eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد یک پیمانه شیر یک پیمانه تخم مرغ 1 عدد شکر 1/4 پیمانه روغن مایع 1 قاشق غ پودر کاکائو 4 قاشق غ بکینگ پودر یک قاشق چ وانیل نوک قاشق چ طرزتهیه تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید. شیر و روغن اضافه کنید و بعد مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو کم کم اضافه کنید تا یکدست بشه بعد داخل تابه را چرب میکنیم. از مواد یک ملاقه برمیداریم و وسط تابه میریزیم صبر میکنیم تا خودش پخش بشه و سطح پنکیک حباب بزنه بعد پنکیک بر می گردونیم یکی دو دقیقه هم اون طرفش طول میکشه بپزه و آماده بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🥞🍫🥞🍫🥞🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید، زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید. حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران. هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه. برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه،بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه. برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
موادلازم سس سویا 2 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم پیاز خرد شده 4 عدد مایونز نیم فنجان سس خردل طرزتهیه ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شودروی آن را با پلاستیک بپوشانیدبگذارید 3 ساعت در یخچال بماند بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنیدسیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
مواد لازم نخود آب‌پز ۳۰۰ گرم ارده ۳ قاشق غذاخوری آب‌لیمو ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه برای تهیه هوموس، نخود پخته را در غذاساز پوره کنید و ارده، آب‌لیمو و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یادتان باشد که ارده در ترکیب با آب سفت می‌شود، بنابراین برای شل کردن هوموس، به جای آب از روغن استفاده کنید. هوموس (یا به املای عربی حمص، یعنی نخود) یکی از معروف‌ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم طرفدار فراوان دارد و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست. هوموس یا حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیش غذاست که می‌توان آن را یکی از جذابیت‌های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی طرز تهیه آن در کنار ویژگی‌های غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندانتان بی‌نظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم نان باگت ورقه شده 1 عدد روغن زيتون به مقدار لازم پنير فتا يا سفيد مکعبی خرد شده 200 گرم پسته بو داده 100 گرم دانه انار 1 عدد عسل به مقدار لازم طرز تهیه روی نان ها روغن زيتون می ريزيم و در فر يا داخل تابه داغ برشته می کنيم. پنير و پسته و دانه های انار را روی نان ها مي ريزيم و کمی عسل روی آن ها می ريزيم مي توانيم مقداری شکلات روی مواد رنده کنيم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
مواد لازم براي 4 نفر: آرد سويا: 2 لیوان شكر: یک و نیم لیوان آب: یک و نیم لیوان روغن جامد يا كره: 120 گرم گلاب: 2 قاشق سوپ‌خوري پودر هل: به مقدار دلخواه زعفران ساييده: به مقدار دلخواه موز: به مقدار لازم طرزتهیه آرد سويا را روي حرارت ملايم بگذاريد تا رنگ بگيرد. روغن و پودر هل را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. شكر، آب و زعفران را روي حرارت ملايم بگذارید و تا زماني كه شكر در آب حل شود هم بزنید. مخلوط شكر و آب و بعد هم گلاب را به آن اضافه کنید.حلوا حاضر است. مقدار كمي از آن را بين دو ورقه پلاستيك گذاشته و به ضخامت یک و نیم سانتي‌متر با وردنه باز کنید. موز را وسط آن گذاشته و حلوا را دور آن رول کنید. حلواي رول‌شده را در يخچال گذاشته و پس از اينكه خودش را گرفت، برش زده و تزيين کنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
