eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
28.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا خودمونی😙 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافه گلاسه😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو ترفند خیلی کاربردی🤫 که شاید بلد نباشی و حلال مشکلاتت باشن ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب لرستان از اون غذاهای اصیل و پرطرفداریه که عطر و طعم لذیذش فراموش نشدنیه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی عید بدون فر😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم. یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو. وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش. طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🥮🍋🥮🍋🥮🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب‌زمینی🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا بدون فر و خمیر😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت فرنگی: ۳۰۰گرم شکر استفاده شده اول: یک فنجان لیمو: نصف عدد شیر: ۲ فنجان خامه صبحانه: ۱عدد بزرگ شکر استفاده شده دوم: نصف فنجان اسانس وانیل و نمک: به مقدار اندک ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧
مواد لازم ران یا سینه مرغ 2 عدد ماست‏ یونانی 1 لیوان سیر له شده 4 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری پونه 2 قاشق غذا خوری آبلیمو 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا ماست، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده، روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب مخلوط کنید. مرغ را شسته و پوست آن را جدا کنید و در مواد ماستی بخوابانید. درب ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید. هنگام پخت مرغ ها را در ظرف مناسب فر قرار داده و مواد را روی آن بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت دو ساعت بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
موادلازم ارد سمولينا يا سوجى ١پ شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه) روغن ٢پ اب٢پ پودر هل ١ق چ طرز تهیه اول از همه روغن را گرم ميكنيد و پودر هل را كمى تفت ميديد سپس ارد سمولينا را الك كرده همراش تفت ميديد تا عطر خوبى سرخ شدن ارد بلند شه ولى رنگش تغيير نكنه (من خودم سفيد دوست دارم،شما ميتونيد كمى بيشتر تفت بديد كه طلاى روشن بشه) در اين حين شكر و اب را ميزاريد بجوشه و شكر حل بشه اخرش نصف پيمانه شير هم اضافه كنيد حلواتون نرم و خوشمزه تر ميشه(فوت كوزه گرى) اين شربت را ارام ارام داخل ارد مريزيد و حتما در پوش ديگ يا قابلمه را موقع اضافه كردن شربت رو حلوا تون نگه داريد كه اب و روغن رو خودتون نپاشه بعدش مدام هم ميزنيد تا حلوا از ديواره ظرف جدا بشه و به روغن بيوفته با آجيل دلخواه تزیین کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوطو با یه همزن دستی هم بزنین چون نشاسته اصن بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه نجنبین گوله میشه. حالا مغز تقریبا ده یازده تا هل رو که از قبل از غلافش دراوردینو تو مسقطی بریزین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستی همشون بزنین تا گوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو انقد ادامه بدین که وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی ببرینش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