eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای واسه شام امشب🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت شکلاتی یخچالی 𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛 مواد لازم: پایه ی تارت 150 گرم بیسکویت 🍪 60 گرم کره🧈 40 گرم بادام یا فندق(قابل حذف)🌰 برای کرم شکلاتی: 100 گرم شکلات تلخ🍫 140 گرم خامه صبحانه🥣 10 گرم کره🧈 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت مرغ آلو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترش شمالی ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه با سبزی‌ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
مواد لازم 453 گرم گوشت چرخ کرده گاو ⅓ پیمانه پیازخرد شده ¼ پیمانه جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو 1 عدد تخم‌مرغ ½ پیمانه چیپس ترتیلا خرد شده 113 گرم پنیر پیتزا (ترجیحا گودا) به صورت حبه‌ای خرد شده روغن گیاهی سس سالسا جعفری و خامه ترش برای تزیین و سرو طرز تهیه 1. در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، چاشنی تاکو و تخم‌مرغ را خوب مخلوط می‌کنیم. 2. با دست به اندازه یک توپ گلف از مخلوط گوشت را جدا کرده و به آرامی کف دست پهن می‌کنیم. 1 حبه پنیر را در وسط گوشت گذاشته و مجددا آن را به شکل توپ فرم می‌دهیم تا هنگام سرخ شدن، پنیر از آن خارج نشود. 3. روغن را در ماهی‌تابه‌ای روی حرارت بین ملایم و زیاد، گرم می‌کنیم. 4. گوشت قلقلی‌ها را سرخ می‌کنیم. هر از گاهی آن‌ها را می‌چرخانیم تا همه سمت‌شان پخته و به رنگ قهوه‌ای دربیاید. 5. از ماهی‌تابه درآورده و با کمی سس سالسا، خامه ترش و جعفری تزیین و سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۱۲عدد موتزارلا گیلاسی ۱۲عدد برگ ریحان نیم کیلو سوسیس ۱/۴ فنجان آرد (بیشتر در صورت نیاز) ۱ عدد تخم مرغ ۱ فنجان پودر پانکو روغن برای سرخ کردن سس مارینارا سوسیسها را بصورت لایه های طولی خیلی نازک برش بزنید .هر موزارلا را در یک برگ ریحان بپیچید ، سپس هر موزارلا را با یک لایه نازک سوسیس بپوشانید و مطمئن شوید که هیچ سوراخی وجود ندارد. در آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ و سپس با آرد سوخاری کاملاً بپوشانید. باید به اندازه یک تخم مرغ بزرگ یا کمی بزرگتر باشد. در روغن داغ که در ظرف عمیق ریخته شده سرخ کنید هر بار ۳-۴ عدد تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. اگر سوسیس ضخیم تر باشد ، ممکن است به زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
مواد لازم برای سس بشامل خامه ۱۰۰ گرم مخلوط شیر و آب ۴ تا ۵ لیوان عصاره بره ۱عدد آرد سفید ۳قاشق غذاحوری کره ۲۰گرم مواد لازم اصلی سیب زمینی نیم پز شده ۲ عدد متوسط بروکلی نیم پز ۱عدد متوسط سینه مرغ پخته شده وخرد شده یک دوم بچه ها نمیدونم چرا فیلمم تیکه شده و قسمت آخرش نیومد، براتون توضیحشو میزارم فر رو ۱۵ دقیقه گرم کنین سیب زمینی و بروکلی و مرغ رو تو ظرف مورد نظرتون بچینید و روش سس بشامل رو بریزید و داخل فر ۲۴۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه بزارید بپزه و ۵ دقیقه هم روشو گریل کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 . 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
مواد لازم ۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر ۱لیتر شیر ۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر ۲ق غذاخوری سر پر ارد طرز تهیه: کدو ها را با غذاساز پوره کنید و‌ و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود. داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست. روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید. پودینگ‌اماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید . با گردو‌،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم برای کوکوی کدو حلوایی کدو حلوایی:یک و نیم کیلوگرم پیاز:3 عدد متوسط شکر :یک قاشق سوپ خوری زعفران ساییده شده :یک قاشق چای خوری سرپر آرد سفید : یک قاشق سوپ خوری نمک و فلفل :به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار