فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات بیسکوییتی
🍫🍫
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
💚#ژله_یلدایی❤️
هم راحته هم بی دردسر 😍🍉
میگم قبول داری واس یلدا باید چیزای خوشکل ولی راحت درست کنیم که وقت کنیم همه چی آماده کنیم؟؟؟؟
مواد لازم
ژله قرمز دو بسته
دو لیوان آب سرد
شیر نصف لیوان
ژله سبز یک بسته
یک لیوان آب جوش
۵ ق غ شیر
رنگ قرمز و سبزم کاملا دلخواهه
فقط یادتون باشه که حتما آب سرد له ژله اضافه کنید که شیر اضافه کردید نبره
#یلدا
#شب_یلدا
#ایده_یلدایی
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_دسر_انار_و_شکلات
بدون شک ترکیب انار و شکلات یکی از خوشمزه ترین ترکیب هاست
#یلدا #شب_یلدا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_سیب_زمینی_توپی_سوخاری
نگم برات که چه قدر ترد و خوشمزست عاشقششش میشی
سیب زمینی 600 گرم
نشاسته درت 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥧 خیلی از خانمها درخواست آموزش #شیرینی_عید و داشتند🙏
🍰 آموزش پخت #شیرینی های #بدون_فر
#بدون_همزن فقط با چن قلم مواد ساده و در دسترس 🍮
#شیرینی_نخودچی 🥨
#شیرینی_بهشتی 🍥
#شیرینی_نارگیلی 🧇
#شیرینی_کشمشی🍪
#شیرینی_مربایی🥧
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
زود عضوشو که از #دوره_رایگان #شیرینی_عید جانمونی😋👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کد بانو های خونه که طعم غذاهاشون رو محشر کنن.
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ سرد😍😋
این ساندویچ به قدری خوشمزه و راحته که عاشقش میشی
~مواد لازم
ژامبون یاکالباس
کاهو
گوجه
خیارشور
سس فرنسوی یا مایونز
آویشن
سیب زمینی خلالی
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و بزارید تو یخچال یه ساعت بمونه بعد سرو کنید نوش جان
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی فوقالعاده😋💕
چی لازمه؟
-۴لیوان شیرکاکائو
-یک لیوان شکر
-نصف لیوان پودر کاکائو
-دو قاشق ژلاتین
-وانیل نصف ق چ
-خامه ۵۰ گرم
-کاکائو تلخ ۱۰۰ گرم
طبق ویدیو درستش کن و از طعم فوقالعادهاش لذت ببر😍
نوش جان💕
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
31.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای وکیوم کیسه های بزرگ نایلون موادغذایی میتونین از مَکش جاروبرقی کمک بگیرین
برای وکیوم کیسه های کوچیکتر از وسیله ی سوشئار
وبرای وکیوم کیسه های کوچکتر از نی🙃
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب یلدا هم حرف نداره
حتما درست کنید دوست جونیا😍👍
#لوکوم_انار
آب انار : 3 لیوان
پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ
شکر : 100 گرم.
وانیل : 1/4 ق چ.
کره : 1 ق غ.
پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه.
طرز تهیه :
ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان میدهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم.
نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید
#یلدا
#شب_یلدا
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
هدایت شده از ☆هنر آشپزی و خانه داری☆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالوی انار سه سوته👌😋
فقط با سه قلم مواد این مارشمالوی
فوق العاده خوشمزرو درست کن
آموزش کاملش رو براتون اینجا گذاشتم
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
آموزش #کیکیخچالیهنداونهای هم براتون سنجاق شده📌
🍉آموزشهای ویژه یلدا🍉
#دلمه_کلم_انار
مناسب شب چله
مواد لازم:
کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو سويا استفاده كنيد يا اگر گياهخوار هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه
براي سس دلمه:
پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد.
طرز تهيه:
پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد.
به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد.
