eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
برای سس 1 مشت شاهتوت 2 پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای پودینگ 1 لیتر شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری کره نرم وانیل 1 بسته پودر کرم شانتی برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
🌾برنجتو مستقیم و بی واسطه از کشاورز تهیه کن 😳از 49 تا 109 هزار تومن😳 دوست داری مثل قدیما عطر و بوی برنجت تا ده تا کوچه اونورتر برسه؟؟؟😳😳😳 😍دلت میخواد دستپختت زبانزد فامیل بشه؟😍 ♨️♨️ رازش پیش ماست ♨️♨️ ✅ ارسال سریع و رایگان به سراسر ایران ✅ به شرط پخت ✅ خوش عطر و طعم ✅ ری عالی 💥اگه می خوای تو کل طایفه اسمت مثل بوی برنجت بپیچه بزن رو لینک زیر👇 https://eitaa.com/joinchat/891748658Ce2bcc95809 💯 عطر شالیزارهای شمال را سر سفره هایتان می آوریم 💯
بادمجان ۱ عدد هویج خرد شده مقداری فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری پیازچه خرد شده مقداری سوسیس خرد شده یک عدد بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و ارد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادیویه هاوبهم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود بادمجانها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در اب نمک گذاشته ودر اب کش ریخته وسط بادمجانهارو طبق فیلم حلقه ای با قاشق دراورده و حلقه های بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر انرا سرخ میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون خمیر و بدون فر واقعا که بهترینه چهار عدد نانِ تست رو کره بمالین و داخل تابه بچینین پنیر ورقه ای گودا روش بذارین سس کچاپ بزنین کالباس خرد شده و سوسیس پخته شده رو بچینین کمی پنیر پیتزا بریزین فلفل دلمه خرد شده قارچ ورقه شده کمی فلفل سیاه کمی پودر آویشن و یه کم دیگه پنیر پیتزا بریزین در تابه رو ببندین و روی حرارت کم نیم ساعت زمان بدین تا بپزه از تابه خارج کنین و برش بزنین نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
سلام😊 👨🏽‍🏫من یه معلم فارسی هستم که جواب های خنده دار دانش آموزام رو میزارم😅 👆🏻تصویر بالا یکی از نمونه هاش هست ❌🔥بقیه جوابای خنده دار رو تو این کانال میزارم اگه خواستید عضو شید😳😂👇🏽 🤣https://eitaa.com/joinchat/3185311974C6427a744f0 https://eitaa.com/joinchat/3185311974C6427a744f0 😂 فقط سوال 2 قسمت الف 😳💦😂☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
بزن رو ایموجیا میمیری از خنده❌🤣🤣👇🏼 😂😂 😂😂 😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 😂😂😂 😂زیر 18 سال نیاد خواهشا😂😂☝️🏼❌
مواد لازم کره مارگارین 1/2 فنجان هویج خرد شده نیم کیلو شکر 3/4 فنجان نمک و فلفل به میزان دلخواه تخم مرغ 3 عدد آرد 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری طرز تهیه فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب سوفله را با کره کمی چرب کنید. هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید یک قابلمه بزرگ را پر از آب و نمک کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویج های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس هویج ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملا نرم و پوره شود. کره، اسانس وانیل و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. پوره هویج را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست حاصل شود. مایه سوفله را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد یعنی آماده است. این سوفله خوشمزه را بعنوان دسر یا میان وعده نوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
