#ترفند_آشپزی
برای محافظت از عسل از دست مورچه ها، شیشه عسل را در مرکز بشقاب پر از آب قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
#صبحـانه_های_مفیـد
(👶🏻)کودکان
پنیر و گردو، پنیر و ڪشمش، املت جوانه ماش و عسل
(👱🏻)آقایان
خرما،چای سبز،املت و گوجه
(👱🏻♀)خانم ها
املت قارچ، شیر،عسل و پنیر
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کباب_ضیافتی_باخمیر_یوفکا
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
پیازرنده شده ۱ عددمتوسط
گوجه رنده شده ۱ عدد
آرد نخود ۱ ق غ خ
سس گوجه تند ۱تا۲ ق غ خ
نمک،فلفل به مقدارلازم
پودر آویشن ۱ ق م خ
همه مواد را باهم مخلوط کرده و درخمیر یوفکابه شکلی که توی کلیپ هست میپیچیم و درروغن داغ کمی سرخ کرده وسیخهای کباب را زیر و رو کرده تاهم سرخ بشه وهم باشعله ملایم بپزه
البته میشه بعد سرخ کردن، در فر با دمای ۲۰۰ درجه بمدت۱۵دقیقه ادامه پختش رابریم
نووش جان♥️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#کباب_ضیافتی_بایوفکا
مواد لازم
گوشت چرخکرده 500 گرم
یکی دوقاشق پودر نان
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی 1عدد
نمک 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
یوفکا دو سه ورق
پیاز و بعد گوجه رو روی گوشت رنده کرده پودر نان تخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم وحسابی ورز میدیم.بعد به شکل رول در میاریم.
ورق های یوفکارو از وسط بریده وهرکدومو تا میکنیم روش روغن مالیده و گوشت رو میذاریم روی یوفکا بعد میپیچیم.
به فاصله ی دوسانتی برش داده و به سیخ چوبی میزنیم
اول دوطرف سیخ هارو تو تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد تو فر 200 درجه 10-15دقیقه میپزیم
( این یه غذای ترکی هستش و تو دستور قدیمیش 300گرم گوشت چرخکرده و 200گرم مرغ چرخکرده ست ولی من فقط گوشت استفاده میکنم)
تنوع جالبیه درست کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#دسر_كوكوي_به
چی لازم دارم؟
به رسيده: دو عدد، رندهشده
تخممرغ: سه عدد
آرد سفيد: دو قاشق غذاخوري
شكر: سه قاشق غذاخوري
دارچين: دو قاشق چايخوري
روغن: به ميزان لازم
چطور بپزم؟
تخممرغها را با همزن برقي در يك كاسه بزنيد تا يكدست شوند، سپس «به» رندهشده را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد. آرد، شكر و دارچين را داخل مايع كوكو ريخته و هم بزنيد تا يكدست شود. شيريني مايع را بچشيد و اندازه كنيد. كمي روغن در تابه روي شعله متوسط داغ كنيد. از مايع كوكو به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته، در تابه ريخته، دور آن را جمع كرده و شكل دهيد. هر طرف كوكو را سه تا چهار دقيقه سرخ كرده و روغن آن را با حوله كاغذي بگيريد. در آخر نيز با مارمالاد، سس شكلات يا عسل آن را تزئين كنيد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#سانگریا
مواد لازم
۲ پیمانه آب داغ- ۲ عدد چای سیاه کیسه ای- ۲ چوب دارچین- نصف پیمانه شکر- ۳ پیمانه آب انار- ۱ پیمانه آب پرتقال تازه- ۱ عدد پرتقال متوسط- ۱ عدد لیموترش زرد متوسط- ۱ عدد لیموترش سبز متوسط- ۱ عدد سیب متوسط- ۳ پیمانه آب گازدار
طرز تهیه
چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.
آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
#مشکوفی
موادلازم
شیر ۲لیوان
شکر ۱استکان
نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر
زعفران به مقدار لازم
کره 1 ق غ
گلاب ۲ ق غ
طرزتهیه
نشاسته و شکر رو به شیر سرد اضافه کرده هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن رو گاز میزاریم ، مرتب هم میزنیم.زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم باید خیلی هم بزنیم چون به محض جوش اومدن ته میگیره کم کم غلیظ میشه وقتی به غلظت خوبی رسید بهش کره و گلاب رو اضافه میکنیم حالا مواد رو تو ظرف سرو میریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_نان_دیگی
دو لیوان شیریک و نیم لیوان روغن، میتانید یک لیوان بریزید مه پر روغن خوش دارم بسته به ذائقه خودتان دارد کم چرب یا پرچرب پنج لیوان آرد دو عدد تخم مرغ یک ق غ نمک اما سرخالی پودر خمیر مایه ی فوری یک قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه و کنجد یک قاشق غذاخوری هر کدام
اول مواد تر( مایعات) ره خوب هم بزنید بعد آرد ره کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیایید خوب ورز دهید ده دقیقه حتی بیشتر حالا روی خمیر را بپوشانید و دو ساعت بگذارید البته بسته به دمای محیطتان داره، من زمستان فر ره پنج دقیقه گرم میکنم پس خاموش میکنم و خمیر ره میمانم، بعد چک می کنیم خمیر که دو برابر شده بود، دوباره با چند ثانیه ورز دادن پف خمیر ره می گیریم
حالا تاوه یا دیگ که هر دبل تر باشد بهتر است را کفش ره با روغن چرب می کنیم خمیر ره هموار می کنیم دوباره رویش ره میپوشانیم بره نیم ساعت تا دوباره بالا بیاید بعد از نیم ساعت زیر گاز ره روشن می کنیم اول کمی زیاد تا ظرف گرم شود بعد سه دقیقه زیر گاز ره کم می کنیم، دم کنی هم میگذاریم اول یک رویش ره پخته می کنیم بعد طرف دیگرش
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
#آبگوشت_دیزی
نمک به مقدار لازم
آب ۳ لیتر
لیمو عمانی ۴ عدد
گوشت 0.5 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
نخود ۱/۲ فنجان
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
دنبه رو آب کرده
پیاز رو به 4 قسمت تقسیم میكنید و كمی داخل دنبه تفت میدید و بعد گوشت رو بهش اضافه میكنید و قدری تفت میدید تا تغییر رنگ بده و ادویه و رب گوجه فرنگی رو هم بهش اضافه میكنید.
