فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی_گندم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#مرغ_خوووشمزه
دستور پخت: ابتدا مرغها را به صورت جداگانه خوب سرخ میکنیم. در تابه ای دیگر یک عدد پیاز بزرگ را سرخ کرده، بعد از کمی طلایی شدن به آن ادویهای لازم و دلخواه را میزنیم. من از زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز استفاده میکنم. بعد رب را اضافه کرده، توجه کنید یکم رب زیاد بزنید ک خوش رنگ تر بشه. هویج و آلو و فلفل دلمه هم میتونید اضافه کنید. بعد سس اماده شده رو روی مرغها بریزید. یکی دو لیوان( بستگی به تعداد مرغ هاتون داره) آب بریزید روش. بعد از این که خوب غلیظ شد و جا افتاد، خورش مرغ آمادس.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_روسی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_اسفناج
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#قرابیه_حلوایی
2 لیوان آرد( که در یک تابه تفت داده شده تا زمانی که رنگ آن تغییر کند)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان پودر شکر (70تا80گرم)
1عدد تخم مرغ
125 گرم کره در دمای محیط
وانیل 1 قچخ
بیکینگ پودر 1قچخ
پودر هل 1قچخ(اختیاری)
ابتدا آرد راکه تفت داده بودین رو حتما الک کنید و بعد به بقیه مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک گردو کوچک برداشته و با دست گرد کنید و با سر بطری روی آن رو شکل بدید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت تقریبی 15 دیقه تا پخته بشه(زیاد نزارید درفر بمونه قرابیه خشک میشه). بعد که سینی رو از فر درآوردید حتما حتما بزارید شیرینی خوب خنک بشه بعد بردارید.(چون حالت پودری داره) پس از خنک شدن ، با شکلات خامه ای ویا شکلات صبحونه و نوتلا و انواع مغزیجات به دلخواه تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خورش_غوره_بادمجان
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خورش_غوره_بادمجان
طرز تهیه:
تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک گذاشتم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو شستم و تو آبکش ریختم تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ کردم .
مرغ را هم سرخ کردم وگذاشتم کنار یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت دادم و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کردم پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کردم وتفت دادم تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه کردم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه و مرغ سرخ شده را به خورش اضافه کردم تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه کردم و حرارت را خاموش کردم تا خورش جا بیفته. .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#چای_دو_رنگ
نصف لیوان آب جوش میریزید ۴ حبه قند داخل آب جوش حل کنید و چای دم کشیده رو با قوری آروم آروم یعنی قطره چکونی به آبجوش اضافه کنید
اصلا نباید هم بزنید.
من داخل لیوان درست کردم که بهتر مشخص باشه.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کوکو_سبزی
نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_ماست_کشمشی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کیک_ماست_کشمشی
تخم مرغ 3عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر 1ق م سرخالی
کشمش نصف پیمانه
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم (در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و در آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم و در قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 قرار میدیم.
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنه_آلفردو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سوپ_سرد_گاسپاچو
اين سوپ سرد اسپانيایی
طعم آن، طعم خوش تازگي را تداعي مي كند.
مواد لازم
شش عدد گوجه فرنگي پوست گرفته شده
يك پياز كوچك
يك عدد خيار
يك عدد فلفل دلمه اي قرمز
دو عدد شاخه كرفس
يك حبه سير
دو قاشق سوپ خوري سركه
يك قاشق سوپ خوري روغن زيتون
دو قاشق سوپ خوري آب ليمو ترش تازه
چهار ليوان آب گوجه فرنگي
نمك و فلفل
چند قطره سس تاباسكوي قرمز در صورت تمايل
طرز تهیه :
همه مواد رو خرد كنين و در مخلوط كن بريزين تا كاملا به شكل پوره يك دست شود. چند ساعت در يخچال بگذارين و بعد سرو كنين. .
سس تاباسكو رو مي تونين از سوپر ماركت ها تهيه كنين. .
درست كنين، نوش جان كنين و لذت ببرين.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#_مسقطی_لیمو_و_گلاب
مواد لازم:
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
نشاسته را در ۶ الی ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید.
سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید.
کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده.
مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#دسر_پرتقالي_سمولينا
١ليتر شير
١ليوان شكر
١ليوان سمولينا
١بسته وانيل
اين دسر را تا وقتي خوب غليظ بشه و جوش بياد بپزيد.
سس پرتقالي
٢عدد اب پرتقال(طبيعي)٣عدد نارنگي
٢-٣ قاشق نشاسته(در نصف ليوان اب حل بشه)
٤-٥ قاشق پودر قندهمه مواد را باهم هم بزنيد تا وقتي غليظ بشه بپزيد.مانند تصوير اول دسر پرتقالي سپس سمولينا را بريزيد و در يخچال بگذاريدو برعكس كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