رسپی خوشمزه از پرنیا خانم موادلازم ماکارانی فرمی فلفل دلمه ای گوشت چرخ کرده رب گوجه نمک,,,ادویه,,,اویشن قارچ پیاز پنیر پیتزا مواد لازم سس بشامل حدود دوقاشق غذا خوری ارد رو خیلی کم تفت میدیم بعد بهش یکمقدار کره اضافه کرده بعد شیر دو لیوان اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه خوب هم زده تا غلیظ بشه کنار میزاریم,,,,,بعد ماکارانی فرمی هارو ابکش کرده نرم تر میگیریم نمک زده داخل ابکش میریزیم تا ابش بره بقیه مواد رو هم مثل مایه ماکارانی درست کرده تفت میدیم در ظرف بزرگی ماکارانی سس بشامل مایه ماکارانی رو ریخته مقداری از پنیر هم میریزیم مخلوط کرده دریک ظرف پیرکس ریخته مواد رو روش پنیر پیتزا میریزیم و اویشن درفر از قبل گرم شده روی صدو هفتاد درجه گذاشته به مدت نیم ساعت,,,برای تزیین هم از سس چیلی تند استفاده میشه که خیلی خوشمزه هست نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه شیرخشک تفت داده ۱پیمانه خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه پکینگ پودر ۱ ق غ تخم مرغ ۳عدد روغن مایع ۱/۲پیمانه شیر ۱/۲پیمانه آب ۱/۴پیمانه وانیل ۱/۴ق چ اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
🔰بازگردانی اکانت های هک شده اینستاگرام 🔰بازیابی رمز اینستاگرام 🔰ارتقاء امنیت صفحات مجازی 🔰بر طرف کردن مشکلات نرم افزاری 🔰آموزش نرم افزار و دانلود برنامه های کاربردی 🔰طراحی لوگو و تیزر ---------------------------------------------------- وارد کانال ما بشوید درخواست خود را ثبت کنید https://eitaa.com/joinchat/3487170876C26e0ea0065
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
❌اینستاگرام من هک شده بود نمیدونستم خودم و باعث شد کلاه برداری بشه ازم‼️ ❌گوشیم رو هک کرده بودن پیام های تلگرامم رو میخوندن ابروم رو بردن😞 ❌چرا وقتی هک میشیم خودمون نمیفهمیم تا وقتی که پولمون رو ببرن یا آبرومون رو ببرن؟ ✅بیا تو کانال زیر ما میگیم بهتون چجوری متوجه بشید🔰 https://eitaa.com/joinchat/3487170876C26e0ea0065
موادش که کاهو، گوشت قلقلی، لوبیای سیاه، ذرت، زیتون، گوجه گیلاسی و پیاز قرمزه گوشتتون میتونه قلقلی نباشه و فقط گوشت چرخ‌کرده رو با ادویه‌هایی که میگم تفت بدین(قبلا هر دو شکلش رو توی پیج گذاشتم) مواد قلقلی‌ها: گوشت چرخ‌کرده، زیره، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک، پیاز پوره شده و آب‌گرفته برای سس جذابمون: پنج قاشق ماست چکیده، یک قاشق مایونز، یه مشت پر گشنیز تازه، پنج تا پیازچه، دو قاشق تره خرد شده، یکی دو قاشق روغن زیتون و چهار پنج تا ترشی فلفل هالوپینو و کمی نمک و لیموترش(میتونید لیموترش هم نریزین). مواد میکس میشن و یه سس خوشمزه با رنگ سبز ملایم به دست میاد که با این سالاد فوق‌العاده میشه. میزان تندیش هم دست خودتونه که با تعداد هالوپینوهای توی سس میشه تنظیمش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
موادلازم شکر دو قاشق سوپخوری تخم‌مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری موز (خردشده) ۲۵۰ گرم خامه ۲۵۰ گرم ژلاتین ۲ورق آب سرد ۱/۲ پیمانه پودر قند ۲ قاشق غذاخوری طرزتهیه ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن می‌زنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند می‌زنیم تا کاملا سفت شود. حالا خامه را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن‌ماری حل می‌کنیم و به مخلوط زرده و خامه می‌افزاییم. سفیده تخم‌مرغ را به مواد افزوده و هم می‌زنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه می‌کنیم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته ، پودرگردو و … تزیین می‌کنیم. نکته: به جای دو ورق ژلاتین می‌توانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
هدایت شده از سفارشات گسترده نور ✨
💖 فال حافظ 💖 ❶ ابتدانیت کنید ❷ سپس سه صلوات بفرستید ❸ سپس یکی از قلب‌های زیر را لمس کنید 💞👇👇👇 💗💗 💗💗 💗💗💗 💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗 💗💗 💗 خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
