوند متعال نیز میفرماید: أَفَمَن یَهْدِی إِلَی الحَقِّ أَحَقُّ أَن یُتَّبَعَ أَمَّن لاَّ یَهِدِّیَ إِلاَّ أَن یُهْدَی فَمَا لَکُمْ کَیْفَ تَحْکُمُونَ.»
عَنْ عَبْدِ الّرحْمن بن المَسْلَمَهًْ الجَرِیری: قُلْتُ لِأَبِیعَبْدِاللَّهِ (علیهالسّلام) یُوَبِّخُونَّا وَ یُکَذِّبُونَّا أَنَّا نَقُولُ إِنَّ صَیْحَتَیْنِ تَکُونَانِ یَقُولُونَ مِنْ أَیْنَ تُعْرَفُ الْمُحِقَّهًُْ مِنَ الْمُبْطِلَهًِْ إِذَا کَانَتَا قَالَ فَمَا ذَا تَرُدُّونَ عَلَیْهِمْ قُلْتُ مَا نَرُدُّ عَلَیْهِمْ شَیْئاً قَالَ قُولُوا یُصَدِّقُ بِهَا إِذَا کَانَ مَنْ یُؤْمِنُ بِهَا مِنْ قَبْلُ إِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ یَقُولُ أَ فَمَنْ یَهْدِی إِلَی الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ یُتَّبَعَ أَمَّنْ لا یَهِدِّی إِلَّا أَنْ یُهْدی فَما لَکُمْ کَیْفَ تَحْکُمُونَ.
✨ از میمونالبان نقل است که امام صادق علیهالسّلام فرمودند: «امر ما (امام زمان (عج) و شناخت او برای مردم) مانند این خورشید آشکار و واضح شده است [در آن هنگام] ندا دهندهای از آسمان بانگ برمیآورد که «فقط فلانی پسر فلانی، امام است» و نام او را میبرد و شیطان- که خداوند او را لعنت کند [برای انحراف مردم]- از زمین بانگ برمیآورد [که شخص دیگری امام است].»
عَنْ مَیْمُونٍالْبَانِ قَالَ کُنْتُ عِنْدَ أَبِیجَعْفَرٍ (علیهالسّلام) ... فَقَالَ إِنَّ أَمْرَنَا قَدْ کَانَ أَبْیَنَ مِنْ هَذِهِ الشَّمْسِ ثُمَّ قَالَ یُنَادِی مُنَادٍ مِنَ السَّمَاءِ فُلَانُ بْنُ فُلَانٍ هُوَ الْإِمَامُ بِاسْمِهِ وَ یُنَادِی إِبْلِیسُ لَعَنَهُ اللَّه ُ مِنَ الْأَرْض.
✨ زراره از امام صادق علیهالسّلام نقل کرده که فرمودند: « [در هنگام ظهور] منادیای نام قائم (عج) را با صدای بلند اعلام میکند» گفتم: «آیا خواص، مخاطب اویند یا همگان؟» فرمودند: «فراخوانی است عمومی که هر ملّتی با زبان خودش، آن را میشنود.» گفتم: «اگر به صراحت نام او بر زبان آورده میشود، پس چگونه است که با قائم (عج) مخالفت میکنند؟» فرمودند: «شیطان نمیگذارد؛ او نیز بانگ برمیآورد و مردم را به شک و تردید میاندازد.»
عَنْ زُرَارَهًَْ عَنْ أَبِیعَبْدِاللَّهِ (علیهالسّلام) قَال یُنَادِی مُنَادٍ بِاسْمِ الْقَائِمِ (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) قُلْتُ خَاصٌّ أَوْ عَامٌّ قَالَ عَامٌّ یَسْمَعُ کُلُّ قَوْمٍ بِلِسَانِهِمْ قُلْتُ فَمَنْ یُخَالِفُ الْقَائِمَ (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) وَ قَدْ نُودِیَ بِاسْمِهِ قَالَ لَا یَدَعُهُمْ إِبْلِیسُ حَتَّی یُنَادِیَ فِی آخِرِ اللَّیْلِ وَ یُشَکِّکَ النَّاس.
✨ امام صادق علیهالسّلام [در بیان وقایعی در آستانهی ظهور] میفرمایند: صدای جبرئیل از آسمان و صدای شیطان از زمین خواهد آمد، ولی شما صدای اوّل را تبعیّت کنید.
الصّادق علیهالسّلام: صَوْتُ جَبْرَئِیلَ مِنَ السَّمَاءِ وَ صَوْتُ إِبْلِیسَ مِنَ الْأَرْضِ فَاتَّبِعُوا الصَّوْتَ الْأَوَّل.
📚 البرهان فی تفسیر القرآن، ذیل تفسیر آیه ۳۵ سوره یونس
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَ😭🤲
🔥حسادت❗️
🔥عايشه میگويد:
👈 بر هيچ زنى آن قدر حسد نورزيدم كه بر خديجة حسد ورزيدم. او را درك نكردم و قبل از ازدواج من با رسول خدا از دنيا رفته بود ، ولى حسدم به اين سبب بود كه رسول خدا او را بسیار ياد میكرد ، و خداوند او را به خانه اى بهشتى از طلا درّ و ياقوت بشارت داده بود ، و پیامبر هر گاه گوسفندى را ذبح مینمود براى دوستان خديجه هديه میفرستاد.
