eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۱ دونه روغن زیتون ۱ ق غ اسفناج ۳ مشت پنیر خامه ای ۱ بسته پنیر چدار ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۳پیمانه(۳۰۰گرم) گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲عدد بزرگ(یکی برای گوشت چرخ‌کرده ويکی هم برای سرخ کردن ) زرشک ۳۰ گرم ماست خامه ای ۲۵۰گرم(۴قاشق غذاخوری ) زعفران نمک فلفل سیاه روغن آشوین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
مواد لازم ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط یک کیلو پیاز کوچک فلفل سیاه ،زیره ، نمک ،آویشن رب فلفل قرمز ۴_۳قاشق غذا خوری سس انار(رقیق تر از رب انار) نصف لیوان آب گوجه فرنگی و فلفل سبز طرز تهیه پوست پیازهارو بکنید بشورید یک لایه از پوستش بماند بهتر میشود گوشت چرخ کرده را با ادویه جات ،رب فلفل قرمزخوب ورز بدین با دست تکه های کوچک بردارید گرد کنید داخل پیازهایی که طولی برش دادین بزارین داخل ظرف فر بچینید و روی پیازها یک لیوان آب ، کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر بذارید بعد از نیم ساعت داخل نصف لیوان آب ۴_۳ قاشق غذاخوری سس انار بریزید و روی کباب پیازی بریزید دوباره داخل فر بزارید یک ساعت بعد حاضر است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧅🍖🧅🍖🧅🍖🧅
مواد لازم تخم مرغ دو عدد آرد نیم پیمانه پودر کاکائو یک چهارم پیمانه شکر یک پیمانه وانیل نصف قاشق چای‌خوری نمک یک پنس کره 100 گرم طرز تهیه در ابتدا بگم که این کیک نیاز به همزن برقی نداره و تمام مراحل با همزن دستی کار می کنیم. شکر را همراه وانیل و تخم مرغ میزنیم تا رنگ اون روشن و حالت کرم پیدا کنه. آرد و پودر کاکائو و نمک را که همراه هم الک کردیم به مخلوطمون اضافه می کنیم و حالا صد گرم کره را که روی حرارت آب کردیم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. کف قالب را ابتدا با کره چرب می کنیم و سپس پودر کاکائو می پاشیم. موادمون غلیظ هست با لیسک بصورت یکسان کف قالب میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت نیم ساعت میپزیم. وسط این کیک حالت شلی داره که بعد از سرد شدن کامل قابل برش زدن هست. در آخر بعد از سرد شدن روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
۱-اول برای۳ یا ۴ نفر دو تا پیاز متوسط رو ریز خرد کن با مقداری روغن و ۱ قاشق آب تفت بده تا کاراملی بشن تکه های مرغ رو با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و پودر پاپریکا و یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیازها اضافه کن و مرغها رو خوب باهاشون تفت بده نصف لیوان آب اضافه کن در ظرف رو بذار ۴۵ دقیقه زمان بده تا با شعله ی کم دو طرف تکه های مرغ خوب سرخ و مغزپخت بشه. ۲-تو این فاصله ۴ یا ۵ تا هویج درشت رو پوست بکن نازک خلال کن با روغن ، نمک ، نصف استکان زعفران دم شده و یک یا دو قاشق آبلیمو سرخ کن ۳-بیست دقیقه آخر پخت هویج های سرخ شده رو با یک پیمانه آلو خورشتی به مرغها اضافه کن و با شعله کم اجازه بده خورش خوب جابیفته و روغن پس بده. راز خوشمزه شدن خورش اضافه کردن آبلیمو و نمک به هویج ها موقع سرخ کردنشونه که باعث میشه که هویج ها نشکنه و له نشه و طعم شیرین هویج رو ملس میکنه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی و زیبایی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم خمير روغن مايع. يك چهارم پ ماست. نصف پ تخم مرغ. يك عدد شكر. يك ق س وانيل. نوك كارد خمير مايه فوري. يك ق س اب ولرم. يك چهارم پ سبوس گندم. سه ق س ارد گندم به مقدار لازم اب ولرم و نصف شكر رو داخل ليوان شيشه اي مخلوط كنيد،خمير مايه را به اين مواد افزوده و روي ان را بپوشانيد تا عمل كند ، تخم مرغ ،روغن و ماست ،نمك و باقي شكر رو هم داخل ظرف گود مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد روي مواد ريخته و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو در اين مرحله اضافه كنيد ،مواد رو مخلوط كنيذ ،سپس ارد كم كم اضافه شود تا خمير بدست نچسبد ،خمير را ده مين ورز داده يا صد بار در ظرف بكوبيد ، يكساعت استراحت داده و سپس پف گيري كنيد ، خمير را به نه چانه تقسيم كرده و به كمك يك استكان روي ان را شكل داده و مواد گوشتي و دلخواه رو داخلش پر كنيد ، در سيني فر ده مين استراحت داده سپس با كمك برس روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد ،در فر ١٨٠ بپزيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
مواد لازم عدس خرما کدو حلوایی گردو طرز تهیه 1. ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می‌پزند. عدس را نیزقبلاً آب‌پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می‌کوبند تا کاملاً له شود. 2. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می‌دهند و سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه می‌کنند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
مواد لازم بادمجان دو عدد آرد: هشتاد گرم‌ تخم‌ مرغ‌: یک‌ عدد آب‌ یا شیر: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌ نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌ روغن‌ مایع‌برای سرخ کردن : به‌ مقدار کافی‌ طرز تهیه‌ ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تاآبشان‌ برود. در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ وفلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌مایع‌ را در ماهی‌تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود،آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان‌ را در مخلوط تخم‌ مرغ‌بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
قارچ ها رو با كمي آبليمو داخل كره با حرارت بالا تفت ميديم و كنار ميذاريم. پيازهارو نازك حلقه اي ميكنيم و داخل كمي روغن زيتون تفت ميديم تا سبك بشه و بعد بهش سير له شده اضافه ميكنيم. بعد سينه مرغ نواري شده رو بهش اضافه و ي تفت ميديم و بعد بهش كمي آب مرغ يا اگر نداشتيم آب جوش با عصاره مرغ بهش اضافه و ميذاريم مرغ بپزه. بعد بهش قارچها و كمي فلفل دلمه قرمز و گشنيز خورد شده اضافه ميكنيم كه من شويد ريختم اينجا ولي با گشنيز قطعا بهتره و در آخر خامه و يك قاشق نشاسته ذرت و زعفرون و نمك و فلفل رو ريخته و دو دقيقه بعد وقتي غلظتش مناسب شد سرو ميكنيم. من معمولا به جاي ارد از نشاسته ذرت استفاده ميكنم چون بويي نداره و لازم نيست مثل آرد اول تفت بخوره تا بوي خاميش گرفته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک سیب زمینی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند مرغ دودی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ اینجوری درست کن😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیب زمینی خوردن داره😎 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگلاسیون میوه ای🧸 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی اورئو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی پلو با ماهی و کوکو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