لازم برای سرخ کردن تخم مرغ :4 عدد طرز تهیه ابتدا پیاز و کدو حلوایی را پوست گرفته و رنده کنید ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود. پیاز را به تابه بیافزایید و تفت دهید ، سپس کدوحلوایی را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود. در این فاصله زعفران را آسیاب کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید ، در ادامه نمک و فلفل آن را اندازه کرده از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. تخم مرغ را به مخلوط بالا افزوده و خوب هم بزنید ، سپس آرد را هم بریزید و خوب مخلوط نمایید. حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود ، هر بار مقداری از مایه کوکو را با دست بردارید و حالت دهید سپس داخل تابه سرخ کنید. کوکوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک شماره کوچک فلفل دلمه‌اي: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنگامی که وابستگی های درونی به شکل‌ها، از میان برود، شرایط کلیِ زندگی و اشکال بیرونی به شدت بهبود می‌یابند. اغب افراد حتی اگر به اهداف بیرونی‌ برسند، هرگز راضی نخواهند بود، زیرا که هنوز، صلح و آرامش درونی‌اشان را پیدا نکرده اند. و آن صلح درونی، بیدار شدن، در لحظه حاضر شدن و همراستا با زندگی بودن است. به این ترتیب، هستی راحت‌تر جریان می یابد. •🍃‌🌹‌🕊‌🌹‌🍃‌• ─┅─═ঊঈ🐅‌ঊঈ═─┅─ درود بر شما صبح آدینه تان بی نظیر امیدوارم امروز بی نهایت، خوشبختی بی پایان، سلامتی بیکران، خیر و برکت و پیاپی، عطر و یاد خدا جاری باشد در زندگیتان زیباترین و بهترین لحظه ها پیش رویتان 🙏‌آمین🙏‌ ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┓ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 ┗━━━🍂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛
آب ۴ لیوان پودر کرم کارامل یک بسته پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی شکر یک قاشق غذاخوری شیر خشک یک لیوان خامه صبحانه یک پاکت اسانس وانیل کمی کنافه به مقدار لازم ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. برای روی دسر هم کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم. میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پخته نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن کره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
برنج ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خلال شده را سرخ می کنیم. در قابلمه حدود ۱/۵ لیتر آب می ریزیم بعد ماش،نمک و فلفل قرمز و کمی روغن ریخته تا ماش کاملاً بپزد. ماش که پخته شد برنج را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و دم بکشد، سپس در ظرفی کشیده پیاز سرخ شده را روی برنج می ریزیم و آماده سرو است نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ابتدا خیار برش داده نعناع ماست و چند قالب یخ را توی غذاساز میریزیم. سپس آب میریزیم و باهمزن دستی مخلوط میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 صفحه شارژ گوشیتو خاص کن همه مات بمونن 😍👌🏼 از اینجا بردار👇🏼😘 http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f ♦️با دیدن ویدیو بالا شگفت‌ زده خواهید شد🤯☝️🏿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀ مواد لازم :⠀ ⠀ شکر به میزان لازم( یک /سوم پیمانه)⠀ ⠀ شیر یک لیتر⠀ ⠀ انبه به میزان‌لازم⠀ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
طرز تهیه _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
آرد 70 گرم،بیکینگ پودر 1 ق چ خ تخم مرغ 1 عدد،کره 50 گرم،شكلات تلخ 70 گرم،شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)،نمک نوک ق چ خ وانیل نوک ق چ خ كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه. حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
٣٠٠ گرم بادام زمينى خام ‎ دو قاشق غذاخورى عسل ‎ دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى) اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد. ‌نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍯🥜🍯🥜🍯🥜🍯