ابتدا لبه های نان تست رو بریده بعد هر تعداد که خاستید روی هم میزارید بعد پنیر خامه و گردو خرد شده وکمی نعناع ریز شده رو با هم مخلوط کرده یه لایه رو نون تست ها زده بعد یه لایه نون تست دوباره مواد تا هر چند تا لایه که دوست داشتید ادامه بدید بعد کامل نون تست رو با پنیر کاور کرده و تزیین کرده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۳پیمانه(۳۰۰گرم) گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲عدد بزرگ(یکی برای گوشت چرخ‌کرده ويکی هم برای سرخ کردن ) زرشک ۳۰ گرم ماست خامه ای ۲۵۰گرم(۴قاشق غذاخوری ) زعفران نمک فلفل سیاه روغن آشوین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۱ دونه روغن زیتون ۱ ق غ اسفناج ۳ مشت پنیر خامه ای ۱ بسته پنیر چدار ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم تخم مرغ دو عدد آرد نیم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نصف قاشق چای‌خوری نمک یک پنس کره 100 گرم طرز تهیه در ابتدا بگم که این کیک نیاز به همزن برقی نداره و تمام مراحل با همزن دستی کار می کنیم. شکر را همراه وانیل و تخم مرغ میزنیم تا رنگ اون روشن و حالت کرم پیدا کنه. آرد و پودر کاکائو و نمک را که همراه هم الک کردیم به مخلوطمون اضافه می کنیم و حالا صد گرم کره را که روی حرارت آب کردیم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. کف قالب را ابتدا با کره چرب می کنیم و سپس پودر کاکائو می پاشیم. موادمون غلیظ هست با لیسک بصورت یکسان کف قالب میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت نیم ساعت میپزیم. وسط این کیک حالت شلی داره که بعد از سرد شدن کامل قابل برش زدن هست. در آخر بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
مواد لازم ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط یک کیلو پیاز کوچک فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن رب فلفل قرمز ۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار) نصف لیوان آب گوجه فرنگی و فلفل سبز طرز تهیه پوست پیازهارو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🍖🧅🍖🧅🍖🧅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا تخم مرغ + ماست 4 ق غ + روغن مایع نصف استکان + پکینگ پودر1ق چ + پنیر + جعفری خرد شده + شوید خرد شده + کدوی سبز رنده شده + پاپریکا + نمک + خمير یوفکا دو عدد خمير را رشته ای خرد کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده در قالب کیک و در فر 180 بپزید و 5 دقیقه هم گریل کنید و یا در تابه چرب بریزید و روی گاز وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و برش بزنید و نوش جان کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
۱-اول برای۳ یا ۴ نفر دو تا پیاز متوسط رو ریز خرد کن با مقداری روغن و ۱ قاشق آب تفت بده تا کاراملی بشن تکه های مرغ رو با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر پاپریکا و یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیازها اضافه کن و مرغها رو خوب باهاشون تفت بده نصف لیوان آب اضافه کن در ظرف رو بذار ۴۵ دقیقه زمان بده تا با شعله ی کم دو طرف تکه های مرغ خوب سرخ و مغزپخت بشه. ۲-تو این فاصله ۴ یا ۵ تا هویج درشت رو پوست بکن نازک خلال کن با روغن ، نمک ، نصف استکان زعفران دم شده و یک یا دو قاشق آبلیمو سرخ کن ۳-بیست دقیقه آخر پخت هویج های سرخ شده رو با یک پیمانه آلو خورشتی به مرغها اضافه کن و با شعله کم اجازه بده خورش خوب جابیفته و روغن پس بده. راز خوشمزه شدن خورش اضافه کردن آبلیمو و نمک به هویج ها موقع سرخ کردنشونه که باعث میشه که هویج ها نشکنه و له نشه و طعم شیرین هویج رو ملس میکنه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی و زیبایی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم روغن‌ترین کشک بادمجان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ اینجوری درست کن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⭕️مسجد آدَمکُش در شهرِ ری ⚠️🚷 مسجدی در نزدیکى ابن معروف بود به مسجد آدم کش، مسجدی که هر کس چه غریب و چه آشنا، اگر شب در مسجد می ماند ،فردا او را از آن مسجد می اوردند. مردم هر چه سعی کردند علت را پیدا کنند موفق نمی شدند و هربار کسی که داوطلب در مسجد میماند صبح از دنیا رفته بود تا اینکه یک شب دو نفر غریبه گذرشان به آن مسجد افتاد وبی خبر ازهمه جا وارد مسجد شدند....😰⚠️❗️ ادامه در کانال زیر سنجاق شده:🖇👇 http://eitaa.com/joinchat/329973791C259ffcd069 ⛔️هر کی رفت دیگه برنگشت😱☝️🏽🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله سوپرایز قلب ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای بدون آرد قنادی و شیر ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