دستور اصلی زیتون پروده سبزی به نام چوچاق استفاده میشه، که گیلانی ها میگن چوچاق ،ما مازندرانی ها میگیم زولنگ. مواد لازم: زیتون بدون هسته سبزی های معطر شمال: زولنگ zuleng یا چوچاق اناریجه (Enarige ), اوجی(ouji) سرسم (sersem), نعنا، گشنیز سیر گردو رب انار ملس سبزی ها و گردو و سیر رو تو دستگاه خرد کنید، بعد همه ی مواد رو خوب باهم ترکیب کنید. زیتون پرورده باید طعم ترش و شیرین داشته باشه، اگه رب انار ملس نداشتین از ترکیب رب انار ترش+شکر استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫒🫒🫒🫒🫒🫒🫒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو اين فيلم نحوه طبخ زبان خيلي خوب توضيح داده ميشه، همراه با پاك كردنش و تبديلش به يه غذاي خوشمزه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
موادلازم آرد:2پیمانه آب کمپوت آناناس:1/3پیمانه تخم مرغ:4عدد پودر نارگیل:2قاشق غذاخوری روغن مایع:1پیمانه شکر:1پیمانه بکینگ پودر:1قاشق غذاخوری سرخالی وانیل:1/8قاشق چایخوری آناناس کمپوتی:به مقدار لازم طرزتهيه آرد و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم، تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن خوب مخلوط میکنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد به ترتیب روغن و آب آناناس رو اضافه کرده و هم میزنیم.همزن را کنار میزاریم و آردو پودر نارگیل را کم کم اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم.بعد داخل کپسولها میریزیم و روی هر کدوم یک تکه آناناس قرار میدهیم بعد در طبقه وسط فر با دمای 175درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 25دقیقه قرار میدهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🍒🧁🍒🧁🍒🧁
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
♦️شیکترین و بروزترین لباس ها♦️ 🌺 در گالری آزادی🌺 با نازلترین قیمت😍 👈جنس هاشون بی نظیره 😍👌 👈 قیمت هاشونم عالیه 😋 👈تنوع اجناس شون باور نکردنی 😳 ⚡️📦ارسال رایگان به سراسر کشور 📦⚡️ 🔴 خانومای خوش تیپ چند دقیقه وقت بذارین کانال و ببنید قیمت هاشون عالیه🔴 ●عضویت در کانال ایتا👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2741895515C57a6151875
زرده تخم مرغ ٣ عددپودر قند ٧٥ گرمهل ١/٨ ق چآب ليمو ١/٨ ق چوانيل ١پنسه__گردو ٨٠ گرم زرده و پودر قند و وانيل را انقدر بزنين تا سفيد و كشدار شود. پودر هل و آبليمو رو اضافه كنين. گردو خرد شده را اضافه كنين مخلوط كنين بعد با قاشق روي سيني كه با كاغذ روغني پوشيده شده قرار دهيد. دماي فر ١٥٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
طرز تهیه اول داخل قالب رو آب گردوندم و داخل فریزر گذاشتم تا تگری بشه بعد دو بسته ژله با رنگ و طعم دلخواه (من از ژله انگور استفاده کردم) رو با دو لیوان آبجوش مخلوط کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا شفاف بشه بعد کنار گذاشتم تا کاملا خنک وهم دمای محیط بشه. یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با ۴_۳ قاشق آب مخلوط کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بشه یه بسته خامه صبحانه رو با یه لیوان شیر هم دمای محیط مخلوط کردم تا خامه کاملا داخل شیر باز بشه و یکدست بشه وژلاتین حل شده رو به خامه وشیر اضافه کردم و مخلوط کردم بعد به ژله خنک شده اضافه کردم و داخل قالب که جنسش پلاستیکیه ریختم و۵_۶ساعت داخل یخچال گذاشتم وبعد کناره های ژله رو با کارد از قالب جدا کردم و چند دقیقه داخل آبجوش زدم وتو ظرف سرو برگردوندم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍖🍛🍖🍛🍖🍛
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۴ بسته ژله با طعم متفاوت(به نصف هر بسته نیاز دارین) پودر ژلاتین ۱۲ گرم خامه ۲۰۰ گرم شیر غلیظ ۴۰۰ گرم شیر ۱۰۰ میل طرز تهیه شیر غلیظ: ۱/۵ لیتر شیر رو با ۳ لیوان شکر بزارین روی شعله و دائما هم بزنین تا شیر و شکر ترکیب بشه و غلیظ بشه و بعد از خنک شدن میتونین ازش استفاده کنین.تقریبا با شعله کن ۲ ساعت زمان میبره تا آماده بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