📓
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
❤️ الهـی بـه امیـد تــو ❤️
✅سلام_امام_زمانم🇮🇷
🕋 امروز: جمعه ۱۴۰۳/١/۳
🌺السلام_علیک_ یا امیرالمؤمنین ع
🌷السلام علی الحُسیْن
🌷و علی علی بن الحُسیْن
🌷و علی اولاد الحُسیْن
🌷و علی اصحاب الحُسیْن
السلام علیک یا صاحب الزَّمان عج
🇮🇷 روزتان پر از نگاه خدای مهربان 💐
🪴خواهی که خدا تو را عيدت بدهد
✨از صبح سپیده ای نویدت بدهد
🪴ذکر صلوات بر پیمبر بفرست
✨تا آنکه تو را اجر شهیدت بدهد
🕋 آرامش در کلام نور .....
اعتقاد، اعتماد هم میخواهد...!
امام جعفر صادق صلوات الله علیه:
«إِذا دَعَوتَ فَأَقبِل بِقَلبِکَ فَظُنَّ حاجَتَکَ بِالبابِ»؛ «هرگاه دعا کردى با دلت روى آور و آنگاه گمان داشته باش که حاجتت پشت در است»
✅ میدانستید ....
هر چیزی را که از خدا بخواهی در بیداری سحرها می توان حاصل نمود. از گدایی سحرها کوتاهی نکنید که هر چه هست، در آن است. عاشق خواب ندارد و جز وصال محبوب چیزی نمی خواهد.
وقت ملاقات و رسیدن به وصال، هنگام سحر است.
شیخ رجبعلی خیاط
✍بدانیم .....
آیت الله اراکی :
من هر وقت مشکلی پیدا می کنم، یک دور تسبیح ،صلوات می فرستم وثواب آن را نثار چهارده معصوم میکنم،مشکلم به آسانی حل می شود.
🥀 چه زیبا میگوید.....
نخفتهایم که شب بگذرد، سحر بزند
که آفتاب چو ققنوس، بال و پر بزند
نخفتهایم که تا صبحِ شاعرانهی ما
زِ ره رسیده و همراهِ عشق، دَر بزند!
حسین_منزوی
🌷 زندگیتون سرشار از موفقیت 🌷
🌻 خدایا شکرت🌻
هدایت شده از Aminikhaah_Media
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
»»» آیه ی روز :
**************
(ارسال شده توسط برنامه ی «قلم قرآنی هُدی»
دریافت و نصب از https://zenderoid.ir )
وَإِذَا أَنْعَمْنَا عَلَى الْإِنسَانِ أَعْرَضَ وَنَأَىَ بِجَانِبِهِ وَإِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ فَذُو دُعَاءٍ عَرِيضٍ
فصلت-51
و هرگاه به انسان (غافل و بیخبر) نعمت دهیم، روی میگرداند و به حال تکبّر از حق دور میشود؛ ولی هرگاه مختصر ناراحتی به او رسد، تقاضای فراوان و مستمرّ (برای بر طرف شدن آن) دارد!
**************
نکته ها:
كلمه ى «نَأى » به معناى دور شدن است؛ و هرگاه با واژه «جانب» بكار رود، كنایه از تكبّر و غرور است. «نأى بجانبه» یعنى به خاطر نعمت و رفاه مغرور شد و متكبرانه خود را كنار كشید. كلمه ى «عریض» به معناى پهن و كنایه از دعاى زیاد است.
سؤال: درآیه 49 خواندیم: «اذا مسّه الشرّ كان یؤوسا» همین كه شرّى به انسان رسید دچار یأس مى شود ولى در این آیه مى فرماید: «اذا مسّه الشرّ فذو دعاء عریض» همین كه شرّى به انسان رسد، دعایى طولانى دارد، سؤال این است كه چگونه انسان مأیوس دعا مى كند؟
پاسخ: مفسّران به این پرسش، پاسخ هاى متفاوتى داده اند:
در تفسیر روح البیان چنین آمده است: بعضى مردم به هنگام گرفتارى مأیوس مى شوند و بعضى دیگر دعا مى كنند.
برخى در پاسخ این سؤال گفته اند: انسان از اسباب عادّى مأیوس مى شود ولى از خدا درخواست مى كند. ولى لحن آیه توبیخ است و یأس از اسباب عادّى و توجّه به خدا كار نیكویى است و توبیخ ندارد.
در تفسیر نمونه آمده است كه انسان ابتدا دعا مى كند ولى كم كم مأیوس مى شود و این دعا و یأس در دو مرحله است.
شاید بتوان گفت كه مراد از دعا، استمداد از خداوند نیست، بلكه همان یأس است كه به صورت جزع و جیغ و ناله اظهار مى كند و هر دو آیه یك مسأله را مطرح مى كند لكن در یك جا مى فرماید: مأیوس است و در جاى دیگر مى فرماید: به خاطر یأس جیغ و داد مى زند، نظیر آیه ى «اذا مسّه الشر جزوعا»
**************
پیام ها:
- رفاه یا سختى در میدان زندگى براى بروز و ظهور خصلت هاى آدمى و آفات روحى اوست. «اذا انعمنا... و اذا مسّه الشّر»
- رفاه، مایه ى غفلت است. «انعمنا... اعرض»
- نعمت ها از خداست «انعمنا» ولى حوادث تلخ نتیجه عملكرد یا خصلت هاى بد خود انسان است. «مسّه الشّر» (شرّ به خدا نسبت داده نشده است)
- انسان تربیت نشده كم ظرفیّت است. «اذا مسّه الشرّ فذو دعاء عریض»
- مشكلات و تنگناهاى زندگى در مقابل نعمت هاى اعطا شده از سوى خداوند به او اندك است. (براى نعمت كلمه «انعمنا» آمده، ولى براى شرّ كلمه «مسّه» آمده كه به معناى تماس ساده است.)
**************
ارسال شده توسط برنامه ی «قلم قرآنی هُدی»
دریافت و نصب از https://zenderoid.ir