حالا نخود خیس خورده رو به مواد اضافه میكنید و مقداری آب داخلش میریزید.
میتونید درب ظرف رو ببندید و اون رو داخل فر قرار بدید حرارتش رو زیاد كنید به خصوص شعله بالای فر و اجازه بدید غذای شما حدودا یك و نیم تا دو ساعت بپزه.
حدود نیم ساعت مانده به حاضر شدن غذا ظرف رو خارج كنید و سیب زمینی و لیمو عمانی رو بهش اضافه كنید و دوباره داخل فر قرار بدید.
اگر میخواهید دیزی خوشمزه تری داشته باشید همراه با اضافه كردن سیب زمینی ها زعفران آبكرده هم اضافه كنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#مرغ_آلو_مسما
مرغ رو با فلفل سياه،پاپريكا،نمك وزعفران كمي مزه دار كردم تو روغن سرخ وآب اضافه كردم تا بپزه...
تو ظرف ديگه پياز رو تفت دادم،زردچوبه،رب و پوست ليمو ترش رو سرخ كردم وبه مرغ اضافه كردم...
اواسط پخت يك قاشق شكر،آبليمو،چوب دارچين و آلوهاي خيس خورده رو اضافه كردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#حلوای_خرماکنجدی
مواد لازم
خرما ٥٠٠ گرم
ارد نخودچي ٢/٣ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه
كنجد ١ پيمانه
پودر هل ١ ق س
ارده ١/٢ پيمانه
طرز تهيه
هسته هاي خرما را جدا كرده و چرخ كنيد
ارده را با خرماي چرخ شده مخلوط كنيد
ارد نخود را با روغن مايع داخل تابه ريخته و تفت دهيد تا مقداري تغيير رنگ دهد ، سپس هل و كنجد را اضافه كنيد و يك دقيقه تفت دهيد شعله را خاموش كنيد و مخلوط خرما و ارده را اضافه كرده و هم بزنيد تا همه مواد حلوا يكدست شود
روي سطح صاف كنجد بريزيد و حلوا را به ضخامت دلخواه روي كنجد باز كنيد و روي حلوا را نيز كنجد بريزيد
وقتي حلوا سرد شد با چاقو برش دهيد مي توانيد مقداري از مواد حلوا گلوله كرده و در كنجد بغلطانيد و در قالب سيليكوني فشار دهيد و بعداز اينكه حلوا كاملاً سرد شد از قالب جدا كنيد و به دلخواه تزيين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🥟🍪🥟🍪🥟🍪
#ترفند_آشپزی
برای اینکه کاپ کیک رنگی داشته باشید مایع کیک رو به چند قسمت جدا کنید و برای هر قسمت رنگ مجاز خوراکی بریزید و مایع رو مثل عکس داخل قالب بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خولنجان یا خسرودار
ادویه #کله_پاچه
بوی ضمح
طبع :گرم و تند
کافیه یکتکه از قلم خسرو تار یا یک قاشق از پودر اون و داخل یه قابلمه کله پاچه بندازید دیگه هیچ بویی از سیرابی و.. نمیاد
ادویه ای فراموش شده است که …..
اثری از خودش در غذاها به جا نمیزاره فقط بوی زهم هرنوع گوشت مرغ وماهی وکامل از بین میبره
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
📸این عکس متعلق به پنج سال پیش است و یک عکاس ایرانی از یک پدر و دو دخترش گرفته است
اگر کمی به عکس دقت کنید حتما تمام موهایتان سیخ شود
.
باورش سخت است اما این عکس فوتوشاپ نیست و هیچ ادیت فیکی هم ندارد!!
.
اگر متوجه نشدید روی لینک زیر کلیک کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4164288774C6d398cbf20
#پوآچای_سیردار
مواد لازم:
1) 2 لیوان چایخوری آب ولرم ( لیوان چایخوری = 125 ml )
2) یک لیوان چایخوری شیر ولرم
3) نصف لیوان روغن مایع
4) 20 گرم خمیر مایه ی فوری
5) یک ق.غ شکر
6) یک ق.م نمک
7) یک عدد تخم مرغ زرده اش برای روش سفیده اش برای خمیر
8) آرد به میزان کافی
مواد میانی : پنیرپیتزا
مواد روش :
1) یک ق.غ کره
2) یک حبه سیر رنده شده
3) یک دسته جعفری خرد شده
طرز تهیه :
به غیر از آرد تمام مواد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی درست کنید روش رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد از خمیر عمل اومده گوله هایی به اندازه ی نارنگی بردارید با دست باز کنید وسطش پنیرپیتزا بذارید خمیر رو ببندید گرد کنید داخل سینی چرب شده یا کاغذروغنی انداخته شده بچینید روش رو با دستمال تمیز بپوشانید 20 دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس روش زرده ی تخم مرغ بمالید در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه ، میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) سیر ، کره ، جعفری رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید پوآچاهای داغ رو که از فر درآوردید روش با فرچه بمالید و داغ سرو کنید .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_سرکه_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