از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا يك لايه كلم برگ ته قابلمه بذاريد و دلمه ها رو كاملا كنار هم و منسجم بچينيد. سس رو كه از قبل آماده كرديد روشون بريزيد و با شعله ملايم بذاريد بپزه و سس غليظ بشه.
رب انار ملس طعم جالبي به دلمه ميده.
#یلدا #شب_یلدا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش دیگه همیشه تو فریزر انار تازه داری😋👌
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچو با این روش اسلایس کن🍄🍄
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این روش شلغم درست کن درمان گلو درد معجزه میکنه🍹🥤🍶
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند تشخیص سیب خوشمزه و آبدار🍎🍏
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 قبل از درست کردن پفیلا چند ساعت ذرت رو داخل فریزر قرار بدین
🌸آب ماکارونی رو بیرون نریز ، بریز تو گلدون ها معجزه میکنه بهترین کوده
🌸 داخل مواد ماکارونی و لازانیا پودر سیر بریزین مزه اش فوق العاده میشه
🌸 برای تهدیگ سیب زمینی یکم آبلیمو بزنید راحت جدا میشه نصفه و زخمی نمیشه
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های زیبا و راحت
حتما ببنید🤩👍
#تزئین_شکلات🤪🍬
خانوما اینارو سیو کنید حتما شب یلدا به کارتون میاد🥰🤗
#یلدا #شب_یلدا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪شیرینی لبو 🍡
شب یلدا ازین شیرینیا درست کن 🩷🍃
لبو پخته سرد شده : ۳ عدد
آب لبو پخته سرد شده : نصف لیوان
شکر : ۵ قاشق غذاخوری
خامه : ۲ قاشق غذاخوری
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذا خوری
#شیرینی_لبو
#یلدا
#شب_یلدا
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراکی های شب یلدا باید رنگارگ باشه🌈
دو بسته ژله انار
انار دو عدد
خامه. پنجاه گرم
بیسکویت یک بسته
#یلدا #شب_یلدا
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولت ردولوت از شیک ترین آیتم های یلدای شما میتونه باشه😍👍
مواد خشک:
آرد قنادی ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
پودر کاکائو ۱۲ گرم
مواد مایع:
تخم مرغ ۵ عدد
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
شیر ۴۰ میلی لیتر
رنگ خوراکی قرمز ۱۰ گرم
وانیل ۸ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
نمک یه پنس
مواد خامه:
ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شیر ۵۰ میلی لیتر
وانیل ۱۰ گرم(عصاره وانیل بهتره)
شکر ۱۱۰ گرم
نکات:
بعد از پخت، روی کیک حوله تمیز بندازید برش گردونید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و تا داغه رول کنید و بلافاصله رول رو بذارید نیم ساعت تو یخچال بمونه(اینکار باعث میشه بعد از رول کردن رولت خامه کشی شده،نون رولت پاره نشه و ترک نخوره)
بعد همه مواد خامه رو با هم مخلوط کنید تا فرم بگیره
رول رو از یخچال بیرون بیارید بازش کنید و خامه کشی کنید و دوباره رول کنید
به جای تمام مواد خامه و درست کردن به روش خونگی شما میتونید از خامه قنادی استفاده کنید و فقط بهش با هم زن فرم بدید.
#یلدا
#شب_یلدا
#ایده_یلدایی
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
♦️زن بی عرضه ای نباش
♦️هم به خونه زندگیت برس
♦️هم کسب درآمد کن
♦️کانال زیر رو ببین و یادبگیر
♦️انواع آموزش های درآمد زا
♦️بدون نیاز به مهارت خاصی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتماً تا حالا سوخاری تو خونه درست کردین و دیدین که پولک پولک نمیشه و یک لایه خمیری ضخیم روی مرغتون شکل میگیره برای بر طرف کردنش نکته مهم فقط اون شکل ورز دادنه، سه بار به اون شکل ورز میدیم و بعد داخل آب سرد و دوباره سه بار ورز میدیم؛ این طوری سوخاریهاتون رستورانی میشن😎
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